Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכלל חברי הפורום,

עוד שבועיים אני וחברה שלי חוגגים שנה יחד.

התכנון שלי הוא לקחת אותה למקום שאפשר לראות בו כוכבים (היא מתה על כוכבים). אבל הרבה כוכבים... אני לא מכיר מקומות יפים, שקטים וחשוכים מספיק באזור המרכז ולכן פונה פה לעזרה.

אני גר בפ"ת ומרחק של שעה נסיעה הוא בערך המקסימום (אלא עם יש אזור ממש שווה אז אפשר לנסוע גם עוד חצי שעה).

חשוב לציין שהרכב שניסע בו יהיה סובארו אימפרזה פרטית ככה שנסיעת שטח לא מהוה אופצייה (כלומר שביל כורכר, פשוט, כן אבל רק כזה שרכב פרטי יעבור בו).

אני מקווה שמזג האוויר יאפשר צפייה טובה בכוכבים...

אהה, אני צריך גם המלצה למתנה בשבילה.

תקציב- עד 300 ש"ח (בלי דובונים ושאר דברים דומים- היא לא אוהבת את זה).

תודה לכל המשיבים והעוזרים. 8)

פורסם
בוקר טוב לכלל חברי הפורום,

התכנון שלי הוא לקחת אותה למקום שאפשר לראות בו כוכבים (היא מתה על כוכבים). אבל הרבה כוכבים... אני לא מכיר מקומות יפים, שקטים וחשוכים מספיק באזור המרכז ולכן פונה פה לעזרה.

אני גר בפ"ת ומרחק של שעה נסיעה הוא בערך המקסימום (אלא עם יש אזור ממש שווה אז אפשר לנסוע גם עוד חצי שעה).

חשוב לציין שהרכב שניסע בו יהיה סובארו אימפרזה פרטית ככה שנסיעת שטח לא מהוה אופצייה (כלומר שביל כורכר, פשוט, כן אבל רק כזה שרכב פרטי יעבור בו).

אני מקווה שמזג האוויר יאפשר צפייה טובה בכוכבים...

אהה, אני צריך גם המלצה למתנה בשבילה.

תקציב- עד 300 ש"ח (בלי דובונים ושאר דברים דומים- היא לא אוהבת את זה).

תודה לכל המשיבים והעוזרים. 8)

מצפה הכוכבים בגבעתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הדרך שמובילה לחוף פלמחים,יש שם נישות שניתן להחנות בצד מתחת לכיפת השמיים בלי שום תאורה(ועוברי אורח) שמפריעה להתגלות הספקטקולרית של הכוכבים.

פורסם

אם יש לך ידיים יצרתיות טיפה וסבלנות אפשר להכין דברים יפים וממש לא יקרים.

אני עשיתי לחברה שלי הפתעה

פיזרתי פרחים יבשים על שולחן שפרסתי עליו מפה,

רשמתי עם פרחים "אוצר שלי"

קניתי בית מעץ צבעתי אותו בצבעי שמן שמתי תמונות שלה ושלי בחלונות של הבית וכל מיני מדבקות.

קניתי לה גם סלסלת שוקולדים.

תמונה שלי ושלה במסגרת מעוצבת

כמובן שקניתי הכל מהחנויות בעיר העתיקה ששם הרבה יותר זול מ"הפנינג" ודומיהם ולא עלה לי בכלל יקר.

היא נורא אהבה את זה וכל מי שראה את זה מאוד אהב (אם אתה רוצה אני יכול להעלות תמונה)

כי זה הרבה יותר מושקע ממתנה שקונים מוכן גם אם תקנה מתנה ב 1000 שקל זה לא יהיה אותו ערך כמו משהו שתשב ותשקיע עליו זמן.

אני יכול לתת לך עוד רעיונות אם תרצה, למשל לקחת קופסה מעץ לצבוע אותה בצבעי שמן לכתוב עלייה "את האוצר שלי" ולהשים בפנים מטבעות שוקולד.

איתמר

פורסם

קודם כל תודה על העזרה!

חוף פלמחים נשמע מעולה! גם מקריאה קצרה באינטרנט על האזור הוא נשמע מתאים בול למשימה.

itamarg,

תודה על העצות, שלחתי לך בחזרה הודעה פרטית. תודה רבה.

מסכים איתך שהכנה לבד שווה פי אלף מקנייה, ולכן אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע!

פורסם

התכנון שלי הוא לקחת אותה למקום שאפשר לראות בו כוכבים. אבל הרבה כוכבים...

אם אחרי שנה ביחד עוד לא הצלחת לגרום לה לראות כוכבים, אני ממליץ לפנות בה"פ לבנצי.

אני עשיתי לחברה שלי הפתעה.

פיזרתי פרחים יבשים על שולחן שפרסתי עליו מפה, רשמתי עם פרחים "אוצר שלי"

תן לי לנחש... farfarim יצאו מליבה?

פורסם

בשביל לראות כוכבים, הרבה כוכבים אתה חייב להתרחק ממרכז הארץ. ההילה שיש לערים כמו ת"א-יפו-בת-ים-חולון-ראשון, לא מאפשרת לראות ממש כוכבים.

אני הייתי ממליץ לך להדרים רחוק מאוד לאיזור שדה בוקר אבל זה לא מעשי בלו"ז שלך, למרות שזה היה יכול לסדר לך אחלה מממ..., ולכן תחת האילוצים שלך, אם יש שמים נטולי עננים, רוץ דרומה על כביש 6, לאיזור מחלף מאחז - זה המחף הכי דרומי על הכביש, תמשיך עוד טיפטיפה לכיוון באר שבע, ואז תרד מהכביש המהיר לאיזור שמורת פורה. הכל סלול. אתה הולך 50 מטר מהאוטו, ויהיו לך שמים של פעם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתקין GOOGLE SKY MAP בטלפון. תוכל לראות כמה כוכבים שתרצה בלי לצאת בכלל מהבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פיזרתי פרחים יבשים על שולחן שפרסתי עליו מפה,

רשמתי עם פרחים "אוצר שלי"

קניתי בית מעץ צבעתי אותו בצבעי שמן שמתי תמונות שלה ושלי בחלונות של הבית וכל מיני מדבקות.

קניתי לה גם סלסלת שוקולדים.

תמונה שלי ושלה במסגרת מעוצבת

אני מניח שאתה מאד גאה... :roll:

כמו דריש, גם אני רציתי להמליץ לך על בנצי כדי לראות כוכבים.

בנוסף לגוגל סקיי מאפ יש את star Chart.

במרכז הארץ יש light pollution מטורף, גם בחופי הים. כדי לראות כוכבים באמת, ולא באמצעות בנצי, כדאי להדרים מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תדאגו, כוכבים היא רואה... ולדעתי גם השכנים רואים כוכבים... :oops:

תודה על העצות, אם למישהו יש המלצות למתנות שאפשר להכין (או לקנות, אני לא שולל אבל אני מעדיף להכין משהו לבד) אני אשמח. 8)

שוב תודה לכולם.

פורסם
במרכז הארץ יש light pollution מטורף, גם בחופי הים.

סחטיין על המונח המדויק. זה נכון לרוב הארץ, גם ברדיוס עצום מסביב לירושלים

אין שום אפשרות לראות כוכבים כמו שצריך.

איפה כן? בדרום הנגב, או בעמקים של הרי אילת.

גם רמת הגולן זאת אופציה טובה, אשכרה ראיתי שם לראשונה בחיי את שביל החלב

(בתור עירוני שכמותי חשבתי שאלה סיפורי סבתא...)

המלצות למתנות? לך בכיוון של איתמר, למרות הלעג של הרומנטיקנים הכבדים של הפורום.

קצת משהו שקנית, וקצת משהו שעשית - עובד מצוין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תקרא כאן

היא לא תשכח לך את זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...