Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיגו 206 שנת 2001 מנוע 1.4 אוט הבעיה שהאוטו מתחמם בצורה פתאומית ומגיע עד הקו האדום ,למרות שבנסיה בינעירונית כל הזמן הוא עומד על 70 ובפקקים על 90 שזה דבר נורמלי .

אבל מה שקורה שבירידת הוא מתמם מ 70 עד הקו האדום בצורה פתאומית למרות שלפני שזה מתרחש הכל נראה תקין זאת אומרת זה לא מגיע ל 90 ואז עובר לקוו האדום אלא זה רץ פתאום . והנורה של הסטופ נדלקת .

הייתי במוסך בדקו את הכל אמרו שהכל תקין ואין שום בעיה וחשוב לציין שהחלפתי רדיאטור לא מזמן ... הדבר חוזר על עצמו רק בירידות .

חשבתי שיכול להיות בגלל מהירות מעל 120!! התחלתי לנסוע במהירות 90-100 קמ"ש אבל זה לא עזר

אז מה הבעיה!!?

אשמח אם תעזרו לי

• תוכן חדש...