Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 שנת 2006, היתה אצלי מהרגע שעלתה על הכביש, עד היום, ועוד כשנתיים לפחות קדימה.

(בהתחלה כליסינג צמוד ממקום העבודה, ולאחר מכן רכשתי אותה).

2 מתוך 4 הצמיגים הוחלפו עם הזמן בשל תקרים, ושניים עדיין מקוריים,

אבל בלי קשר, מעוניין להחליף את כל ארבעת הצמיגים כעת.

איזה חברה ודגם של צמיגים מומלצת למאזדה 3 שנת 2006 ?

מה מחיר רביעיה והיכן ניתן לרכוש ? (ביקרתי ב tired4u אבל לא ידעתי מה להזין)

חשוב שיהיו צמיגים טובים, אבל לא יקרים מידי.

רוב תודות !

פורסם

אתה הצריך להזין את מידת הצמיגים, לפי מה שרשום על הצמיג או ברשיון רכב.

+ את האיזור.

אחרי שיופיעו לך שמות של חברות, תסמן V על PIRELLI, DUNLOP, CONTINENTAL, KLEBER, YOKOHAMA ,BRIDGESTONE, MICHELIN.

כך תקבל מושג ראשוני לגבי המחירים לצמיגים איכותיים מידה שלך (לפני סקר פנצ'ריות בסביבתך).

להבא כדאי שתרשום כותרת יותר אינפורמטיבית (דוגמא: "המלצה לצמיגים למזדה 3 + תרשום מידות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה הצריך להזין את מידת הצמיגים, לפי מה שרשום על הצמיג או ברשיון רכב.

+ את האיזור.

אחרי שיופיעו לך שמות של חברות, תסמן V על PIRELLI, DUNLOP, CONTINENTAL, KLEBER, YOKOHAMA ,BRIDGESTONE, MICHELIN.

כך תקבל מושג ראשוני לגבי המחירים לצמיגים איכותיים מידה שלך (לפני סקר פנצ'ריות בסביבתך).

להבא כדאי שתרשום כותרת יותר אינפורמטיבית (דוגמא: "המלצה לצמיגים למזדה 3 + תרשום מידות).

אם הייתי יודע את מידות הצמיגים, לא הייתי שואל :-) (הרישיון כרגע לא אצלי, האם אין את המידות באינטרנט ?)

ולגבי סימון חברות - אין לי מושג מה איכותי ומה לא, לכן אני שואל אתכם (ולא פנצ'ריות).

פורסם

אם הרכב שלך, לך על צמיג ברמה של דנלופ, לדעתי יעלה לך באזור ה-1000 ש"ח לרביעיה.

אל תלך על סיני אם אתה הולך להחזיק את הרכב.

מידות הצמיג כתובות לך על הצמיג, לך רגע לרכב ותרשום. אני כמעט בטוח 195/60/15

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
אם הייתי יודע את מידות הצמיגים, לא הייתי שואל :-) (הרישיון כרגע לא אצלי, האם אין את המידות באינטרנט ?)

ולגבי סימון חברות - אין לי מושג מה איכותי ומה לא, לכן אני שואל אתכם (ולא פנצ'ריות).

ברשימה שנתתי לך כבר סיננתי את מה שלא כדאי לגעת.

בפנצ'ריות תבדוק את המחירים ותאריך ייצור של הצמיג (מודפס על הצמיג בצורה של 4 ספרות - דוגמא: 2309 פירושו שבוע 23 של שנת 2009).תשתדל למצוא צמיגים שתאריך הייצור שלהם עד לפני חצי שנה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ברשימה שנתתי לך כבר סיננתי את מה שלא כדאי לגעת.

בפנצ'ריות תבדוק את המחירים ותאריך ייצור של הצמיג (מודפס על הצמיג בצורה של 4 ספרות - דוגמא: 2309 פירושו שבוע 23 של שנת 2009).תשתדל למצוא צמיגים שתאריך הייצור שלהם עד לפני חצי שנה.

ראיתי בתוצאות החיפוש לא מעט צמיגים מהחברות שהזכרת,

ולאותו חברה, יש כמה צמיגים (באותו גודל), מה ההבדל בינהם, ומה אני צריך ?

פורסם

לא נתת שום תקציב, רק אמרת שאתה רוצה צמיגים מבית טוב אבל לא יקר.

הדבר היחיד שאני כבר יכול להגיד לך, אל תרד מקוד מהירות שיש לך עכשיו (גם הקוד הזה רשום על הצמיג).

(הסבר על קודי סיווג מהירויות עם טבלה בתחתית הדף).

זאת אומרת, עם הצמיג המקורי היה עם קוד מהירות H, תקנה H או V.

אל תקנה T.

ואם הצמיגים המקוריים היו עם קוד V, אל תקנה עם קוד H (אני מקווה שלא בלבלתי אותך).

בוודאי שיש הבדלים - אחיזה, נוחות, שחיקה, מרחק בלימה, עומס במהירויות.

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=60&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

את שני הצמיגים הראשונים של DUNLOP לא הייתי קונה - הראשון בטוח תוצרת טיוואן (פחות מומלצים),

השני , אני חושש, גם כן.

אחרי זה יש 4 צמיגים שנותנים תמורה טובה לכספים, הם באיכות טובה, אבל הם לא ממש מתאימים לסגנות נהיגה ספורטיבי.

מכאון והאלה הכל עניין של התקציב - כמה אתה מוכן לשלם. דווקא פירלי הפשוטים לא נראים לי תמורה טובה למחיר.

להצביע על דגם מסויים? עניין של טעם.

אני הייתי קונה את YOKOHAMA C.DRIVE 88V , שעולים 427 ש"ח לצמיג באתר, אולי תמצא יותר זול בפנצ'ריות ליד ביתך.

פורסם

למידה הנ"ל קיבלתי הצעת מחיר ל Continental Premuim Contact ב 1500 לרבעייה. (ב 1400 את הדגם EcoContact)

אחלה צמיגים הפרימיום (יש לאחי הגדול בפסאט) וגם האקו טובים (היו לי בפולו).

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

תודה רבה על ההסברים לגבי המהירויות והדגמים, יש לי V או H, אני לא זוכר, אבל אני אבדוק.

חשוב לציין שאני בסה"כ רוצה צמיגים טובים,

לא בקטע של פרימיום, לא נהיגה ספורטיבית ולא צריך משהו מיוחד,

סה"כ הגיע הזמן להחליף צמיגים, ואנו נוסעים מהבית לעבודה, ולהביא את הילדה :-)

לא ספורטיבי וממש לא אכפת לי מביצועים וכו', סביר להניח שאני גם כלל לא ארגיש בשום הבדל בין הצמיגים.

1. בהתאם לנ"ל, עד איזה צמיגים בדיוק אתם ממליצים ?

2. אני יכול לרכוש באיזור ראשון לציון ובאיזור הרצליה, היכן מומלץ ?

3. הרכב לפני טיפול 90,000 ק"מ, האם להחליף לפני או אחרי הטיפול ?

תודה רבה !

פורסם

1. כבר קיבלת המלצות - קבע לפי התקציב

2. מה זה משנה? בוחרים צמיג לפי דגם ולפי מועד הייצור. אתה לא מתחתן עם הצמיגאי.

3. זה לא קשור לטיפול כלל, אלא אם אתה עלול להכנס להוצאות לא צפויות במוסך ותקציב הצמיגים יצטמצם.

פורסם

תבדוק מה יש במלאי ב" צמיג ישיר" פ"ת:

http://www.yobiz.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%99%d7%92+%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a8

וגם ב"צמיגי אנטון" (יש סניף בראשון):

http://pancher.dpages.co.il/

בדרך כלל יש להם מחירים נוחים.

לא לשכוח לבדוק תאריכים על הצמיגים!

פורסם

אין לי בעיה לשלם 5 שקלים על צמיג, או 500 ש"ח על צמיג, אם צריך,

אני רק לא רוצה להוציא סתם כסף, אם אין צורך,

לדוגמא, צמיגים שטובים בנסיעות ספורטיביות, צמיגים פרימיום וכל מיני דברים לא רלוונטים.

אני יודע שאתם מומחים בתחום, ולכן חשוב לכם הפרטים הקטנים,

לי חשוב לרכוש צמיגים טובים, לשימושים שלי, שכוללים בעיקר נסיעה לעבודה והסעה של הילדה,

מבחינתי הרכב הוא כלי שימושי ותו לא.

לכן, לאור בליל הדגמים והחברות, אשמח אם תאמרו לי איזה חברה ודגם רלוונטי עבורי, ואני אחפש היכן ניתן לרכוש אותו,

תודה !

פורסם

קונטי פרימיום זה דגם של קונטיננטל כמו שלמאזדה יש מאזדה 2, מאזדה 3, מאזדה 6, מיאטה....זה בדיוק העניין.

זה לא צמיג ספורטיבי 100%. ההבדל בינו לבין הקונטי אקו לא משמעותי כ"כ במחיר ושווה לשקול לקחת אותו.

כמובן שיש עוד חברות שמייצרות דגמים איכותיים של צמיגים.

פורסם

אני הייתי קונה את YOKOHAMA C.DRIVE 88V , שעולים 427 ש"ח לצמיג באתר, אולי תמצא יותר זול בפנצ'ריות ליד ביתך.

למידה הנ"ל קיבלתי הצעת מחיר ל Continental Premuim Contact ב 1500 לרבעייה. (ב 1400 את הדגם EcoContact)

לכן, לאור בליל הדגמים והחברות, אשמח אם תאמרו לי איזה חברה ודגם רלוונטי עבורי, ואני אחפש היכן ניתן לרכוש אותו,

תודה !

קיבלת המלצות לשני דגמים מעולים וגם למקומות מומלצים לקניה.

מה עוד?

• תוכן חדש...