Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מאזדה 3 מנוע 2.0 כבר הרבה זמן, לשמחתי מצאתי אחת, לצערי במגרש מכוניות.

האוטו יד 1, 39,000 ק"מ שנת 2005. דורש מחיר מחירון.

האם יש משהו מיוחד שאני צריך לבדוק חוץ מהבדיקה במכון?

האם אני יכול לבדוק הסטוריית טיפולים במוסך המורשה על ידי התקשרות למוסך ולתת מספר רישוי?

תודה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יכול לבדוק הסטוריית טיפולים, רק אם בעל הרכב מציג לך.

הייתי ממליץ לבדוק את הרכב בשבע עיניים ובגדול להתרחק ממגרשי מכוניות.

אנא עדכן על הביקור, כי הכל נשמע די חשוד (אולי תאונה / ליסינג וכד'?)

בכל מקרה, בהצלחה! :|

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אוף אני גם לא אוהב מגרשים, ממש שונא.

אבל הרכב נשמע במצב טוב, ובצבע אפור, מה שחיפשתי כבר חודשיים.

איזה באסה שזה סוחר.

מה זה לבדוק בשבע עיניים? למה אני לא יכול לבדוק במוסך מורשה מאזדה הסטוריית טיפולים?

או לפחות לבדוק אם הקילומטרז' הוא אמיתי? שזה מה שחשוב לי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

ראשית,כדאי מאוד ואף חובה לקרוא את השרשור בדביקים על דוגמאות מהחיים לרמאויות בקניית רכב יד 2,יעזור לך.

להן מס' עצות שיעזרו לך לשרוד ולא ליפול:

קונה מסוחר? כלל ראשון בחיים,כבדהו וחשדהו.

מכוניות טובות בד"כ,אינן מגיעות לסוחר סתם אלא אם עבר עליהן משהו (תאונה?),או שנפלה לו הזדמנות לקנות סטוק מחברת הליסינג,ששמחה להיפטר מהמלאי הישן.

א- לבקש לראות ספר רכב חתום ע"י החברה- הרכב עדיין בתקופת אחריות וחייב להיות ספר רכב.

אם אין כזה- ותר על הרכב,יש כאלו בערמות,בחברות ליסינג/השכרה אמינות הרבה יותר מהסוחר.

ב- אם יש ספר רכב,תוכל לגשת עם הסוחר לחברה ולאמת את הנתונים.

ג- יש לבצע בדיקה של מקוריות הרכב במשרד הרישוי או בדואר עוד לפני שתקח את הרכב לבדיקה.

ד- תבוא לסוחר עם חוזה מודפס מהאתר של YNET ,שבו בין השאר הוא מתחייב לאמיתות נתוני הרכב כפי שהציג לך ולעובדה שהרכב נקי מתאונות שילדה.

קח בחשבון שרכבי ליסינג /השכרה ברובם עוברים תיקוני צבע לפני מכירה ללקוח ויש כאלו,שגם עוברים פח וצבע (אני אישית ראיתי במוסך באיזור חיפה).

אני הייתי לוקח את הרכב לפחח,שיתן מבט חטוף ברכב-את סיפור המכות או התאונות שעבר הרכב תדע תוך זמן קצר.

ה- היזהר מקניית הרכב במקום שנמצא קרוב למכון בדיקה.

בלי קשר שיהיה לך ברור-הסוחרים מכירים את מכוני הבדיקה ומיודדים איתם אבל כדי להפחית את ההשפעה שלהם כדאי לשים לב.

ו- מתאים לך? תקח את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר.

ז- במידה ותבצע בדיקה,חזור לעדכן על תוצאותיה ואל תמהר לקנות את הרכב (שוב,יש הרבה כאלה).

בפורום ייעוץ יש לא מעט מומחים לפענוח בדיקות לרכב וכדאי להתייעץ לאחר הבדיקה כדי שתבצע קנייה טובה.

ח- אם הסוחר מאיזור חיפה -פנה אלי בה"פ אני אתן לך דגשים נוספים ומיוחדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדר"כ יש סטיגמה לא טובה על מיגרשים שאני נוטע להסכים עימה, אבל יש גם יוצאים דופן. לדוגמא אם מישהו רצה להחליף את הרכב שלו טרייד אין החזיר רכב ישן ולקח חדש. אז זה לא אומר שהרכב שהוא החזיר היה במצב רע או בעייתי. מה שכן תעשה לו בדיקה ותראה מה יגידו לך. בסה"כ זה אוטו חדש, שאין לו קילומטרז גבוה, אבל לא נמוך מדי (שמתחיל להיות חשוד), לגבי ההיסטוריית רכב, אתה יכול לבדוק אצלהם במקרה שהיא טופלה שם באמת, כי אם היא לא טופלה במוסך המרכזי אין לך כל כך דרך לבדוק.

שיהיה בהצלחה.

סם.

פורסם

רק תדאג לקחת האוטו לבדיקה עצמאית.

אל תגיד לו לאן אתה הולך לבדיקה. כי יש להם קומבינות עם הרבה מכוני בדיקה

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מראש לא הייתי ניגש להמשך בדיקה-רכב זה סחיר ונדרש מספיק כדי להמכר לא דרך סוחר.טיפה סבלנות ותמצא את הרכב שלך

פורסם

אז תן לי לעדכן אותך שממש קשה למצוא מאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2005.

אני כבר חודשיים מחפש אוטו כזה במצב טוב, כל יום מתפרסמים עוד 2 מכוניות.

אתה מתבלבל עם המנוע 1600... שאותו יש כמו זבל, בגלל הליסינג.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

almog12345

אז תן לי לעדכן אותך שממש קשה למצוא מאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2005.
אני כבר חודשיים מחפש אוטו כזה במצב טוב, כל יום מתפרסמים עוד 2 מכוניות.

אז תן לי לעדכן אותך ששתי מכוניות חדשות ביום זה ממש לא אוטו שקשה למצוא.....

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

נתוני ההתחלה נראים חשודים מאד:

המזדה 3 עם מנוע 2000, הינו רכב סחיר, אי לכך הוא לא אמור להגיע למגרש מכוניות. (מכירה למגרש מכוניות כרוכה בהפסד של כמה אלפי שקלים).

אני מהמר שיש כאן סיפור של שלדה או משהוא "מסריח" אחר (ואני מקווה שאני טועה- בשבילך).

אני בכל אופן, הייתי מוותר על העניין, נסה למצוא אקזמפלרים פרטיים. הרכב אמנם סחיר ומבוקש אך ההיצע לא נמוך עד כדי כך.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
נתוני ההתחלה נראים חשודים מאד:

המזדה 3 עם מנוע 2000, הינו רכב סחיר, אי לכך הוא לא אמור להגיע למגרש מכוניות. (מכירה למגרש מכוניות כרוכה בהפסד של כמה אלפי שקלים).

אני מהמר שיש כאן סיפור של שלדה או משהוא "מסריח" אחר (ואני מקווה שאני טועה- בשבילך).

אני בכל אופן, הייתי מוותר על העניין, נסה למצוא אקזמפלרים פרטיים. הרכב אמנם סחיר ומבוקש אך ההיצע לא נמוך עד כדי כך.

בהצלחה

עידן

אני גם חשבתי ככה, אם המגרש מוכר לי במחיר מחירון, אז בטוח שהוא קנה את הרכב ממי שהוא קנה בפחות ממחירון, בסיבה כלשהי. (שדיברתי עם המגרש בטלפון שאלתי אם יש מצב להוריד במחיר והוא אמר כן אפשר להתגמש).

אבל האוטו דיי חדש, 2005, מה כבר יכול להיות מוסתר ממני שלא יגלו בבדיקה שהוריד את ערך הרכב עד כדי כך?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם
אני גם חשבתי ככה, אם המגרש מוכר לי במחיר מחירון, אז בטוח שהוא קנה את הרכב ממי שהוא קנה בפחות ממחירון, בסיבה כלשהי. (שדיברתי עם המגרש בטלפון שאלתי אם יש מצב להוריד במחיר והוא אמר כן אפשר להתגמש).

אבל האוטו דיי חדש, 2005, מה כבר יכול להיות מוסתר ממני שלא יגלו בבדיקה שהוריד את ערך הרכב עד כדי כך?

הרכב 3 שנים על הכביש (שנתון 2005 נמכר בשנת 2004), תתפלא ואל תיהיה תמים! גם על רכב בן 4 חודשים יכולים לעבור הרבה דברים לא נעימים!

ולצערי אני מדבר מתוך ניסיון, בשנת 1999 רכשנו הונדה סיביק שהיתה בסך הכל כשנה וחצי על הכביש, המוכר הציג את עצמו כמוכר פרטי וטען כי הרכב עבר תיקון "קל" מאחור.

באיזו שהיא "קומבינה" עם מכון הבדיקה נאמר לנו כי אכן לרכב מכה "קלה" באזור תא המטען! קנינו את הרכב ב- 6K פחות ממחיר המחירון אז.

לאחר 4 שנים בעת מכירת הרכב, כאשר קונה פוטנציאלי לקח את הרכב לבדיקה, חשך עולמנו- נמצאה ברכב פגיעת שלדה רצינית באזור תא המטען- כזו שגם לא תוקנה כראוי!

לשמחתנו- הצלחנו למכור את הרכב ב- 25% מתחת למחיר המחירון!

אז הנה לך- רכב בסך הכל שנה וחצי על הכביש! מה כבר יכול לקרות?!

את "שכר הלימוד" שלי אני שילמתי ולמדתי (בדרך הקשה) להיזהר מתחמנויות בשוק הרכב (ויש המון כאלה לצערנו).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

עידכון:

נסעתי למגרש, לקחתי את האוטו לבדיקה

בקיצור: כל האוטו שאסי אחד גדול, המוכר כמובן הופתע מאוד מאוד, אמר שמיד הוא לוקח את האוטו למכון בדיקה אחר וזה לא יכול להיות, אמרתי קודם תחזיר אותי לרכב שלי, ואתה תיסע לבדוק מה שאתה רוצה.

גועל נפש של סוחרים, הלכו 400 שקל כפרה.

כנראה שגם ירדתי ממאזדה 3, אבא שלי לא התלהב מהרכב בכלל ואמר שהוא ממש קרטון יחסית לגרמניות (יש לו פאסאט), ואמר שנקנה רק אוודי A3 או גולף.

אני לא סולח למוכר ביום כיפור (הוא רצה מחירון וטען שהאוטו נקי נקי ללא שום תאונה).

אם אני יביא לכם פה סריקה של הטופס בדיקה אתם תהיו בהלם, הכל על משמעות גבוה, וכל האיקסים בצד שמאל, אלוקים ישמור.

למזלי נסענו למכון בדיקה שהומלץ על ידי חבר שלי שגר באותה עיר ואמר לי שהמכון נקי מסוחרים ואין לי שום חשש, ואכן הבוחן היה אמיתי ומקצועי מאוד מאוד ולא הסתיר כלום ובסבלנות הסביר לי כל פגיעה ופגיעה.

אני הפסקתי את הבדיקה באמצע ואמרתי לו שחבל על הזמן ואני לא לוקח את האוטו גם 20 מתחת למחירון.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

יכולת לחסוך את ה400 ש"ח אם היית קורא ומפנים את העצות שנתנו לך.

הפעם יצאת בזול.

לפחות אם אתה מחליט לשאול שאלה ואנשים משקיעים מזמנם ועונים לך ברצינות, לפחות תקשיב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...