Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי הקבוצות - קטנות/סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית העדיפה עליך מבין הבאות?  

161 הצבעות

1. 1. מהי המכונית העדיפה עליך מבין הבאות?

• הונדה ג'אז
    • טויוטה יאריס
    • יונדאי גטס
    • לנצ'יה אפסילון
    • סיאט איביזה/סקודה פאביה/פולקסווגן פולו
    • סיטרואן C3
    • סמארט FORTWO
    • פיאט פנדה/פונטו
    • פז'ו 206
    • רנו קליאו

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הביקוש והצורך במאבק קצת יותר צמוד (בתקווה) מזה בסקרי "מכונית החלומות" שהתבססו על מחיר הרכב בלבד, כעת מובאים לפניכם סקרי הקבוצות, אשר יתבססו על החלוקה הקלאסית למכוניות קטנות, משפחתיות, מנהלים, סאלון, פאר וכולי.

ושוב, המשימה מאוד פשוטה. ביחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתמודדות.

הסקר הזה הוא של מכוניות קטנות, או בשמן האחר "סופר מיני". המכוניות הללו הן במחיר של עד כ-120000 ש"ח ובעלות מרכב של 5/3 דלתות לבחירתכם. באם נכנסת גרסת הספורט למחיר - אז אין בעיה (במקרה של ה-TS למשל), אם היא לא נכנסת כנראה שיהיה לה ייצוג באחד הסקרים הבאים (כמו ב-206 ובקליאו). שימו לב לשלישית VAG באמצע. הן ביחד בגלל הבסיס המשותף להן והגבלת הסקר ל-10 מתמודדות בלבד. אותו הדבר עם שתי מכוניות הפיאט.

יאללה, הצביעו והשפיעו.

1. הונדה ג'אז

jazz.jpg

2. טויוטה יאריס

yaris.jpg

3. יונדאי גטס

getz.jpg

4. לנצ'יה אפסילון

ypsilon.jpg

5. סיאט איביזה/סקודה פאביה/פולקסווגן פולו

polofabiaibiza.jpg

6. סיטרואן C3

c3.jpg

7. סמארט FORTWO

fortwo.jpg

8. פיאט פנדה/פונטו

pandapunto.jpg

9. פז'ו 206

206.jpg

10. רנו קליאו

clio.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואוו אני הראשון שמצביע...

יששששש (:

בחרתי ב206 , רצוי שתהיה RC

אבל בעצם גם 1.4 ידנית מספיק לי

(:

1. יפה

2. נוחה

3. אוחזת

4. קומפקטית

בקיצור האוטו המתאים לי.

הבחירה השנייה בשבילי תהיה היאריס, רצוי TS.

פורסם

אני בחרתי באיביזה\פאביה\פולו.

עם עדיפות לפולו בגלל העיצוב החמוד (מיני מרצדס E..:-D ) ובגלל החיבה לVW.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בחרתי ב-c3 לדעתי המכונית המפנקת היותר בקבוצה.

תביאו לי בבקשה 1.6 כחולה סנסודרייב.

הבחירה השנייה שלי היא האפסילון אבל במחיר שלה אפשר לקנות קורולה או 3 אם זכרונני אינו מטעני :wink: ......

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם

בחרתי בפיאט פונטו.

בעיקר בגלל הגיר הרציץ של הפונטו. המצאה נהדרת לדעתי. אני נוהג עליו כבר שבועיים, ולא מפסיק להתפעל. זמינות כוח מדהימה בכל מהירות, גם ממנוע קטן. אבל גם הרכב עצמו - עמוס תאי אכסנה סמויים וגלויים, דש-בורד שעושה ביינתים רושם איכותי מאוד (כמעט שנה ו 40000 אלף ק"מ ואין קרקושים בכלל), מזגן מקפיא עצמות ומערכת השמע שהגיעה עם הרכב (לא מקורית, אבל טובה מאוד).

אז נכון, ההגה מתוגבר חשמלית, ולא מתקשר בכלל, ומצב הCity "קל" מדי בידיים ולא שימושי, ויחס ההעברה הראשוני של הגיר גורם להשעייה מעצבנת בזינוק מהמקום, אבל בכל זאת - מדובר בסופר-מיני המספקת את התמורה הטובה ביותר לשקל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיאט איביזה/סקודה פאביה/פולקסווגן פולו

האמת שמבין השלושה האיביזה מצאה חן בעיני. יש לה מעיין חזות קרבית-חתולית כזו (מיאו...:wink:)

וסתם ככה כבדרך אגב, לאנצ'יה איבדה את הדרך.

המכונית שלה איבדו את החזות האיטלקית האופיינית להם. חזות כ"כ יפה שאפיינה את הדלתא, התמא, הקאפה ושאר מכוניות יפות וטובות.

פורסם

בחרתי ביאריס (בתקווה ל-TS)

לדעתי גם היום היא מובילה בסגמנט הזה ועדיין מראה תחכום ויעילות.

רוני, אני שמח לראות שהסקרים ממשיכים עכשיו גם בצורה הזאת של קבוצות (במקום מחיר בסקרים הקודמים)

כבר חשבתי שלא יהיו יותר סקרים..:wink::-) עכשיו אני רגוע....

רק עצה קטנה,

תוריד את הגבלת המחיר לגמרי!!!!

תשאיר את הסקר הזה לפי קבוצת הרכבים בלי תלות במחיר.

פורסם

אני בחרתי ב206. למה?

מראה הכי יפה (לטעמי), נוחה, מהנה לנהיגה (אם איני טועה הכי מהנה מבין כל המכוניות כאן...),וגרסת הXS גם דיי ביצועיסטית ולא נופלת בהרבה אחרי ה TS (אם לא טובה ממנה).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בחרתי בלנצ'יה, אפילו שאני לא מכיר את האוטו אלא רק מפני שהוא הכי יפה ואני מאמין בלנצ'יה שזה רכב נחמד.

• תוכן חדש...