Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למי שמכיר אותי אני חולה ניקיון ולא נותן כמעט לאף אחד לגעת ברכב שלי אלא רק אם אין ברירה.

בשבוע שעבר לא הרגשתי כ"כ טוב ולקחתי את הרכב לשטיפה אצל "המבריק" בבאר שבע

יש לציין כי זו פעם ראשונה שאני יוצא ממכון שטיפה ואני באמת מרוצה, פשוט ניקו מעולה והאוטו יצא נוצץ והפח חלק כאילו אחרי ווקס

וגם בתוך האוטו ניקוי מעולה.

שאלתי את בעל המקום באיזה חומרים הוא משתמש והוא נתן לי את הטלפון של הספק שלו ואמר שהוא משתמש במוצרים

של חברת "ארדקס".

התקשרתי ליבואן:

aaglobal.co.il

וקיבלתי הצעות מחיר ממש טובות לדעתי (מיכל מרוכז 18 ליטר של שמפו+ווקס ב 110 ש"ח, נוזל ניקוי חלונות מרוכז 18 ל' ב 120 ש"ח, ועוד)

אך האם למישהו יש נסיון עם היבואן הנ"ל ועם החברה הנ"ל?

כמו כן אני חושב אולי לרכוש מכונת שטיפה בלחץ ביתית עם מקציף כדי לעשות את העבודה קלה יותר, האם למישהו יש המלצה ספציפית?

תודה לכולם,

איתמר.

פורסם

מוצרים מעולים!!! ומחירים ממש טובים

אני שוטף עם מוצר שחוסך משמעותית במים:

כנס לבלוג שלי ותראה כל מיני אפשריות לשטיפה, ובעיקר איך שוטפים נכון

http://ildetailing.blogspot.com/

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...