Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי לא מוכן להחליף צמיגים לרכב בטענה שאפשר למשוך אותם עוד כי יש להם עוד בשר. כמובן שאני לא מסכים איתו. הצמיגים בני 4+ שנים ויבשים לחלוטין ומתפוררים, עברו 85000 ק"מ.

רק רציתי אם מישהו יוכל לתת לי לינק של סרטון שמתאר מה קורה שמתפוצץ צמיג אחורי ברכב כדי להראות לו כדי שיראה וקצת יפנים.

תודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

איתמר.

פורסם

תן לו לקרוא את זה,אולי הוא ישנה את דעתו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976635,00.html

(בקצרה, צמיג שאיבד מהאלסטיות שלו והגיע למצב של התפוררות הוא פצצת זמן, הוא יתפוצף ויגרום לאיבוד שליטה מוחלט על הרכב וישלח את כל הנוסעים בו ויתכן גם מסביבו "להחזיר ציוד",זה רק ענין של זמן).

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

קח תסם איזה סירטון של איבוד שליטה ותאונה..ותגיד ל ושזה ביגלל צמיג..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קח תסם איזה סירטון של איבוד שליטה ותאונה..ותגיד ל ושזה ביגלל צמיג..

חחח רעיון טוב.....

אני זוכר שהיה בתכנית "הילוך חמישי" הדגמה לגביי צמיג ישן שמתפוצץ. זכור למישהו איזה פרק זה היה?

פורסם

איתמר

בפרק של הילוך חמישי מהתאריך 2004.04.19 יש כתבה מורחבת בדיוק על הנושא הזה. כמו-כן מראים שם ווידאו ממכונית שצמיג מתפוצץ בה בכביש מהיר ב 200 קמ"ש ! מפחיד !

טיף מראה גם מה קורה במקרה של פיצוץ בצמיג קידמי ובפיצוץ של אחורי. אם אבא שלך לא ישתכנע מזה, הוא לא ישתכנע מכלום.

פשוט תחפש באימיול: Fifth Gear - 2004.04.19

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא להאמין כמה מכוני הרישוי מבצעים בדיקה חאפרית. קיוויתי היום שיכשילו את הרכב בטסט כדי שלפחות ככה אבא שלי יחליף צמיגים, אבל הרכב עבר טסט במכון "סוללטסט" בבאר שבע למי שמכיר.

עכשיו מובן למה קורות כ"כ הרבה תאונות, ולא רק על כביש 6 (אפשר לראות בהרבה כבישים סוליות צמיגים בצד הדרך).

אני מקווה לשכנע את אבא שלי במהרה להחליף צמיגים, לפני שחס וחלילה יקרה משהו.

איתמר.

פורסם

יש לי פתרון קצת בעייתי, אבל זה פתרון.

בלילה מאוחר מאוחר תיקח סכין וצא לאוטו, ותחתוך לו את כל ה4 צמיגים, וככה הוא יהיה חייב להחליף אותם. :)

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

רעיון טוב, חשבתי עליו כבר:lol: , ה-2 הקדמיים טובים החלפנו אותם לפני שנה ועשו 25000 ק"מ.

הבעייה זה האחוריים....

אל תשכח גם שצריך לעשות את זה בשקט, חשבתי על להוריד אויר ואז לחתוך או לתקוע מסמר בדופן:wink:

איתמר.

פורסם

תוריד אוויר, קח פטיש, קח מסמר , וסע לצימר ..

סתם נסחפתי

העניין הוא שאתה חייב לעשות קרע.. מסמר עוד אפשר לתקן ... (תלוי כמה הוא ינסע איתו אם בכלל)

פורסם

ed2k://|file|FIFTH_GEAR___2004_04_19.AVI|156670890|A8513741AA504A4F2DA0D6D7D3720D5F|/

הלינק לסירטון שבו הצמיג מתפוצץ ב200 קמ"ש

מפחיד לאללה ... :S

פורסם
רעיון טוב, חשבתי עליו כבר:lol: , ה-2 הקדמיים טובים החלפנו אותם לפני שנה ועשו 25000 ק"מ.

הבעייה זה האחוריים....

אל תשכח גם שצריך לעשות את זה בשקט, חשבתי על להוריד אויר ואז לחתוך או לתקוע מסמר בדופן:wink:

איתמר.

דבר ראשון - תחליף בין הקדמיים לאחוריים !

לפחות כשהצמיג יתפוצץ (וזה רק עניין של זמן ) יהיה לך קל יותר להשתלט על על הרכב .

פורסם

ת'אמת אני לא יודע אם זה סיכון רציני. לפני כחודש נסעתי בכביש גהה במהירות 70 קמ"ש בערך כי היתה תנועה רבה. הייתי בנתיב האמצעי כדי לעקוף. לאחר כמה דקות ראיתי טנדר לידי ניראה לי זה היה רנו אקספרס. פתאום אני שומע בום כזה קטן, בהתחלה לא הבנתי מה זה, אבל מיד הבנתי שהצמיג האחורי של הטנדר התפוצץ. הנהג לא נכנס להלם, אלא בלם ועצר בצד הדרך בצורה מושלמת. גם האוטו לא בדיוק איבד אחיזה. וזה היה ב 70-80 קמ"ש בערך באוטו שאין לו שום מערכות הגנה מתקדמות (רנו אקספרס להערכתי תחילת שנות ה90' )

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...