Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

זהו סקאד. הכלב שלי.

אתמול, אחרי שהוא 5 שנים אצלי מאז שהוא בן חודש, החלטתי לספר אותו עקב החום הרב והקרציות.

הספרית התחילה לספר אותו ופתאום נפלה מצחוק. היהפוך רועה גרמני (מעורב דני...) לפודל? כן!:roflmao:

זה לפני:

http://img142.imageshack.us/my.php?image=dscf20142jk.jpg

וזה אחרי:

http://img158.imageshack.us/my.php?image=dscf23651wf.jpg

http://img158.imageshack.us/my.php?image=dscf23662my.jpg

אל תדאגו הוא לא ניראה עכשיו ככה, הורדנו את השיער מהאוזניים ומהזנב.

איתמר ג'ורג'.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חבל ?

יותר פשוט היה להשאיר לו צלחת עם מים כל הזמן (גם ככה זה לא גזע שסובל מחום יותר מדי) ולהצטייד בקולר נגד קרציות.

עכשיו הוא גם נראה מסכן ובטח גם מרגיש ככה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני רק לא מבין למה לקשור אותו בדבר הזה.

פשוט תקנה לו רצועה רגילה, תקשור אותה על משהו וזהו... למה מתכת?

כואב הלב לראות.

פורסם
לדעתי הוא נהנה

אתה לא הית שמח אם היה לך משב רוח תמידי באשכים?

בבדאי!

העובדה שגוטייה נכשל לפני כעשור בניסיונו לגרום להכרה בחצאית הסקוטית כלבוש גברי לגיטימי רק פגעה בכולנו

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דווקא לי נראה שהוא נהנה עכשיו. שהיה לו חם תמיד שמתי אותו בצל ומתחת לעצים וכל היום העברתי אותו ממקום למקום (ואני ממשיך להשים אותו בצל גם עכשיו), ותמיד יש לו מים קרים אבל זה לא עוזר וכל היום הכלב היה מת מהחום ולא נובח ולא כלום וכל היום ישן עד הערב. עכשיו הוא ניראה יותר שמח, יותר אקטיבי, הוא לא מתעצל לרוץ בגינה עכשיו ולנבוח.

לעניין הקרציות- יש לו המון המון פרווה. ניסיתי את הקולר והוא לא עוזר ואני משתמש בספריי של דואוין שעולה 150 שקל ומספיק לכל הקיץ אבל עדיין יש קרציות קטנות בעיקר בראש כי שם אני לא מרסס אותו.

לעניין הרצועה, הוא קרע לנו כבר הרבה רצועות (גם מברזל! אתם לא מבינים כמה חזק הוא!) וזה מסוכן, אמנם הכלב רגוע ולא נשך בחיים שלו אבל לך תדע וגם כי שכנים מאיימים עלינו כל הזמן שהכלב מפריע להם כי הוא נובח הרבה, אז לא רוצים להסתבך כדי שלא יחפשו אותנו על קטנות. אל דאגה, הכלב משוחרר בלילה בגינה ויוצא לטיול 3-4 פעמים ביום ובסופ"ש הוא יוצא לטיולים מאוד ארוכים.

פורסם

חמוד מאוד!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...