Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליך מבין הבאות?  

135 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליך מבין הבאות?

• ב.מ.וו סדרה 6
    • יגואר XK-R
    • מרצדס SL
    • פורשה 911

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניכם הסקר ה-12 והאחרון בסדרה זו - מכוניות ספורט-פאר יקרות מ-600000 ש"ח. בנוסף, להלן לינקים לסקרים הקודמים (כולם כבר נעולים).

קטנות/סופר מיני - מנצחת טויוטה יאריס עם 26.7% מהקולות. אחריה פז'ו 206 עם 19.9%.

קומפקטיות/משפחתיות - מנצחת מאזדה 3 עם 20.4% מהקולות. אחריה פורד פוקוס עם 14.8%.

קומפקטיות/משפחתיות יוקרתיות - מנצחת ב.מ.וו סדרה 1 עם 35.3% מהקולות. אחריה אלפא 147 עם 28.4%.

משפחתיות גדולות - מנצחת פז'ו 407 עם 24.8% מהקולות. אחריה הונדה אקורד עם 21.6%.

משפחתיות גדולות יוקרתיות - מנצחת ב.מ.וו סדרה 3 עם 28.6% מהקולות. אחריה אלפא 156 עם 19.4%.

מכוניות סאלון - מנצחת ב.מ.וו סדרה 5 עם 40.9% מהקולות. אחריה אאודי A6 עם 19.7%.

מכוניות פאר/יוקרה - מנצחת אאודי A8 עם 35.7% מהקולות. אחריה ב.מ.וו סדרה 7 עם 27.7%.

רכבי שטח יוקרתיים - מנצחת פורשה קאיין S עם 33.3% מהקולות. אחריה פולקסווגן טוארג עם 21.9%.

ספורטיביות ופתוחות עד כ-200K ש"ח - מנצחת מאזדה מיאטה עם 34.0% מהקולות. אחריה סובארו אימפרזה WRX עם 25.5%.

ספורטיביות ופתוחות עד כ-300K ש"ח - מנצחת מיצובישי לנסר EVO 8 עם 43.2% מהקולות. אחריה סובארו אימפרזה STI עם 29.5%.

ספורטיביות ופתוחות עד כ-600K ש"ח - מנצחת פורשה בוקסטר עם 40.5% מהקולות. אחריה הונדה S2000 עם 27.7%.

אז מה היה לנו כאן? רוב הבחירות מאוד צפויות. היאריס וה-3 מנצחות כל אחת בתחומה. ה-407 מובילה במעט על האקורד וזה מרשים. ב.מ.וו שולטת ברוב הפלחים שלה, כאשר רק ה-A8 מצליחה לנשל אותה מהבכורה. פורשה מחסלת את המתמודדות שלה בפלח השטח והספורט. מיאטה מקבלת את הכבוד בפלח הספורטיביות הזולות וה-EVO מנצחת את אסתי בקרב הענקים. מה יקרה בסקר האחרון? האם פורשה תעשה פעם שלישית גלידה? האם שתי מתחרותיה הגרמניות יצליחו לקחת חלק משמעותי בקרב? האם הבריטית השקטה תתגנב מאחור ותגנוב את הבכורה? האם רוני יפסיק עם הסקרים המטופשים וימצא משהו אחר לעשות עם זמנו? כל זאת ועוד, בפרק הבא של "החתולים הסמוראים!!", אה... לא... התכוונתי.. פשוט תצביעו וזהו. קבוצת סקרים חדשה ומעניינת בשבוע הבא!

1. ב.מ.וו סדרה 6

645.jpg

2. יגואר XK-R

xkr.jpg

3. מרצדס SL

sl.jpg

4. פורשה 911

new911.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר באגדה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יגואר XK-R

לא יודע מה קרה לי שלא בחרתי את הפורשה אבל הפעם לא הלכתי על הספורט אלא יותר על הפוזה והפאר

לא שאין פוזה בפורש אבל ביגואר הגג נפתח אז עדיין...

פורסם
911. לא צריך להסביר למה..

:wink:

אני מנסה להבין משהו.

אם לא צריך להסביר למה, אז למה פשוט לא הצבעת וזהו ? בשביל מה ההודעה ?

די מיותר להצביע ולפתוח הודעה בלי שום פירוט. בשביל זה ההצבעה מספיקה.

מי שיש לו הסבר לבחירה, או הסבר לפסילה של מתמודדות אחרות, או סתם נימוקים למינהם מוזמן להגיב.

אם יתפתח מזה דיון ענייני כולנו נרוויח ונלמד.

למי שאין, שיעשה כמוני, שרק יצביע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ה-XK-R.

Cuz TopGear says so:biggrin2:.

וגם הסתכלות קצרה על הנתונים היבשים תראה שהיא חזקה יותר,מהירה והכל יותר.

*(הסקר הזה מזכיר לי את המבחן שהם ערכו על חוף הים לקררה,645 וה-XK-R,ה-XK עשתה הכל יותר טוב ובצורה הרבה יותר...בריטית.)

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין אה 911 לסדרה 6

בעיקרון בחרתי בפורש בגלל שהוא הרבה יותר ספורטיבי

מה שכן אני אישית מאוד אוהב רכבים מפנקים אז אני קצת בבעיה...

סדרה 645 קבריו נכנסת במחיר ?

פורסם
ה-XK-R.

Cuz TopGear says so:biggrin2:.

וגם הסתכלות קצרה על הנתונים היבשים תראה שהיא חזקה יותר,מהירה והכל יותר.

*(הסקר הזה מזכיר לי את המבחן שהם ערכו על חוף הים לקררה,645 וה-XK-R,ה-XK עשתה הכל יותר טוב ובצורה הרבה יותר...בריטית.)

ל-XKR אין תנתונים (תנתונים = את הנתונים) היבשים הטובים ביותר, הנתון הטוב ביותר שלה הוא 5.4 למאה ממנוע 4 ליטר 400 כ"ס. ה-911 יכולה להגיע ל-4 וה-SL ל4.7

עריכה: מתן, אין פה הגבלת מחיר.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אני לא הולך עם העדר!!! לא קונה פורשה 911! :roll:

רוצה SL!

SL55AMG ליתר דיוק.

הפאר והיוקרה של מרצדס עם עיצוב מדהים וביצועים וכוח שלא מהעולם הזה! :shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

במסגרת כבישי ארצנו לא נראה לי שאפשר לנצל חצי מהיכולות של המכוניות המדהימות בקטגוריה.אני בדרך כלל הייתי הולך עם ב.מ.וו אבל כריס בנגל! אוי כריס למה?! ו הI-DRIVE הערור הזה למה הוא טוב?

הפורשה - מכונת ביצועים מדהימה, אבל אנחנו חיים בארצנו הקטנטונת...

את מצדס(חוץ מכמה דגמים בודדים) אני לא ממש מחבב.

בחרתי ביגואר.

הסטייל הבריטי , אני ממש אוהב אותו... (אולי אני קצת מושפע מ Top Gear אבל לה לא בעצם:-) ).

• תוכן חדש...