Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק המפתחות החדש שלי (GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי עוד כמה שרשורים בעניין האוטוחדשלי שאתה יכול לפתוח:

1. תחתוני ה-GTI החדשות שלי, משובצות עם רקמת GTI

2. עץ ריח ה-GTI החדש שלי, משובץ עם כיתוב GTI

3. איזי פארק ה-GTI החדש שלי (במקום להציג את שעת החנייה מציג את הכיתוב "GTI"

4. ג'י פי אס ג'י טי איי חדש, שמראה רק את הדרך בין הסוכנות של צ'מפיון לבית שלך, ובחזרה.

5. מטען לאייפון ג'י טי איי החדש שלי, שמעביר לאייפון אפליקציה שגורמת לכך שלוח המקשים באייפון מציג רק שלוש אותיות... אתה יודע אילו.

6. וכמובן, לוחית רישוי GTI. בשביל מה לך כל הספרות הללו על לוחית הרישוי, שמבלבלות את המסר.

עוד רעיונות ייתקבלו בברכה...

הכל ברוח טובה...:shock::lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:D

פעם ראשונה עם רכב ספורטיבי, אני מבין את ההתלהבות אבל מקווה שהוא מתחרע איתו בהתאם לכיתוב המחייב.

החלטתי להתפנק על 4 יורו ב- ebay.de :-)

לדעתי - זה עוד משהו שירעיש בסיבובים... :)

אני אוהב את המפתח בלי כלום מחובר אליו. (רק הרכב כמובן)

נ.ב. מכסים לוונטילים מאלומיניום עם חריטה של GTI כבר קנית ? גנבו לי אותם לפני חודש... :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד :

* דגם לשולחן של ה GTI שלי (אופציה לדגמים של הדורות הקודמים)

* טפט הנעילה של האיפון שלי בו מצולמת ה GTI שלי

* אפליקציית NEED FOR SPEED, בגרסה זו יש רק ... GTI ים.

* ממתקי M&M עם הכיתוב GTI (אפשר להזמין באתר של M&M ברצינות http://www.mymms.com/ )

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יש לי עוד כמה שרשורים בעניין האוטוחדשלי שאתה יכול לפתוח:

1. תחתוני ה-GTI החדשות שלי, משובצות עם רקמת GTI

רעיון מעולה. אני שולח לאשתי לביצוע :-)

4. ג'י פי אס ג'י טי איי חדש, שמראה רק את הדרך בין הסוכנות של צ'מפיון לבית שלך, ובחזרה.

קרעת אותי. :lol: אבל הרכב הזה באמת מעורר סוג של סגידה ליצרן, אני חייב להודות.

5. מטען לאייפון ג'י טי איי החדש שלי, שמעביר לאייפון אפליקציה שגורמת לכך שלוח המקשים באייפון מציג רק שלוש אותיות... אתה יודע אילו.

את זה כבר הורדתי (כמעט): ראה כאן. אני אפילו מקפיד שהרכב יהיה בצבע כחול-גרפיט :-)

צחוק צחוק, מאז הרובר R25 שלי (והרבה לפניו גם ה- 309), לא התחברתי כך לרכב, על אף שגם ה- 160 היה אהוב עלי. פשוט תענוג. בשבוע הבא, אחרי שסוף-סוף אעבור 1000 ק"מ ואתחיל להנות באמת - אדווח.

אגב, נשקלה גם החולצה הזו (was sonst = what else), ומחזיק מפתחות כזה. אבל עצרתי את עצמי. לא שמים לב בכלל שאני נהנה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם falou היה מגיב בצורה אחרת אף אחד לא היה מגיב ככה.

אני גם בעד בלי הרבה שטויות במפתחות של הרכב, אבל גם אצלי יש מחזיק מפתחות עם סמל החברה.

אני אוהב את השטויות הקטנות האלה שאתה פתאום קולט בחצי עין באמצע היום, ועולה לך חיוך ענק על הפנים. 8)

פורסם

אתה בטוח שזה לא בין המוסך לבנק ??:lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

Haters will hate ! תתחדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

haters gonna hate :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני אוהב את השטויות הקטנות האלה שאתה פתאום קולט בחצי עין באמצע היום, ועולה לך חיוך ענק על הפנים. 8)

זו בדיוק המטרה :-)

שיחת הועידה משמימה, אני מציץ על המפתח, נזכר במה אני חוזר הביתה מהמשרד וכבר שומע את המנוע :-P

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...