Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר חסר אחריות שגנב את רכב הוריו ללא רשיון וכמובן רשות נסע בכביש שמותר 50 על 110 וצולם.

עוד לא הגיע הדוח אבל הורגש הפלאש מה העונש ואיך אפשר למזער אותו ע"מ שאביו המסכן לא יקבל שלילה.

מה האפשריות שלו פה אני יודע שהשאלה טיפשית סתם מעניין אותי לדעת מה מידת הסיבוך אליו נכנס הטמבל.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד יש לי להגיד לחבר שלך.....אני לא יפרט פה, אבל אתה כבר יודע מה זה

ודבר שני, אני לא יודע אם זאת שלילה, אבל 60 מעל המותר זה המון כסף ונקודות. ואם לאבא שלו יש הרבה הרשעות ודוחות.....אז ניראלי שזה כבר דיי רציני

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

העונש הוא פסילה מנהלתית והעמדה לדין + 10 נקודות, אם מדובר על דרך עירונית שבה המהירות המותרת היא 50 קמ"ש.

העונש הוא קנס 750 ש"ח + 8 נקודות, אם מדובר בדרך בינעירונית שבה המהירות המותרת היא 50 קמ"ש.

אי אפשר לצמצם את העונש במקרה כזה, גם עם עורך דין מעולה!

אם האבא יסכים להפקיר את הילד, הילד יצטרך להועמד לדין, לקבל קנס כספי והוא לא יורשה לקבל רישיון מספר שנים לאחר מכן (+ יש מצב לעוד עונשים)..

Xbox12341

פורסם

60 קמ"ש חריגה זה בכל מקרה הזמנה למשפט.

כמובן ש-110 על השעון זה אולי 103-104 בפועל, אבל זה לא מה שיעזור לו.

מה עוד שיש לי הרגשה שמדובר בדרך עירונית.

האפשרויות של האבא הן כאלו:

1. להגיע למשפט, ולקבל את העונש (כנראה שלילה כלשהי וקנס של איזו אלפיה פלוס מינוס)

2. למנות עו"ד לצימצום הנזק

3. למצוא איזו סבתא שלא נוהגת בפועל אבל מחזיקה רשיון שתצהיר שהיא נהגה.

4. להסגיר את הבן שלו שנהג בלי רשיון, במקרה הזה הבן עשוי לאכול אותה די יפה. (מניעה מהוצאת רשיון לכמה שנים+קנס נאה). אם הבן הוא טראבל מייקר ידוע וזו לא מעידה חד פעמית בתחום - לשקול בחיוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרעיון עם הסבתא כבר מוכר לבתי המשפט ולשופטים, וכבר עלו על הטריק הזה ואם אני לא טועה היה זה שחקן כדורסל שניתפס כשאמר לסבתא שלו שתצהיר שהיא נסעה הרבה מעל המותר במקומו.

אגיד לך את האמת. במקום האבא לא הייתי מרחם על הבן. הבן הזה הוא עבריין תנועה מסוכן לעתיד.

לטובתו שהוא יספוג עונש ולא יהיה לו רשיון עד גיל מאוחר מאשר שהאבא יכפה עליו והילד ייצא מיזה נקי ולא ילמד לקח.

איך אומרים, אל תבכה כמו תינוק על מעשים שעשית אותם כמו "גבר".

פורסם
הרעיון עם הסבתא כבר מוכר לבתי המשפט ולשופטים, וכבר עלו על הטריק הזה ואם אני לא טועה היה זה שחקן כדורסל שניתפס כשאמר לסבתא שלו שתצהיר שהיא נסעה הרבה מעל המותר במקומו.

אגיד לך את האמת. במקום האבא לא הייתי מרחם על הבן. הבן הזה הוא עבריין תנועה מסוכן לעתיד.

לטובתו שהוא יספוג עונש ולא יהיה לו רשיון עד גיל מאוחר מאשר שהאבא יכפה עליו והילד ייצא מיזה נקי ולא ילמד לקח.

איך אומרים, אל תבכה כמו תינוק על מעשים שעשית אותם כמו "גבר".

כן..

הייתי מאמין שבתי המשפט יעלו על זה.

הנהגים של היום חכמים בשביל להמציא כאלה שיטות, אבל בתי המשפט חכמים יותר כדי לגלות שזה לא אמיתי. מגיע לו גם מגיע לו! אני הייתי מסגיר את הבן. אנשים כאלה מסוכנים לציבור (לא מזמן עלתה כתבה ברשת שמדברת על נהגים בלי רישיון).

Xbox12341

פורסם

לבחור שכתב על העונשים, יש לך טעות.

60 מעל המותר זה בכל מקרה משפט.

לדעתי, האבא לא צריך לקחת את הכל על עצמו, אלא לתת לבן שלו לשלם על הטעויות שלו בעצמו.

העניין עם הבן יכול להסתיים מאוד גרוע אם התובע ידחוף חזק, לכן עדיף לשכור עו"ד ולהתייעץ איתו.

פורסם

.

אם היה לו את האומץ לעשות את זה פעם אחת יהיה לו אומץ לעשות את זה עוד הפעם, שלילה לא נראה לי שתעזור הרבה

חוץ מזה איזה אבא יפיל ככה את הבן שלו

חנן

פורסם

מה הכוונה "עלו על זה", אם הסבתא אומרת שהיא נסעה באוטו, מאוד קשה להוכיח שלא

פורסם
מה הכוונה "עלו על זה", אם הסבתא אומרת שהיא נסעה באוטו, מאוד קשה להוכיח שלא

כן נכון, גם אני חושב.

בעצם אין שום דרך בהנחה שאף אחד אלא מודה

בכל מקרה

אולי האבא יכול לקחת את השלילה על עצמו ולתת לבן שלו לשלם את הקנס או משהו

זה בהחלט פרדוקס מציק

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הסיפור עם השחקן כדורסל היה במהירות גבוהה מאוד (150+) ולא 100 וטיפה, והסבתא היתה מבוגרת מאוד.

אם זכור לי נכון, השופט דרש מהסבתא להגיע בנהיגה לבית המשפט כדי שיקבל את הצהרתה, ובתגובה הם משכו את ההצהרה ושחקן הכדורסל נשא בעונש.

כמובן שאי אפשר להמליץ על השיטה הזו, זו הצהרה שקרית של אדם כאילו נהג ברכב וכמובן שהדבר אינו חוקי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם היה לו את האומץ לעשות את זה פעם אחת יהיה לו אומץ לעשות את זה עוד הפעם, שלילה לא נראה לי שתעזור הרבה

חוץ מזה איזה אבא יפיל ככה את הבן שלו

חנן

אני דווקא רואה את זה בצורה אחרת לגמרי.

צריך להיות ממש אידיוט וחסר אחריות לקחת רכב בלי רשות ,לנהוג בכביש ציבורי במהירות מופרזת כשאתה ללא רישיון בתוקף ואתה מסכן את כל הסובבים אותך בגלל חוסר ניסיון. נעזוב את זה שאתה גם בלי ביטוח בתוקף.

צריך להיות ממש ילד קטן ומפונק כדי לא לקחת אחריות על מה שעשית ולצפות שאבא שלך יקח את זה על עצמו (בעצם "להפיל את אבא").

אסף

פורסם

שהחבר שלך יקח על עצמו אחריות .

לפני כמה חודשים עברתי מצלמה ב130 +-

הדו"ח נרשם על אבא שלי כי הרכב שלו .

אומנם צריך להפוך עולמות כדי להעביר דו"ח מאדם לאדם (בירוקרטיה משטרתית) אבל בסוף התהליך אני כנראה יקבל שלילה או הרבה נקודות.

על טעויות משלמים.

אם הוא עשה שטות שלא יפיל את זה על אבא שלו ,שישלם על זה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
כן נכון, גם אני חושב.

בעצם אין שום דרך בהנחה שאף אחד אלא מודה

בכל מקרה

אולי האבא יכול לקחת את השלילה על עצמו ולתת לבן שלו לשלם את הקנס או משהו

זה בהחלט פרדוקס מציק

היא בעצמה מודה.

Xbox12341

פורסם

אין פה עניין של "להפיל את הבן".

חבר שלך חשב שהוא יכול להתנהג כך, שיקח את ההשלכות על עצמו.

שיחיה עם העונש ולא ידפוק את האבא!.

יואל

• תוכן חדש...