Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור הזה לא ממש חדש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118797

יש לנו שכנים שהאישה היא בת של אחד הקבלנים הכי גדולים בנגב.

הבעייה היא שהם חושבים שמות להם הכל (מוזיקה בפול ווליום הרבה פעמים גם בצהריים, גם בלילה, חוסמים לנו את החנייה עם המכוניות שלהם למרות שיש להם חנייה), צועקים על כולם, וכל השכנים מפחדים לדבר.

תתפלאו אני לא גר בשכונת מצוקה (להיפך, המיסים שאנחנו משלמים שווים לשל סביון לצורך העניין) אבל השכנים הללו הורידו לנו את איכות החיים.

השבוע זה הגיע לשיא:

אותו שכן חנה את הרכב שלו בפעם המי יודע כמה מול הבית שלי וחסם לי את החנייה. לא היה לי איפה לחנות אז חניתי ליד הבית שלו (לא חסמתי לו כלום, אפילו לא מול השער שלו ולא מול השער של החניות שלו) בתגובה החצוף לקח את רכב המרצדס שלו וחסם את הרכב שלי כדי שלא אוכל לצאת (פשוט העביר אותו מהחנייה מול הבית שלי ליד הרכב שלי!).

זה עדיין לא נגמר, השכן המהולל עורך שיפוצים בבית שלו. את כל פסולת הבניין הוא פשוט השליך ברחוב ובפארק ואפילו לא בפח או בסמוך לו!, יש לציין שיש שם גבס, בטון וחומרי בניין שונים וגם מוצרים ישנים שהוא זרק (מכונת כביסה, ארונות אמבטיה וכו')

הפסולת עומדת ככה כבר מעל שבוע, השכנים לא מתלוננים כי הם יודעים כבר שזה לא יעזור (יש להם קשרים בערייה, כל פעם שמישהו התלונן הוא זכה ל"יחס הולם" מצידם וגם התלונה לא עזרה).

מה עוד אפשר לעשות?

תודה,

איתמר.

פורסם

מוקד עירוני לדווח על השכן שזרק את כל זה ברחוב (תגיד שזה חוסם את כל הכביש).

כל מיני אגודות לאיכות הסביבה על כך שהוא זורק פסולת בעניין במקום שלא מיועד לכך

לשים מצלמה ולצלם את כל עניין המכוניות, ובנוסף לבדוק אפשרות לזימון פקח עירוני שיתן לו דוח על חניה במקום אסור.

אני מניח שיש אפשרות חוקית\משפטת לעשות משהו עם הצילום של כל העניין עם המכוניות כדי לגרום לו להפסיק

רק היום יצאתי בבוקר עם האוטו מהחניה וראיתי את כל הפחי אשפה בחוץ מחכים למשאית זבל, בחזרה ראיתי ליכלוך על הרצפה, או שהחתולים התעסקו עם השקיות עד שהמשאית באה, או שהעובדים בפינוי זבל פשוט השאירו שם ליכלוך משקית שנקרעה להם או מה שלא יהיה.

טלפון אחד למוקד ואחרי שעה הם הבריקו את המדרכה.

אז פעם אחת יוותרו לשכן, פעם שניה יוותרו לו, בפעם המי יודע כמה כבר לא יוותרו ויתנו לו על זה בראש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעייה שהערייה לא עושה כלום...

הם בעלי כוח...הם מכירים הרבה אנשים מהערייה כולל הפקחים.

האם המשרד לאיכות הסביבה יכול לעזור כאן? או שגם הוא נעזר במוקד העירוני?

פורסם

אין כזה דבר שהם לא עושים כלום, חוקית הם מחוייבים לפנות פסולת.

לך תצלם הכל שיהיה תיעוד זה דבר ראשון, אחרי זה פנה לאירגונים ירוקים כאלה ואחרים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש רעיון.

כתוב לו פתק על דף A4 משהו בסגנון "הנך חונה בחניה פרטית ומתבקש לפנות את רכבך" בשפה הכי מנומסת שיש, ותניח לו על האוטו.

על מנת שלא יעוף, תניח בזהירות על הפתק בלוק של איטונג (שאתה יכול לקחת מאותה הפסולת שהוא משליך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כולבוטק זה בדיוק האנשים שהם אוהבים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הלוואי שהיתה דרך חוקית ונורמלית לטפל באנשים מזיקים כאלו, אבל במצב של המדינה היום תאלץ לעזור לעצמך.

זאת אומרת בפעם הבאה שחונים לך בחניה תשים מיכל מי אש על האוטו עם פתק " בפעם הבאה המיכל הזה ישפך על כל האוטו ".

זורקים זבל בחוץ ? תבוא בלילה עם כמה חברים ותזרוק להם בחזרה את כל הזבל לתוך החצר.

מרעישים במוזיקה חזקה בלילה ? תשים רמקולים עם רמשטיין בפול ווליום בחלום לכיוןו שלהם.

הקיצר תנסה למרר להם את החיים יותר ממה שהם עושים לך ותקווה שהם יתיאשו קודם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי.

אבל צריך תמיכה של חברים ושכנים בנוסף לבני משפחה.

בסוף זה יגמר.

כשהשכרתי דירה בשכונת בית הכרם בירושלים (עלאק שכונת יוקרה) היתה לי בעיה דומה עם שכנים שחשבו שהבנין של אבא שלהם והחניות והחצר של אמא שלהם.

בסוף זה עלה לי על העצבים - אספתי את כל הזבל שהם זרקו בחצר והעפתי את זה למרפסת שלהם עם עוד כמה פעולות תגמול אחרות כשאני דואג לשים מכתב על לוח ועד הבית בבנין שבו כתבתי שזה אני עשיתי את זה ואם יש להם בעיה הם מוזמנים לדפוק בדלת ובפעם הבאה שזה קורה אני אנקוט בצעדים אחרים.

מאז היה שקט בבנין.

פורסם

הדבר שאנחנו הכי מפחדים ממנו הוא נקמה.

אם תחשוב על זה הפחד מנקמה מכתיב לך כיצד לנהוג בהרבה מיקרים.

אבל זכור לשאול את עצמך, מי יישבר ראשון ומי ילך יותר רחוק?

תסיק מסקנות לבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
(המיסים שאנחנו משלמים שווים לשל סביון לצורך העניין)

בסביון המיסים הם בין הנמוכים בארץ.

ההוכחה הטובה ביותר היא צילום.

ההוכחה העוד יותר טובה, היא צילום של פקחים מגיעים למקום ומתעלמים.

להציב מצלמה שמצלמת הנעשה בשטח, זה לא ענין כל כך יקר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה בבעיה.

אתה לא מוכן לשחק במשחק לפי החוקים שלהם (בריונות) ולכן אתה מפסיד אוטומטית.

ואני מבין אותך.

לי אין פתרון לתת לך, רק לנחם אותך ולהגיד לך שאתה לא היחידי שסובל משכנים שעושים מה שהם רוצים ואין לך לאן לפנות עם זה.

פורסם

כיום יש "משטרה ירוקה" שהוקמה במיוחד לענייני איכות הסביבה.

לזכותם הם מטפלים בחומרה רבה בעניינים אלה לרבות: פתיחת תיקים פליליים וקנסות כבדים ביותר.

משטרה כחולה תפתור אותך תמיד בתואנה של סיכסוך שכנים, או חוסר עיניין לציבור.

תפנה למשטרה הירוקה וגבה את תלונתך בצילומים. תראה שזבל לא יהיה לך יותר ליד הבית

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מצטרף להמלצה על המשטרה הירוקה,הם מחכים לתלונות כאלה כדי להצדיק את קיומם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...