Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך להורים שלי, היות שהילד (ילד שלי; נכד שלהם) לא נרדם כמצופה ממנו, עצרנו בהום-סנטר ורכשנו נוזל שטיפה סביר + סוג של ג'ילדה תת-רמה (בדיעבד).

בשמחה ובגיל ניגשנו למלאכת השטיפה. כרגיל, יום לאחר השטיפה (כלומר היום) - ירד גשם והרס הכל. לא נורא, מאוד נהנינו :-)

לאחת התמונות התגנב פלג גוף של סבא, ולשניה ה"ישמעלית" של סבתא (וולבו שנת 75, אצלה כבר יותר מ- 20 שנה).

IMG_1452.JPG

IMG_1460.JPG

IMG_1470.JPG

IMG_1476.jpg

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תמונות יפות.

גם האוטו נראה מצוין (לפני ואחרי השטיפה).

איזה אוטו יש שם בצד...? אם מותר לשאול. זה וולוו ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בטח שהוא קביל טיפ - הוא שיחק בדגמי המכוניות מהשרשור האחר ;-)

בצד זו וולבו 244 שנת 75 (ראה הודעה מקורית למעלה). היא נרכשה כשהייתי בן 17, כדי לשמור עלי, בעצם, ונמצאת בשימוש יומיומי אצל אימי כבר 22 שנה. בזמנו, באמת נכנסה בי מאחור פורד אסקורט חדשה (1.6 שנת 89 - נסעה יופי!), לפורד הלך כמעט כל החלק הקדמי, ואני רק הייתי צריך לטאטא את הזכוכיות של הפנסים הקדמיים שלה מהפגוש. לכן, הפגוש שמצולם - הוא החלק החשוב ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

SRACK, נכון, רצוי שנחסוך במים, ואסור לשטוף עם צינור, אבל השטיפה הזאת היא ממש ממש פירור קטן בצריכת המים.

1. יש השקייה של גינות ציבוריות ב-12 בצהריים - בשיא החום, כשהשמש בזנית - מישהו שם מתייחס ל"בעיית המים" ?

2. כשראש רשות המים פרש, לפני חודשיים שלושה כמדומני, הוא בעצמו אמר שנגמרה בעיית המים במדינה. שמעתי את זה ברדיו.

3. כאשר האנשים עם הבריכות הענקיות בבית, בכל מיני ישובים "נחשבים" יתחילו לחסוך ולמעשה לסגור את הבריכות שלהם (או, לחילופין לשלם הון מטורף על המים!) , אז יהיה אפשר לבוא ולטעון ש"אסור לשטוף עם צינור".

4. אני אישית משתדל (מאוד) לחסוך במים, אבל אני צרכן קטן מאוד והחסכון שלי מאוד לא רלבנטי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם אהבתם את הדרמה הרומנטית משפטים שאמרה אשתי על ה- GTI החדשה

הופתעתם לגלות את בוסטר GTI

התלהבתם למראה מחזיק המפתחות החדש שלי (GTI),

בכיתם ב-צמיגים ל- GTI: הטעות, המחיר, והתוצאה [וגם: האם נקנקו אותי במחיר?], אך התאכזבתם מהעדר הדרמה המשפחתית...

הנה דברים באים על תיקונם ב-בעניין: יותר טוב מכל מכונת שטיפה - הילד שוטף את ה- GTI

יותר פעילות.

יותר משפחתיות.

יותר חמידות

יותר G T I!

ילד חממממודדד!

רק בפעם הבאה, לא לפחד להרטיב ברכיים ולהתכופף לצילום....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...