Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

ברשותי פיגו 1.6,206 ,שנת 2006(הכל שש אה...).

הבעיה היא כזו:

לפני כיומיים,בעקבות נזילה שהייתה לי מהרדיאטור הפנימי של הרכב(היו מים מתחת לשטיח הנהג ומיכל נוזל הקירטר היה ריק),

הוחלף הרדיאטור הפנימי(של המזגן,במוסך מורשה ומוכר באיזור המרכז).

הערב שמתי לב,שבנסיעה במהירות איטית ובעמידה(בחנייה לצורך העניין) המנוע מתחמם,מגיע למחוג האחרון לפני הקווים האדומים,

והמאוור של הרכב נכנס לפעולה , לפני שהמנוע מתפגר...

ממה זה נובע?? מה ככל הנראה מתרחש כאן??אני ממש חושש לנסוע ככה(מה יקרה ברמזור למשל...)

תודה רבה.

פורסם

הימור שלי הוא שמאווררים לא נכנסים לעבודה במהירות נמוכה ולכן הרכב מתחמם.

אופציה נוספת שיכולה להיות היא שלא נוקז אויר כיאות לאחר החלפת הרדיאטור.

בכל מקרה, יש לך את כל הסיבות בעולם לחזור למוסך להמשך טיפול.

בכל אופן אל תמשיך לנסוע כך, שלא תגרום נזק חמור יותר

פורסם

ערב טוב.... יכול ליהיות שיש אויר במערכת המים וצריך לנכז אותו.

או שאופציה פחות נעימה שהלך ראש מנוע (תבדוק עם יש לחץ בצינורות(מנופחים כמו כדור) של הרדיאטור

MAX'S -- Tuning

פורסם

מס שאלות, ובהתאם לתשובתיך יהיו תשובות

האם החימום ברכב עובד?

האם בטמפ' של 90 מעלות צינור המים העליון, וצינור המים התחתון חמים במידה שווה?

האם ברגע שהשעון מורה על 93 מעלות, (בהנחה והצינורות חמים באותה מידה), המאוור מתחיל לפעול?

האם הרדיאטור חם במידה שווה לכל אורכו ורוחבו?

בהתאם לתשובותיך, ניתן יהיה להמשיך.

פורסם

אני מציע לך, עד שיבדקו את הרכב במוסך, לנסוע עם מזגן פועל - המאוורר יעבוד קבוע והרכב לא יתחמם.

האמת, גם ברכב שלי ( שזה לא 206 ) בעמידה ופקקים המחוג מגיע לקו בין 90 לקו האדום, המאוורר נכנס לפעולה והמחוג יורד לכיוון ה 90 מעלות. הרכב שלי נבדק ונמצא תקין.

אם כמו ברכב שלי, גם ב 206 על הקו האחרון לפני האדומים לא רשום מספר ,

יכול להיות שהקו הזה הוא 93 מעלות, וזאת הטמפרטורה שבה המאוורר אמור להכנס לפעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב לכולם,

קודם כל-תודה על התגובות הקודמות...

מקודם,לפני שנסעתי לעבודה,פתחתי את מכס ההמנוע ולהפעתי הרבה-מיכל נוזר הקירור היה ריק!!

הפעם,בניגוד לנזילה שהייתה לי לפני החלפת הרדאיטור הפנימי(שכאמור הוחלף רק השבוע), אין מים מתחת לשטיח של הנהג.

מה הולך פה??

איך פתאום המיכל ריק?? מה לבדוק?? אני כבר מתחיל להיות פסימי...:-(

תודה רבה.

פורסם

לא לבדוק שום דבר, למלא מי קירור ולחזור מיד למוסך שביצע את החלפת הרדיאוטור כדי שיתקנו את מה שמקולקל!

פורסם

לפני שהפסימיות משתלטת עליך, הוסף נוזל קירור, ותבצע את הבדיקות שציינתי, כמובן שמותר ואף רצוי לגשת למוסך שביצע את התיקון, ולדרוש בדיקה מקיפה (אבל לא להסתמך על קביעה מיידית שהלך הראש - אצלי קראו על הראש קדיש לפחות 3 פעמים, ובסוף מסתבר שרדיאטור החימום היה סתום, וניקוז האויר לא התבצע כנדרש).

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה...

הבוקר,לאחר שקראתי את התגובות החדשות, הלכתי לרכב(כדי לבצע את הבדיקות שרשמתם שעליי לבצע),ולהפתעתי (או שלא..) הייתה חתיכת נזילה מהרכב.

הזמנתי גרר שלקח את הרכב שוב למוסך ומה שהתסתבר זה,שלאחר החלפת הרדיאטור וההתעסקות עם מערכת הקירור,

"שכחו" לסגור את אחד מהצינורות ולכן הייתה הנזילה והרכב התחמם.בנוסף,בוצע שוב ניקוז אוויר שכנראה לא נעשה כמו שצריך בפעם הקודמת...:?

במוסך התנצלו וכמובן שלא גבו ממני תשלום...

תודה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...