Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האימפרזה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל,אם תסתכלו טוב מדובר במתיחת פנים.

לדעתי העיצוב החדש מרשים מאוד ומציב אותה כאחת מהמשפחתיות היותר יפות שיש.

האמת באתרים לא פורסם נתוני מנוע.למרות שבאחד הפורומים טענו שתהיה גרסת 2.5 STI גם לאירופה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מצטער רבותי (וגבירותי אם יש, רק אל תגידו שמקפחים אתכן:wink: ) אבל הפרונט לא יפה.

הוא אגרסיבי מדי וגם לא בפרופורציה.

ולפני שאתם סוקלים אותי, זו הדעה שלי..

בכבוד רב, אור.

פורסם
מצטער רבותי (וגבירותי אם יש, רק אל תגידו שמקפחים אתכן:wink: ) אבל הפרונט לא יפה.

הוא אגרסיבי מדי וגם לא בפרופורציה.

ולפני שאתם סוקלים אותי, זו הדעה שלי..

בכבוד רב, אור.

אתה לא לבד, בשביל הסטנדרטים של היום שינוי פנסים קדמיים פשוט אינו מספיק! צריך להחליף את כל המכונית הזאת שתהיה ברמה של מינימום מאזדה 3 כי כרגע המצב שלה פשוט זוועה (ואני מדבר על גרסאות העם לא STI וכו').
פורסם

כמו בדגם הנוכחי, הפרונט במקום רק בדגמים הספורטיביים. ביתר הוא פשוט נראה אגרסיבי.

כאן זה נראה עוד יותר גרוע.

נראה כאילו שהמכונית תוכננה קודם כל כSTI, ואז הפשיטו אותה אט אט בשביל ליצור את ה1.6.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה לא לבד, בשביל הסטנדרטים של היום שינוי פנסים קדמיים פשוט אינו מספיק! צריך להחליף את כל המכונית הזאת שתהיה ברמה של מינימום מאזדה 3 כי כרגע המצב שלה פשוט זוועה (ואני מדבר על גרסאות העם לא STI וכו').

עוד לא הראו את הפנים ולא את רשימת האבזור כמדומני.

אז בינתיים אי אפשר לדעת אבל אני מסכים איתך שזה חייב ליהיות במינימום כמו מאזדה3.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...