Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כותב לכם עכשיו בערך 20 דק' לאחר המאורע.

אני ישן חזק וחבורה של נערים ונערות זרקו לי אבנים על הדלת של הבית (אני גר בדירת קרקע)

אני צרחתי עליהם, הם ברחו ואני שומע אותם מתחבאים וצוחקים.

התקשרתי למשטרה אבל אני מבין שמשם לא תגיע הישועה.

זו לא הפעם הראשונה שזה קורה והפעם כבר באמת נישבר לי.

למישהו יש עצות?

עריכה: עכשיו הייתה כאן המשטרה עשו סיבוב קטן ואמרו שהם לא רואים כלום ו"אין מה לעשות"

בתודה,

איתמר.

פורסם

פעם הבאה שאתה יוצא מהבית תתפוס איתך לום, גופיית סבא ומבתא רוסי כבד, אם על הדרך אתה תופס אחד מהם תן לו איזה אחת בברך! (איזה אחת=נשיקה)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם יש לך חלון באותו הכיוון קנה רוגטקה ואקדח קפצונים. אין לך מושג איזה אפקט יש למשהו שעף לידם בשילוב של קול ירייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממממ אקדח אוויר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

משהו שראיתי לאחרונה בגרמניה ומאד אהבתי: אקדח בגודל מלא עם תחמושת חסרת קליע.

לא רק שזה "ללכת בלי ולהרגיש עם", אלא בנסיבות הנכונות*, יכול גם לעבוד יופי.

* לא מומלץ לשימוש על מבוגרים בעלי גישה לנשק אמיתי ו/או קשרים במשטרה.

פורסם

בנסיבות אחרות יכול לבוא מישהו שהולך עם ומרגיש עם ולהגדיל את אחוז העופרת בגוף. לדעתי הכי גרוע זה דבר שניראה כמו כלי נשק אמיתי אך בפועל זה לא, זה זה נותן לצד השני זכות להשתמש באמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
משהו שראיתי לאחרונה בגרמניה ומאד אהבתי: אקדח בגודל מלא עם תחמושת חסרת קליע.

לא רק שזה "ללכת בלי ולהרגיש עם", אלא בנסיבות הנכונות*, יכול גם לעבוד יופי.

* לא מומלץ לשימוש על מבוגרים בעלי גישה לנשק אמיתי ו/או קשרים במשטרה.

אפילו לא בצחוק!!

גם לא אקדח אוויר או משהו שנראה כמו כלי יריה.

להזכירכם מתדריכי הגנת מחנה בצבא:

כוונה (שימוש באקדח פלסטיק) ויכולת (אקדח פלסטיק נראה כמו אמיתי ולכן זה יכולת לכל דבר) = ירי על מנת לנטרל.

את זה מעבירים גם לכל בעלי רישיון נשק ארגוני ופרטי, בטח ובטח לשאר כוחות הבטחון החמושים (ולא חסר כאלה).

ולכן מהלך כזה גובל בטמטום רב ואפילו התאבדות- לפחות אצלנו בארצנו הקטנטונת.

באם הייתי חמוש והייתי נתקל בסיטואציה של אדם חמוש רודף אחרי אדם לא חמוש, הייתי פועל לפי הכללים ברישיון ולפי ההדרכות שעברתי בגלל המצב הבטחוני הרגיש במדינה (ע"ע מחבל עם גרזן ששחט 2 ילדים).

אני מקווה מאוד בשביל פותח השרשור וכל מי שקורא שלא יינסה לשחק ברולטה רוסית שכזו.

כמו כן לא חסר אישומים פלילים שניתן להאשים אדם שמשתמש בנשק שכזה.

• תוכן חדש...