Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חמש שנים חתמתי עם הצבע על פרוייקט יעד, לא נכנס ללמה חתמתי.

למדתי הנדסאי מכונות ובצבא הייתי מכונאי רכב בגדוד מבצעי רמת פעילות א+,

עד לפני שבוע כל הפלאפלים שהתראיינתי אצלהם אמרו לי שה-ר' מבוטל ואני משתחרר, פתאום לפני שבוע לקראת סוף החפש"ש אני מקבל טלפון עם בשורות רעות שה-ר' הופעל. את הטלפון קיבלתי ביחד עם טלפונים מחברים שלמדו והתגייסו איתי שבישרו לי שהם קיבלו קיצור של שבוע והם משתחררים.

עכשיו אני חוזר מראיון עם קחש"א 143 היחידה בא אני אמור להתייצב ביום חמישי, הקחש"א לא מוכן לוותר עליי בשום אופן,

אני חייל שבמשך 3 שנים נתן את הנשמה שלו לגדוד, בעיות אני לא יודע לעשות (וזאת כנראה הבעיה שלי).

איך אני יכול להשתחרר מה-ר' הזה?

מה התנאים ש הפרת חוזה?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לצאת מהשנת "רשות" הזאת.

גם אני חתמתי עליה ולמזלי פסלתי מקצוע רק אם תפסול מקצוע אולי תוכל לצאת מזה.

זה רק נקרא רשות אבל בתאכלס אם הצבא רוצה אתה חייב להישאר.

פורסם

אין לי את זה אצלי אבל הקצין חימוש של האוגדה שלי (36) בדרגת סא"ל כתב בסיכום ראיון שה-ר' מבוטל.

אבל עכשיו החליטו בפיקוד להפעיל אותו.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

הנה ה 2 סנט שלי:

אם אני מכיר את התנאים נכונה, הצבא מימן לך את הלימודים ובתמורה חתמת התחייבות לשנת קבע, במידה ואכן אלא התנאים, למה עכשיו אתה פתאום מחליט לשנות את החוקים?

הגיע הזמן להפסיק לחשוב כנער תיכוניסט ולהתרגל לעובדה שאתה גבר שיוצא לחיים רציניים ואחראים ואנשים רצינים ואחראים מקיימים חוזים שהם חותמים עליו.

(שוב, רק בתנאי שתנאי הבסיס שציינתי הם נכונים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנאי הבסיס שכתבת לא נכון. גם מי שלמד על חשבונו מחויב לעשות קבע.

גם לי היתה בעיה דומה עם הר'. כשהגיע מועד השחרור שלי מאוד רציתי להשתחרר, המפקדים שלי סירבו בתוקף. רוב המחזור שלי שוחרר לאזרחות, בשבילי הלכו לחפש תקן בכל היחידה ואפילו הצליחו למצוא. מפה לשם, אחרי שיחה קצרה עם פקידת שלישות חביבה מצאתי את הפירצה שעזרה לי לצאת. מסתבר שחתימה על קבע כלשהוא מבטלת ר'. חתמת קבע לחודש? כשיגמר החודש נגמר לך הר' ביחד איתו.

אני הצלחתי לחתום על שלושה חודשים במקום שנה. אחרי שלושה חודשים השלישה התקשרה למפקד שלי ואמרה לו לשלוח אותי אליה לעשות טופס טיולים. קודם הוא הפך לכחול, אחרי זה לאדום ונדמה לי שבסוף הפך ללבן, אבל לשלישות הלכתי באותו היום. בסופו של דבר חתמתי מרצוני החופשי על חצי שנה נוספת, אבל זה כבר עניין אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה שנשאלת היא - למה לא?

אחרי זה - השאלה השניה היא - האם הסיבה היא בגלל שהרמה המקצועית שלך היא מעל לממוצע ופשוט אולי רוצים אותך בצבא?

פורסם

1. לא שואלים למה לא בנוגע לשנת ר'. בד"כ מדובר במתכנתים שמרוויחים בכל מקום בחוץ משכורות יפות (מעל 15). אז למה כן להישאר בצבא כשאתם מקבלים אותו או יותר נסיון בחוץ והרבה יותר כסף?

2. אם יש לך סיכום ראיון עם סא"ל (לא רס"ן) שאומר שהוא אמר לך שהר' שלך מבוטל, אתה יכול לקבול ויבטלו לך אותו. כמובן שאתה נכנס לסכסוכון עם הסא"ל (במידה וההמלצות שלו נניח חשובות לך).

3. אני בדיוק באותה בעיה כרגע. לא יודע אם מבטלים לי את הר' או לא, אני אמור להשתחרר \ להיכנס לקבע עוד 18 יום, יש לי גם סיכום ראיון עם סא"ל שאומר שמבטלים לי את הר' אבל מצד שני השלישות עושה עם זה בעיות... הבעיה היא שאני מתראיין להמון חברות בו זמנית ואני לא יודע מה להגיד להם בתשובה הסופית, בכל אופן נחיה ונראה.

פורסם

אגב שנת ר' (לפי מה שאני יודע) זה לא שנת "רשות" אלא קבע ראשוני

פורסם
1. לא שואלים למה לא בנוגע לשנת ר'. בד"כ מדובר במתכנתים שמרוויחים בכל מקום בחוץ משכורות יפות (מעל 15). אז למה כן להישאר בצבא כשאתם מקבלים אותו או יותר נסיון בחוץ והרבה יותר כסף?

כי התחייבת לשרת את השנה הזאת ועל בסיס ההתחייבות הזאת מישהוא מימן לך את הלימודים.

מעניין מה היה קורה אם היית לומד ואז הצבא היה אומר שאין להם צורך במקצוע שלך, אתה הולך לגולני ובבקשה לשלם בעצמך את הלימודים.

מיד היית מחפש את העו"ד "הכי תותח בתחום", הא?:evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שטויות!

ה-ר' ניתן לביטול גם אם אתה נישאר במקצוע!

הר' שלי בוטל ונישארתי במקצוע (איש סיסטם) לאחר ראיון עם מפקד הגף שלי (רס"ן)

פורסם
כי התחייבת לשרת את השנה הזאת ועל בסיס ההתחייבות הזאת מישהוא מימן לך את הלימודים.

מעניין מה היה קורה אם היית לומד ואז הצבא היה אומר שאין להם צורך במקצוע שלך, אתה הולך לגולני ובבקשה לשלם בעצמך את הלימודים.

מיד היית מחפש את העו"ד "הכי תותח בתחום", הא?:evil:

אני עם בגירה בעניין.

אם הצבר מימן לך לימודים של משהו, ואתה צריך לתת כולה שנה אחת. אז מה?

אז תרויח פחות? אבל תקבל ניסיון, וכשתצא, אני חושב שיהיה לך עוד יותר ביקוש.

זה לא שאתה נשוי עם ילדים בן 40 והנה אוטוטו אתה כבר לא רלוונטי לשוק העבודה.

למה לא?

בכלל, אנחנו בתקופה בטחונית קשה. צריך קצת לשנות את החשיבה על הצבא.

אני לא צריך לספר לכם, שהצבא של היום זקוק לא רק ללוחמים מסוקסים, אלא גם לטכנולוגיה גבוהה !

אז תשבו בבית, או תלכו לעבוד תמורת 15,000 לחודש, והצבא שלנו יישאר עם הגריז וטנקים שלו.

בלי הצבא, כולנו נבנה רפסודות.

לי "מותר" להגיד את זה, כי אני התנדבתי לצבא. אף אחד לא הכריח אותי.

פורסם
לא כל מי שחותם ר' הצבא מממן את הלימודים. אני שילמתי מהכיס שלי. וגם לאנשים כמוני הצבא עושה בעיות.

הצבא עושה בעיות לאנשים כמוך על סמך מה ?

חתמת להם על משהו ? אם כן למה, מה היה הבסיס לזה ?

פורסם

כל מי שלומד לפני הצבא (עתודה טכנלוגית או אקדמאית) חותם ר'.

בדרך כלל טכנאים חותמים על שמונה חודשים. הנדסאים על שנה וחצי (או שנתיים, לא זוכר) ובוגרי תואר ראשון על שלוש שנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...