Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהפך: מחיר הבנזין צפוי לרדת בשיעור חד של 7% בראשית ספטמבר - הוזלה של למעלה מ-50 אגורות לליטר

07:03 | 29.8.2006 שרון קדמי

מחירי הבנזין למכוניות צפויים לרדת בתחילת ספטמבר בשיעור חד של כ-7% שהם למעלה מ-50 אגורות - כך מעריכים במשק הדלק. זהו היפוך מגמה לאחר שבחודשים האחרונים היו עליות חדות במחירי הדלק.

מחירי הדלק נקבעים על פי נוסחה שמשקללת את המחירים של מוצרי הדלק בחמישה מתוך שבעה ימי המסחר האחרונים של כל חודש בנמל לה-ורה שבאיטליה. המחירים בלה-ורה מייצגים את מחירי הדלקים במדינות אגן הים התיכון. מחיר חבית הנפט נע באוגוסט סביב רמה של 72 דולר לחבית לעומת כ-75 דולר ביולי.

פורסם

סוף סוף חדשה משמחת לפי דעתי זאת לא ירידה לצורך עלייה, אלה פשוט הרגיע המאוד יחסית שיש בזמן האחרון(לא בארץ)

פורסם

תגידו לי אתם רציניים? מה מתנות זה בכלל לא קשור למדינה!

זה מסחר, כנראה שהביקוש לא עלה בצורה משמעותית ושכל הספקים של הנפט עובדים בתפוקה מלאה אז המחירים יורדים וזה לא משנה אם זה נפט או כל חומר גלם אחר.

כמובן שלא מן הנמנע שמחירי הדלק ימשיכו לעלות, הדרישה עולה והתפוקה יורדת, הדרך היחידה היא שכמה שיותר מכוניות יעברו לגז, חשמל או זבל עופות ואז המחיר ירד או יתייצב פחות או יותר.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני עדיין בדעה שצריך להכניס לישראל מתאן, כמו באירופה.

ככה גם לא נפרנס את בני דודינו ובמקום זה נפרנס קיבוצים ומושבים.

גם הגז מגיע מ...בני דודינו.

פורסם

אתם מתעסקים בטפל ולא בעיקר.

-מה העיקר? החודש ניסע על דלק יותר זול ב50 אגורות לליטר, ובשורה התחתונה על כל 100 ש"ח שנתדלק נקבל עוד ליטר וחצי- שתיים, מאשר קיבלנו בחודש האחרון.

-מה הטפל? לחפש את הסיבה לירידה, ולחכות להגיד "צדקתי"

בשורה התחתונה

לא אני לא אתם ולא אף אחד באף פורום או בכלל כל גוף שהוא שלא קשור לגוף התמ"ת- לא יכול לשנות כלום על עליות וירידות מחירי הדלק.

כל ההשערות, ההארות, והקריזות שלכם- לא יעזרו לאף אחד ובמיוחד לא לכם.

אני האחרון שיאמר שדלק בארץ הוא זול, ואני לא מאלו שיגידו לכו לטורקיה, נוסעים שם ב30 שקל לליטר, או משהו כזה.

6 שקל לליטר זה לא זול, כשלפחות 2.5 ש"ח הולכים למדינה מה6 שקלים האלו. 2.5 שהמדינה יכולה להוריד מתי שבא לה.

אבל המצב הוא שאף אחד מאיתנו לא יכול לשנות כלום ברמה הכללית של המחירים, אלא רק ברמה האישית- לנסוע פחות, לעבור לגז, וכו' וכו' וכו'

אין מה לעשות, אנחנו לא עם שמסוגל להתאחד ולהשבית את מי שצריך ואת מה שצריך כדי לטפל בנושא המחירים האבסורדיים האלו- אנחנו עם שרק יודע להגיד "איזה עם אנחנו" כשיש מלחמה.

אנחנו ישראל של שנות ה2000, והישראלים של שנות ה2000 מקבלים סטירות על ימין ועל שמאל ואומרים תודה, גם ברמת מחירי הדלק.

המצב בפועל הוא שהחודש "נהנה" מקצת יותר דלק על הכסף שלנו, תהנו כל עוד אתם יכולים.

מבחינתי זה יהיה חודש שאני הולך להרשות לעצמי לנסוע קצת יותר.

בברכה.

פורסם
.אין מה לעשות, אנחנו לא עם שמסוגל להתאחד ולהשבית את מי שצריך ואת מה שצריך כדי לטפל בנושא המחירים האבסורדיים האלו- אנחנו עם שרק יודע להגיד "איזה עם אנחנו" כשיש מלחמה.

עם יהיו לך רעיונות מקוריים להשבתה אני הראשון שמתנדב לעזור לך!

אני זוכר שראיתי שבארצות הברית איך הם משביתים כבישים עם כל המשאיות שיש להם, כשהעלו את מחירי הדלק! וזה היה בלאגן גדול. אנחנו צריכים לקחת מהם דוגמה לדעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה הבעיה, אני לא מבין. צלצול לנסראללה וכל הצפון מושבת לשבוע, שבועיים, חודש ....

ישר מחירי הדלק יצנחו, בטח השאלה רק לאיפה?

• תוכן חדש...