Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה דחופה

לאחר טיפול 90000 לרכב במוסך מורשה יונדאי הבחין מנהל המוסך שיש תיקתוק בהגה כאשר מזיזים ימינה ושמאלה

הוא טוען שזה בעיה בקופלונג .אבל בדגם של ברכב הזה בשנה הזאת אי אפשר להחליף קופלונג וצריך להחליף את כל מוט ההגה החשמלי.

הצעת מחיר שלהם 6500 שח.

אשמח לשמוע אם זה הגיוני

תודה רבה

פורסם

בדקתי הרגע עם מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שהנו מומחה למכוניות יונדאי

שאמר לי שניתן להחליף את הקופלונג בלבד וכמובן שהמחיר זול בהרבה.

הוא נמצא בת"א והאם זה יתאים לך.

בברכה - רפי לין

פורסם

גניבה לאור יום. איפה כל אלו שצוחקים על צ'מפיון מוטורס ועל המכוניות הגרמניות והצרפתיות?.

אני תיקנתי את הדבר הזה ביונדאי I פח אשפה (סליחה I20) כולל החלפת משולשים וכריות בולמים ב 1900 ש"ח ראה כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?655101-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2009-%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%98%D7%A1%D7%98

וכן אפשר לתקן רק את הגלגל שיניים המקולל הזה, יש פה מישהו שכתב מדריך איך לעשות את זה אבל לי אין כלים וזמן לעשות את זה אז לקחתי למוסך כבר ליישר קו. ככה זה עולה איזה 800 שקל +/-.

פורסם
בדקתי הרגע עם מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שהנו מומחה למכוניות יונדאי

שאמר לי שניתן להחליף את הקופלונג בלבד וכמובן שהמחיר זול בהרבה.

הוא נמצא בת"א והאם זה יתאים לך.

בברכה - רפי לין

גם לדגם משנת 2014? I35

כי במוסך מתעקשים שזה בנוי בתוך המוט ואי אפשר לפרק

פורסם

הקופלונג הזה מגיע בניפרד כמעט בוודאות חד משמעית. מחירו של הקופלונג מקורי הוא כ 80 שח. לך קח חוות דעת נוספת בכל מצב שניראה שאנחנו לא טועים לפני שמספידים את שמו הטוב של אותו מורשה יונדאי.

פורסם

אם אתה רוצה המלצה למוסך באזור המרכז אני יכול לתת לך, וכנ"ל באזור השפלה יש לי אחלה מוסך שאצלו תיקנתי את התקלה הזו.

אלא אם אתה מכיר מישהו באילת שבוודאות יודע לסדר את זה ולא יספר לך סיפורים.

עלות תיקון של אותו גלגל שיניים כולל עבודה נעה סביב 800 ש"ח.

פורסם (נערך)

יש מדריכים ברשת, אתה יכול לעשות את העבודה לבד אם יש לך קצת כישרון טכני.

החלק עצמו עולה סביב 18 -20 ש"ח בהזמנה מחו"ל.

והנה מדריך בעברית של חברי הכנופיה האלופים.

שעה-שעתיים עבודה לכל היותר (לחסרי ניסיון, למקצוענים זה אפילו פחות) וחסכת 6,500 ש"ח :)

https://knufia.org/%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%94-i35/

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

לא הייתי מעיז לתקן שום דבר באילת אם אני לא גר שם מהסיבה הפשוטה שאם תצטרך לחזור לאותו מוסך מכל סיבה שהיא אני בטוח שתתייאש מהעניין...במיוחד לאור העובדה שאתה הולך לבצע תיקון לא זול במיוחד אלא אם תבצע זאת בעצמך שזה באמת לא כזה מסובך.

פורסם

באם הקופלונג רק הבעיה היחידה, המוסך שלך לא דובר אמת או מאוד מאוד לא מקצועי.

לדעתי הם יטענו שיש בעיה במסרק הזה ולא הבנת אותם.

דבר ראשון תחליף מוסך.

ממליץ שתלצלצל לשירות של כלמוביל ואל תהיה ישראלי פראייר.

יש על זה קמפיין בארה''ב, כלומר, אותה הבעיה מתוקנת שם בחינם.

ראה שרשור שפתחתי בנושא.

זה חלק של 20 שח עלות יבואן, וגג שעתיים עבודה.

פורסם

דיברתי עם השירות של יונדאי

אמרו לבדוק במוסך מורשה בעיר אחרת (בבאר שבע יש רק אחת)

דרך אגב הם לא הסכימו שאצלם בטלפון את ההצעה שעמדה על 6500 שח

אבל בבודאות היה מופיע בהצעה שצריך להחליף "מוט וצינור הגה"

ובקשר לאילת הכוונה היתה ללכת למוסך מורשה יונדאי באילת ולא לסתם מוסך

תודה .

פורסם

גם אם הבעיה במסרק עדיין 6,500 גם אם כולל מע"מ זה אבי אבות השודים ואבי אבות שיטת מצליח.

ברכב הקודם שלי I30 דור 1 שאמנם שונה מ I35 , אמרו שאם מסרק הגה נדפק בגלל חופש אז מדובר על כ 2,000 ש"ח שגם זה לא ממש זול.

בהמקרה שלך,ברכב בן 4-5 קשה לי משום מה להאמין שהמסרק העלך ויותר בכיוון של ציריות דופקות או באמת תקלה בהגה אבל לא כזו שמחייבת החלפתו של כל המוט,אלא החלפת קופלונג מספיקה בהחלט.

דבר נוסף- ברכב שאינו באחריות יבואן ממש לא חייבים לטפל במורשה יבואן-יש מספיק מוסכים כלליים/מתמחים ברכב שהם טובים לא פחות ויעלו הרבה פחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
דיברתי עם השירות של יונדאי

אמרו לבדוק במוסך מורשה בעיר אחרת (בבאר שבע יש רק אחת)

דרך אגב הם לא הסכימו שאצלם בטלפון את ההצעה שעמדה על 6500 שח

אבל בבודאות היה מופיע בהצעה שצריך להחליף "מוט וצינור הגה"

ובקשר לאילת הכוונה היתה ללכת למוסך מורשה יונדאי באילת ולא לסתם מוסך

תודה .

מה הסיבה שאתה מתעקש על מוסך מורשה יבואן? אם אתה מבאר שבע פנה לג'אנו צמיגים, חבר מהעבודה תיקן אצלו את הבעיה הזו ביונדאי I30. יש לך גם את אלימלך שהוא אחלה, יש את הסרן שהוא אחלה, לא חסר מוסכים טובים. אם אתה עובר בקריית מלאכי יש את מוסך גלאקסי שהוא מעולה ועשה אצלי אחלה של עבודה ונתן אחלה מחיר.

במוסך מורשה יבואן לפי מה שהבנתי לא מתקנים את הקופלונג אלא מחליפים הכל לכן אני ממליץ לך בחום לגשת למוסך אחר לקבל הצעת מחיר ואם כבר הגעת לכאן לפורום אל תהיה פראייר כי אתה לא היחיד ששמעתי שמנסים להשחיל לו סכומים כאלו. אל תשלם מעל 1000 ש"ח על תיקון אם זה קופלונג!!!!.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

1. לדבר עם יונדאי כלמוביל. לספר להם על המוסך שניסה לשדוד אותך.

להסביר להם שהיצרן אמור לקחת אחריות על זה

https://www.nhtsa.gov/vehicle/2014/HYUNDAI/ELANTRA/4%252520DR/FWD#manufacturerCommunications

לשלוח אותם לדף הזה, להסביר שזה תקלה עולמית, בארה''ב האריכו אחריות לעשר שנים או 100,000 מיילים. בקש הנחה או חינם. הרי הרכב עם קמ נמוך ועד לא מזמן היה באחריות.

2. מוסך מורשה כן מחליף רק קופלונג וגובה בעיקר על העבודה. זה יוצא סביבות 1100 שח להבנתי. זאת לא עבודה מאוד מסובכת, כל מוסכניק עם יד סבירה וקצת רגש בפירוק פלסטיקה יעשה זאת בהצלחה.

המחיר יכול לרדת לחצי. זה עבודה של עד שעתיים.

מוסך יותר נבזי, לא משנה אם מורשה או לא, יכניס לך החלפת חלקים. כי התוספת זמן שולית ביותר וככה הם עושים עוד המון כסף. מוסך ממש פושע, יחייב אותך על החלפת המוט ומסרק ולא יחליף אותם כלל.

• תוכן חדש...