Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לקנות רכב במגרש בנתניה, המחיר היה משמעותי מתחת למחירון

אבל בעל המקום לא הסכים להוציא את הרכב לבדיקה במכונים שאני רציתי - דינמוטסט רעננה/טסט בשרון - כ"ס/מבדק הרצליה

הוא טען שאין לו את הכוח אדם כדי שיעלם לו מישהו לשעתיים+

באמת נראה שאין לו הרבה אנשים במקום, והוא הציע לנו לבדוק בכל מכון בדיקה בנתניה כשהוא אמר שיש רק 2 ממוחשבים

מוסך גבאי וקומפיו קאר

אמרנו קומפיו קאר, ובנסיעה האיש מהסוכנות נכנס למוסך גבאי, אמרתי שאני רוצה לבדוק בשני ועברנו לקומפיו קאר

קומפיו קאר כמעט ולא מצאו תקלות ברכב - רכב שנת 2004, 90K קילומטרג'

ואני רגיל לקבל בדיקות עם המון המון תקלות - בדקתי פוקוס 2000 90K, איביזה 2002 90K, קורדובה 2002 90K

ראיתי בהמשך את הכתבה הזאת:

http://66.102.9.104/search?q=cache:MR-e3eZ9B7MJ:www.motocar.com/news/new.aspx%3F0r9VQ%3DFJEF%26pn6Vq%3DE+%22%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%9F+%D7%91%D7%A8%D7%A0%D7%A1%22+%D7%A8%D7%9B%D7%91&hl=iw&ct=clnk&cd=1

ואת התגובה הזאת(תגובה 56)

"סנטר-קאר" ו- "רן חלפון-עסקי רכב" הם נוכלים מקצועיים, בנתניה. יש להם קומבינות עם שני מוסכי בדיקה באזור (מכון גבאי + עוד מכון בנתניה שאיני זוכר את שמו) הנותנים להם חוות דעת משופרות לטובתם. קניתי מהם רכב ובדקתי אותו במכון גבאי, שאישר שאין לו תאונות שילדה ונתן חוות דעת מצויינת. לאחר מעשה, הסתבר לי בדיעבד, לאחר שבצעתי בדיקה בלתי תלוייה כי יש ברכב פגיעות שילדה קשות, הספידומטר מזוייף, הרכב לא עבר טיפולים מסודרים ועוד הרבה. יש שם 3 סוחרי רכב נוכלים: צחי מימון, ציון ברנס, רן חלפון. הזהרו מהם ואל תתקרבו אליהם!!!!!!!!!!!!!!!
2/9/2004

ההודעה הזאת היא מלפני 3 שנים

רציתי לשאול מה הייתם מציעים לעשות - כבר חתמתי זכרון דברים ושלמתי מקדמה קטנה

הרכב הוא של ניו קופל סיקס, והסוחר אמר לי שאי אפשר לראות את הספר טיפולים עד העברת הבעלות

האם יש למישהו ניסיון עם ציון ברנס? - רשום בכניסה למגרש "קאראל" והבנתי שהם חדשים שם ופעם היו במקום אחר בנתניה

האם יש למישהו ניסיון עם קומפיו קאר?

פורסם

אני אישית מכיר את ציון ברנס וגם את כל בני משפחתו, נוכלים הם לא.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קומפיו קאר כמעט ולא מצאו תקלות ברכב - רכב שנת 2004, 90K קילומטרג'

ואני רגיל לקבל בדיקות עם המון המון תקלות - בדקתי פוקוס 2000 90K, איביזה 2002 90K, קורדובה 2002 90K

תגיד יש לך עודף כסף? שאתה זורק ככה על בדיקות לפני קניה.

פורסם

אני משום מה לא מצליח למצוא את זה כרגע, אבל פעם ב-YNET התפרסמה כתבה שבה נכתב שבימ"ש השלום בנתניה פסק שבעל המכון חייב לפצות בעל רכב שבדק אצלו את רכבו בטרם הקניה והמכון לא גילה כי הרכב בעצם מורכב משתי שלדות שרותכו עקב תאונה קשה בכמה אלפי שקלים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חביבי

תקרא את כל השירשור הבא, אני פתחתי אותו

הלכתי לפני שבועיים לבדוק רכב במגרש בנתניה, תקרא ותבין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174410

ממליץ לך לקרוא את כל השירשור עד סופו, כולל עידכונים.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

מסריח מהשורש!

חד משמעית, לבטל את הקניה! גם אם הדבר כרוך בהפסד כספי מצידך!

ההמלצה שלי, הינה חד משמעית- לא לקנות מסוחרים, ראה את השרשור של אלמוג (הקישור מעלי) ותבין!

היכן באמת הנורות האדומות? מוגבל למכון בנתניה? אין אפשרות לראות ספר טיפולים עד העברת הבעלות? מה נסגר???

שיא התמימות! אתה עוד יכול לצאת מהעניין בהפסד מינימלי! בטל את העסקה!

לפעם הבאה, אני מציע לך להתייעץ בפורום הנ"ל, ככה הייתי חוסך את עלות הבדיקה ועוגמת הנפש.

בהצלחה בהמשך

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לא צריך לעשות הכללות גורפות כל כך, אתה מוזמן לחפש את השרשור שפתחתי לגבי הקנייה של הרכב שלי ולגלות שיש עדיין סוחרים אמינים, אמנם מעט מאוד - אבל עדיין הם קיימים ולא צריך להכליל עד כדי וויתור על רכב עוד לפני שראית אותו רק בגלל שהוא אצל סוחר.

במקרה הנ"ל כמובן שמההתחלה רואים שיש משהו מסריח, גם בגלל הקיבעון למכון הבדיקה וגם בגלל העניין עם היסטוריית הטיפולים - אך כל מקרה (או סוחר) לגופו.

כמו שנאמר פה כבר הרבה - כבדהו וחשדהו, אבל עדיין, לא צריך לשלול על הסף.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני משום מה לא מצליח למצוא את זה כרגע, אבל פעם ב-YNET התפרסמה כתבה שבה נכתב שבימ"ש השלום בנתניה פסק שבעל המכון חייב לפצות בעל רכב שבדק אצלו את רכבו בטרם הקניה והמכון לא גילה כי הרכב בעצם מורכב משתי שלדות שרותכו עקב תאונה קשה בכמה אלפי שקלים.

אלעד לא חיפשת טוב, להלן הקישור:

http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101859,00.html

כנראה שלפותח השרשור נשרפה הנורה האדומה, וקול פעמוני האזכקה, לא הרתיעו אותו, לאחר שנשלח, על ידי מגרש

מכוניות, למכוני בדיקה שציין בעל המגרש, ולא למכון ניטרלי שהציע הקונה,בטענת מרחק וזמן...

שני מכוני הבדיקה, מצאו שהרכב בונבוניירה....

טעות שלישית, לחפש , סדק באמינות בעל המגרש\ ולחתום על זכרון דברים, ואז לחפש תמיכה בפורום?

עצה אחת, יש להחזיר את הרכב למגרש, אל אם בעל המגרש יסכים לקחת לבדיקה שלישית , למכוןבדיקה הנחשב אמין, למכון האחים, או למגון אלדר בניהול ביסמוט שמעון.

במידה וחמצאו לקויים חמורים, יוחזר כל הכסף ששולם דמי קדימה, ואם הרכב ימצא תקין, וסביר לגילו, לקנות את הרכב.

הצעת פשרה טובה מזאת, לא תמצא בשום מקום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני רוצא לצאת בקריאה נרגשת לכל הקוראים:

אל תתקרבו למגרשים\סוחרים בנתניה!

אם יש מגרש בנתניה שאינו רמאי ונוכל אני מוכן לאכול את כל הצמיגים באוטו שלי! ויש לי 3 רזרביים!:shock:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תשלול על הסף בכל מקרה, רק בגלל ש 90 אחוז מהסוחרים חארות שעובדים על אנשים, אז צריך לעשות על כל ה 100% חרם.

ולך תדע אם נפלת על ה 10% האמינים... (אם יש דבר כזה..).

בכלליות, סוחר במגרש קונה רכב מאדם פרטי שלא הצליח למכור את הרכב בשוק הפרטי מסיבה כלשהי (תאונה קשה, קילומטרז גבוה, ועוד כל מיני דברים רעים), ולכן מוכר את הרכב למגרש בכמה אלפים מתחת למחירון.

הסוחר מה עושה? אולי קצת קוסמטיקה לרכב, קצת לשון חלקלקה עם הפראייר התורן שבא לקנות, ולרוב עושה יד ביד עם מכון הבדיקה ומטשטש עובדות קריטיות ומוכר לך אומנם גם מתחת למחירון אבל עדיין הרכב שווה הרבה הרבה פחות ממה שקנית.

בקיצור ידידי, אני לא יודע כמה שילמת מקדמה, אבל שווה לך לבטל את העיסקה, או אם יש לך ביצים וכוח, לך לבית משפט לתביעות קטנות ודרוש לבטל את העיסקה ללא דמי ביטול.

תחשוב אם תקנה את הרכב, ויש לרכב בעיות גיר ומנוע, יעלה לך ליישר קו הרבה יותר מהמקדמה ששולמה.

ממליץ בחום רב על מכון הבדיקה "אלדר" בהנהלת שמעון, הוא אמין וזה בדוק.

תקרא את השירשור הבא שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174410.

אני בטוח ב 100% שהוא לא עובד עם אף סוחר באיזור.

הוא הציל אותי מלקנות רכב של סוחר (לא יודע מה עבר על הרכב, אבל רכב שנפל מצוק והתפוצץ ועלה באש הוא במצב יותר טוב מהרכב שלקחתי לבדיקה שהסוחר טען שהרכב "נקי נקי חדש חדש במצב מוזאון ללא שום שריטה או תאונה").

במכון הוא הסביר לי כל פיפס ופיפס שהיה לאוטו, לאט וברור בשפה שגם אני יבין, הוא ממש הראה לי באוטו עצמו את הריתוכים והתיקונים שנעשו לשילדה (ולא רק בילבל את המוח בעל פה).

שיהיה בהצלחה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

כאילו מה ? כמה שוק אפשר להיות ?

אני בדקתי בזמנו סיאט איביזה מאדם פרטי והוא אמר לי שאין שום בעיה לאוטו וכו וזה היה הרכב הראשון שבדקתי שילמתי 500 על הבדיחה עם מחשב בקומיוטסט בכל מקרה לא חתמתי איתו על שום חוזה (הייתי שוק ) מתברר שהרכב הזה היה בתאונה הפוך על הגג הוחלף לו מכסה מנוע ופגוש קדמי על הגג יש חצי סנטימטר צבע = דופקים כאפה על הגג ומשפריץ לך צבע צהוב לעין . כמעט הרגתי את הבן אדם הזה צעקתי שמה ודוד שלי הרגיע אותי ואמר לי בן תדע בעולם הזה יש נוכלים ובארץ ? בארץ המציאו אותם !

איך לא עזבתה ברגע שהוא אמר לך לא על מוסך שאתה רוצה לבדוק בו ! זה צריך להדליק נורה אדומה ישר בלי לחשוב פעמים !

פורסם

אני הייתי לוקח אותו למכון בדיקה בירושלים או בבאר שבע ואם אין לו כוח אדם אז זה אומר משהו על המקום הזה.

תתרחק משם כמו מאש.

הרכבים האלה מקומבנים.

פורסם

באמת? נחמד לשמוע שאתה כזה שאפתן.

אף אחד בעולם, סוחר או לא, לא יסע איתך מנתניה עד לב"ש בשביל בדיקה - רוב הסיכויים שגם אם ידע בוודאות שתקנה את הרכב.

אתה דיי חיי באשליות, גם עכשיו וגם כשהצעת למישהו לבקש מהמוכר להשתתף איתו בעלות הבדיקה במידה והוא לא קונה את הרכב - לטובתך, יהיה לך רק טוב אם תתחיל להיות קצת ריאלי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...