Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדרך מהעבודה לבית מישהי נכנסה בי מאחור, בעת עמידה בפקק תנועה.

הנהגת אמרה שאין לה את הפוליסה והתחמקה אמרה שהיא חייבת ללכת והשאירה לי טלפון.

היא אומרת שהנזק לא מהתאונה אלא היה לי לפני ורק הטמבון ניזוק מהמכה. כעת היא מסננת אותי.

יש לי עד לתאונה שהיה איתי ועובד איתי ביחד וצילמתי את הרכב שלי והרכב שלה.

כעת אני במיון ואמרו לי גם שמדובר בתאונת עבודה.

כיצד עלי לנהוג כעת?

פורסם

תלונה במשטרה, חד וחלק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תלונה במשטרה, חד וחלק.

איתמר

+1

קודם כל תרגיש טוב ומאחל לך החלמה מהירה.

אני כמעט בטוח שהיא לא רשומה בפוליסה ואינה רשאית לנהוג ובגלל זה היא נעלמה. אני עד היום לא מבין איך לאנשים יש ביצים לברוח כאילו אנחנו בעידן בלי מצלמות ופלאפונים שניתן לצלם ולהקליט.

החיים הם כמו....

פורסם

תודה רבה, הכי הדהים אותי שאחרי שהיא פגעה בי היא טסה כמו מטורפת וחתכה אנשים בכביש כאילו לא קרה כלום. אגב לה הייתה יונדאי אטוס ישנה, יש מצב שאפילו אין לה ביטוח ובגלל זה היא ברחה.

פורסם

עדכון: מסתבבר שהרכב שייך לאח שלה. הוא התקשר אלי אתמול כדי לסדר את הנושא והוא שלח לי תצלום של רשיון הרכב שלו+תעודת ביטוח.

איך אני מתקדם עם זה עכשיו? נותן את הפרטים האלו לביטוח שלי והביטוח שלי תובע את הביטוח שלו?

איך הולך כל התהליך?

תודה לכולם ויום נפלא.

פורסם

אל תוותר על רישיון נהיגה שלה! תדרוש ממנו צילום רישיון נהיגה שלה, היא הייתה הנהגת ולא הוא!

זה שהרכב שייך לו, לא אומר שהוא רשאית לנהוג בו. אולי אין לה בכלל רישיון נהיגה? אולי הביטוח לא תופס עליה? הכל הגיוני עם האנשים במדינה הזאת.

תדרוש ממנו צילום של רישיון הנהיגה שלה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה לא יעזור בקבלת הכסף, אבל זה יכול להיות קלף רציני במיקוח אם הוא לא יסכים לשלם. גש למוסך שאתה סומך עליו, אם צריך שמאי (הפגיעה רצינית) תביא גם שמאי. תקבל הצעת מחיר והתקשר לבחור (והקלט את השיחות עמו) עם הצעת המחיר שתקבל. אם הוא "יעשה בעיות", תסביר לו בתום לב שאתה גם צריך צילום רישיון נהיגה של הנהגת שפגעה בך, ואם זה לא קורה תוך כמה ימים אתה ניגש למשטרה להגיש תלונה על אי מסירת פרטים, או פגע וברח, לא יודע איך זה מוגדר בחוק.

מומלץ להתייעץ עם חברת הביטוח שלך קודם. הם יכולים להפנות אותך למוסך הסדר אם תרצה בכך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצד שני תהיה הגון,

אם הפגוש שלך היה דפוק וכל האוטו שלך נראה פח זבל, אל תכניס את הרכב למוסך יוקרתי רק כדי לדפוק אותה.

בקש פיצוי ראוי והולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סירוב למסירת פרטים היא עבירה תעבורתית שנחשבת קשה, ומתייחסים אליה בכובד ראש במיוחד כשהיא מתרחשת לאחר תאונה, זה בהחלט עלול ליפול בהגדרה של "פגע וברח".

עם זאת העובדה שבעל הרכב התקשר אליך מהווה סוג של מוצא מעבירת "פגע וברח", אבל עדיין נשארת העבירה של סירוב למסור פרטים שבוצע ע"י האחות.

על איזה סכום תיקון מדובר פחות או יותר? טמבון אחורי או שהנזק מקיף הרבה יותר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עם זאת העובדה שבעל הרכב התקשר אליך מהווה סוג של מוצא מעבירת "פגע וברח", אבל עדיין נשארת העבירה של סירוב למסור פרטים שבוצע ע"י האחות.

נהג שעשה תאונה וברח, ומסגיר עצמו אחר כך למשטרה, עדיין מואשם בפגע וברח. זה לא מבטל את הסעיף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מצד שני תהיה הגון,

אם הפגוש שלך היה דפוק וכל האוטו שלך נראה פח זבל, אל תכניס את הרכב למוסך יוקרתי רק כדי לדפוק אותה.

בקש פיצוי ראוי והולם.

על איזה סכום תיקון מדובר פחות או יותר? טמבון אחורי או שהנזק מקיף הרבה יותר?

ניראה שרק טמבון ומכסה תא מטען אבל עכשיו כשאני מאיץ אני שומע רעש מתכתי מוזר, לכן ביקשתי שיבדקו את תקינות האגזוז.

האוטו לא היה ניראה כמו פח זבל, ממש לא :).

הינה תמונות לפני ואחרי (אני תמיד מצלם את הרכב אחרי טיפולי ווקס/אוטם שאני עושה לו, הרכב שנת 2006):

לפני:

lggmnjymnoni.jpg

kezmj3nxgn1u.jpg

אחרי:

tjmlzymztzzn.jpg

ממש עשתה לי טיפול "דיטיילינג" לאוטו.

עכשיו לקחתי את הרכב למוסך, דיווחתי לביטוח, הבחור עדיין לא דיווח לביטוח שלו.

פורסם
נהג שעשה תאונה וברח, ומסגיר עצמו אחר כך למשטרה, עדיין מואשם בפגע וברח. זה לא מבטל את הסעיף.

זה תלוי בעיקר האם היו נפגעי גוף, בתאונות נזק בד"כ לא ימשכו את סעיף ה"פגע וברח", אם היו נפגעי גוף לא רק שמושכים ובד"כ תובעים גם על פגע וברח.

לפי הבנתי אין כאן נפגעי גוף ולכן לא נכנסתי בכלל לעניין זה.

זה לא נראה כמו נזק שיתוקן מחוץ למסגרת הביטוח, זה נראה שיש שם עלות לא קטנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמו שאמרו לך לפני תתקשר לבחור ותיתן לו אולטימטום ,Tאו שאתם סוגרים בנכם בטוב או שאתה מערב ביטוח משטרה ועורכי דין.

מנסיון שלי לפני שבוע דבר דומה קרה לאחותי .וסגרנו את זה בנינו.

להקליט את השיחות.

peugeot 206 xs 2003

פורסם

אכן ראוי לתיקון הולם.

היתה לי שכנה עם 323 חבוטה ברמות שפח זבל זה מחמאה.

אישתי ברוורס פגעה לה בפנס ובפגוש (החבוט)

הZוNה צבעה חצי רכב על חשבון הביטוח שלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש איזו סיבה שהיא וגם הוא לא מוסרים את רשיון הנהיגה שלה

ממליץ לך מאוד לספר את המקרה לחברת הביטוח שלך

הם כבר מכירים אנשים כאלו

תזהר לא לתת הצהרה לא נכונה (שהוא נהג ולא היא יכו להיות שהם יבקשו ממך להגיד את זה כדי שתסגרו בניכם, ואז אם זה יסתבך את בצרות)

• תוכן חדש...