Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

מדובר ברכב מסוג הונדה סיוויק 3 דלתות. מהצורה האחרונה. (איני בקיא מי יודע מה ברכבים הללו)

הרכב הוא של חבר קרוב, וכתוצאה מטריקת דלת מיותרת, נשברה המראה הימנית.

האם יש אפשרות להחליף רק את הזכוכית שנשברה, או שיש להחליף את כל המראה?

אציין שברכב זה ישנן מראות חשמליות.

רוב תודות,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

בגולף נישברה לי רק הזכוכית הלכתי לזגג רכב שהחליף לי את הזכוכית,

עלה לי 100 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. (זכוכית כחולה, זכוכית בצבע רגיל עולה 80 ש"ח).

שיגש לזגג רכב ורק שידאג שהמראה תהיה פנורמית.

פורסם

תודה איתמר על התגובה המהירה :)

האם ישנה אפשרות להחליף לבד?

כלומר לקנות מראה, או רק את הזכוכית מפירוקיה, ולבצע את ההחלפה?

לא שהוא קמצן, אבל זה נשמע כמו משהו מעניין. וחוץ מזה, זה דיי כייפי לעבוד לבד.

שוב תודה.

!AWDSOME

פורסם

אני לא יודע איך זה בהונדה אבל בגולף יש את החימום למראות.

אז אצלי הוא בא עם איזו מכונה שהסירה את השאריות של הזכוכיות, הסיר את פסי החימום עם היד, הדביק מראה חדשה והחזיר בחזרה את המשטח שהמראה יושבת עלייה לתוך ה"כובע" ואז שם מסקנטייפ ואמר לי לחכות יומיים ואז להוריד.

בעקרון לא ניראה לי סיפור משמיים ולא ניראה לי שהוא לקח כסף על עבודה (כי ששאלתי אותו מחיר הוא אמר לי את המחירים ואז ששאלתי אותו אם זה מסובך הוא אמר לי מה הבעייה אני ארכיב לך והעבודה עצמה היא ארכה יותר מ- 5 דקות). בדוק זאת, זה לא אמור להיות סיפור יקר. ההצעות שקיבלתי לזכוכית כחולה כמו של הגולף הגיעו עד 150 ש"ח במקומות אחרים כולל התקנה.

פורסם

אצלי במאזדה נשברה לי גם הלכתי לזגג והוא שם לי מראה בכלל של בית ולא של אוטו .אז ביררתי במאזדה וקניתי רק את המראה עצמה ,היא יושבת על חתיכת פלסטיק דק כזה. זה עלה לי מאה שקל ועוד בחברה. אז שווה לבדוק בחברה לדעתי. והחלפתי לבד ממש בקלות

פורסם

אוקיי חבר'ה.

תודה רבה על העזרה :)

אני אדאג למסור לו את הנאמר, שיברר אצל זגג רכב, או בחברה.

!AWDSOME

פורסם

ניתן לקנות זכוכית מקורית למראה הצד של הונדה.

לא חובה לקנות את כל מראת הצד, אבל צריך לדעת איך להרכיב אותה.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

אתה צריך לבדוק אם זאת מראה פנורמית, מגדילה וכד'

תתקשר לסוכנות הונדה הם יגידו לך בדיוק מה לעשות למרות שלפי דעתי אני לא יהיה מופתע אם הם יגידו לך להחליף את כל המראה כי הם רוצים רק כסף..

פורסם

לא הייתי נוכח באירוע, אבל הסיפור הוא כזה.

חבר שלי משרת איתי בענף, וידידה שלו משרתת גם בבסיס. שמסתדר אז הוא מסיע אותה לבסיס בבקרים, הם גרים דיי קרוב.

בפעם האחרונה שהיא נסעה איתו, כאשר היא נכנסה לרכב, וטרקה את הדלת, הזכוכית פשוט נשברה. או יותר נכון נסדקה בצורה מאוד בולטת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...