Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

 

היום בבוקר, ניגשתי לרכבי, ולמראה תדהמתי אני רואה משהו שלא יצא לי לראות עד היום;

על 2 הדלתות (לא בצד של הנהג) ישנן סימני צהוב זרחני לאורך 2 הדלתות מלמעלה ועד למטה, מלוות בחתיכות מרוסקות של קליפת ביצה! בהתחלה חשבתי שזו חומצה כלשהי ונלחצתי מאוד, עד שהעפתי מבט מקרוב יותר והבנתי שזו בעצם ביצה.

 

חיש מהר, לקחתי נייר טישיו, ספגתי אותו במים והתחלתי לשפשף כמו מטורף. לקח לי המון זמן להוריד את הכתמים המגעילים והדביקים, וככל הנראה, לא שמתי לב לנזק הנראה לעין (למעט שריטות שטחיות קלילות שנבעו מהורדת הכתמים העיקשים ע"י הטישיו, שוב, לא משהו שנראה לעין ממרחק של חצי מטר ויותר).

 

מישהו מוכן להסביר לי את התופעה הבזויה והלא שגרתית הזאתי? האם למישהו יצא להיתקל בזה?

לא זכור לי שעשיתי משהו רע לאף אחד (פעם היה נהוג לזרוק ביצים על מישהו שלא היית ביחסי שלום עימו או עקב סכסוך או ריב).

בכל מקרה, היה בוקר די מבאס, מצד שני - אני מעדיף שיזרקו על רכבי ביצים מאשר שידפקו לי את הסמלים באכזריות ובדרך ישרטו את תא המטען (כמו שקרה לי בגולף, רכבי הקודם).

 

הייתי חייב לשתף אתכם, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
האמת ראיתי שעשו את זה לאיש מבוגר אחד והתקלף לו הצבע (איביזה 05 בצבד אדום מיטאלי).

 

 

אנשים בהמות (במחשבה שנייה, למה להעליב את הבהמות).

 

אגב, נראה לי שהדרך הנכונה לנקות את הביצה היא עם מים חמים מאוד על סף הרתיחה ולא בשפשוף.

פורסם

לא יודע מה הקטע שלהם עם ביצים...

גם לי זה קרה, לפני יומיים אני יושב בסלון רואה טלויזיה ושומע בחוץ איזה כמה ערסים מושתנים צועקים אחד על השני(אחד מתחת לבית השני במרפסת למעלה-בתים פרטיים) ישר אני מבין שמשהו לא טוב הולך לקרות כי הם מתחילים לקלל אחד את השני בסגנון של יא בן ז*** אם אתה זורק אני מ**** אותך! פתאום אני שומע בום ושומע את הטמבל שהיה במרפסת צועק לחבר שלו "תברח, תברח" אני יוצא החוצה קולט את האידיוט השני בורח ועל השמשה של האוטו של דוד שלי (מרצדס ML חדשה) ביצה מפוצצת. באותו רגע רציתי לשבור לו את הראש אבל הבנתי שכדאי שקודם אני אנקה את האוטו שלא ישאיר סימנים.

דברים כאלה משגעים אותי! אתה רואה שהחבר האידיוט שלך עומד ליד אוטו של מישהו, למה לעזעזל עולה לך בכלל המחשבה לזרוק ביצה או משהו אחר שיכול לפגוע באוטו?!

 

 

נ.ב

נגמר בכך שדוד שלי גרם לו לשטוף את האוטו+ ווקס תוך כדי השגחה צמודה של דוד שלי (עם הסכמה מההורים של הילד).

פורסם

ביצה על האוטו משאירה סימן דוגמת קורי עכביש. ככל שמורידים את זה מהר יותר יותר כך הסימן יהיה קטן יותר. בכל מקרה, חלאות ישארו חלאות.

פורסם

דברים כאלה משגעים אותי! אתה רואה שהחבר האידיוט שלך עומד ליד אוטו של מישהו, למה לעזעזל עולה לך בכלל המחשבה לזרוק ביצה או משהו אחר שיכול לפגוע באוטו?!

 

 

כי אין שכל אז אין דאגות.

כשבבון א' עומד לזרוק על בבון ב' ביצה או אבן,לא באמת מעניין אותו אם יש אוטו חדש מאחורה,או כל דבר אחר שיכול להפגע.

 

לפותח הת'רד:

מקווה שלא תדע עוד דברים כאלה.מזל שלא נגרם נזק.

כשקניתי יחסית לא מזמן את האוטו המשומש והלא ממש מושך עיניים שלי,כבר בלילה השני מישהו שדד את האנטנה של הרדיו :?

V5

פורסם

זה בסדר נסעתי לתומי וזרקו לי תפוז על האוטו וזה היה ליד בניין משרדים בר"ג.

 

לא חסר מפגרים :-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ואני חזרתי הליילה אחרי בילויי עם ידידה.. החנתי את האוטו כמו שתמיד מחנה אותו מול הבית שלי.

בבוקר אני קם.. אני רואה מרחוק כבל מתנופף לו מתחתית הפנס, אני מתקרב ומתקרב ומה ואני שם לב ש2 הרצועות הלדים שהיו אצלי מתחת לפנסים נתלשו ממקומם. מילא היה יוצא להם להרכיב אותם על האוטו שלהם אבל הם הרסו הכל.ימח שמם של הח%$ות האלו שיפלו להם הידיים והרגליים.

 

תחושה של חרא על הבוקר שמלווה ככה את כל היום. ככה זה כשיש קנאה לאנשים כלפי הרכוש של מישהו אחר.

פורסם

ראיתי מקרה יותר מגעיל, כשלמדתי, היה ביניין מגורים ליד הבית ספר. היה שמה בחניה למישהו רכב חדש, עד שמישהו מתיכון שלידנו החליט לחרוט בעזרת מפתח "תתחדש" על הרכב.

 

פשוט אנשים מגעילים.

קובי

פורסם

לצערי הרב מאוד אני גר בבניין די ישן בצפון הישן של ת"א.

95 אחוז מהדירות ברחוב שלנו ללא חניה פרטית (לא חשבו על זה כנראה לפני 50-60 שנה) ומצוקת החניה פה קשה.

 

אני חונה בד"כ במפרצי חניה המצויים מחוץ לשביל המוביל לכניסה של הבניין שלי (הליכה של לפחות 2-3 דקות עד שאני מגיע לרכב וזה במקרה הכי אופטימי). אין צורך להזכיר שאין הרכב נמצא בטווח ראייתי כלל ואני מצר על כך.

 

בזמן הקרוב (חודש-חודשיים) אני מקווה לעבור לגור לבד ואחת הסיבות העיקריות היא החניה הארורה (מחפש דירה עם חניה פרטית כמובן).

 

שים לב שלא התייחסתי בכלל לתופעת הונדליזם שלמרבה הצער, גם לאזור שלנו הגיעה (למרבה תמימותי, חשבתי שלא אצטרך לדאוג מברברים וצרי עין בשכונת מגוריי, מסתבר שטעיתי).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני זוכר ישבתי פעם ליד קיוסק, ואיזה אחד תפס 2 חניות (רק בגלל שיש לו אוטו פוזה) ובנוסף לזה חסם לבעל הקיוסק את היציאה של האופנוע.

אז בעל הקיוסק לקח 2 ביצים ומרח לו על הגג.

אחרי מה שעשה לו הוא מחנה את האוטו שלו כמו ילדה טובה.

×
×
  • תוכן חדש...