Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מאדם שככל הנראה עישן לא מעט ברכב .

הרכב מצויין ושמור מאוד העניין הוא ,שיש ריח לא טוב ברכב ולא משנה כמה עצי ריח שאני קונה עדיין כשנכנסים לאוטו אין ריח טוב ( ובוודאות זה ריח של רכב שעישנו בו ,ולא ריח של משהו אחר ) .

הרכב אצלי כבר חודש ( ואסור לעשן ברכב כמובן) אולם ,נראה שהריח כבר דבק בריפוד .

השאלה שלי היא:

האם משהו מכיר דרך טובה לסילוק הריח או פשוט צריך לתת לזמן לעשות את שלו

וליסוע הרבה עם חלונות פתוחים ?

תודה

פורסם

עד לא מזמן ניתן היה לקנות תרסיס בשם "פאבריז" שהיה מסלק ריחות סיגריות מבדים ובגדים.

נסה להשיגו ואולי יש משהוא אחר דומה.

יש בעלי מקצוע בתחום "קוסמטיקת רכב" היכולים להפחית בהרבה את הריחות האלו.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

נסה את זה:

1. קח יום חופש מהעבודה/לימודים.

2. השג ספר הדרכה של "היינס" לרכבך או שאל מישהו בעל ניסיון בפירוק מושבים.

3. הוצא את המושבים הקדמיים מהרכב ואם אתה רוצה להשקיע גם את האחוריים.

4. קנה מספר מיכלי קצף לניקוי שטיחים/אריגים.

5. התחל לשפשף (את האוטו) כולל כל שטיח רצפת הרכב, גג, דיפוני דלתות אם הם מרופדים וכו'.

6. החזר את כל המושבים חזרה.

7. סגור את החלונות ברכב לכמה שעות טובות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קיבוץ דליה מיצר תרסיס שנקרא blue dreams בדוק בטלפון 9897171 04 היכן בסביבות מגוריך אפשר לרכוש רסס ופתרת את הבעיה

פורסם

יש תרסיס מבשם בדים מרוכז של "sunrise" ואני השתמשתי בו לפולו של הוריי כי אבא שלי מעשן תמיד באוטו וזה היה מסלק את הריח ומותיר ריח נעים באוטו לאורך זמן. הטלפון שלהם הוא: 09-7487291.

פורסם

אצלנו בשק"ם יש איזה ספריי להסרת ריחות עישון מהרכב..

אני לא יודע איך קוראים לזה..

אבל ברכב של חבר שלי זה עשה פלאים :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לי היה מקרה דומה לשלך ואחרי הרבה מטהרי אוויר/תכשירים שונים של סנו/ חומרים לניקוי ריפוד (אל תשכח את התקרה) / חניה שהדלתות פתוחות/ נסיעה עם כל החלונות פתוחים בכביש הראשי וכו' - הריח כמעט נעלם לגמרי. אבל הדעיכה הסופית שלו יכולה לקחת שנה שלמה, שבה כל חניה בשמש מעלה שוב שרידי ריח.

ותשים לך את המבשם הזה על הפתחי אוורור.

בהצלחה.

נ.ב - אולי מישהו פרק פעם את המושבים ואז רחץ אותם בקיטור בלחץ והשאיר ליבוש בשמש ? סתם רעיון.

פורסם

קנה מוצר שנקרא

"עשן נמוג"

בחנויות אבזרי רכב, באוטו דיפו (יקר שם) , אל תקנה מוצר שכביכול "מקביל" לו. רק אותו.

אין סיבה לשלם יותר מ 35 שח, לדעתי לא קל למצוא במחיר כזה, ידרשו 40 ויותר.

מה זה עוד כמה שח' אם זה אכן יעזור, וזה אמור מאוד מאוד לפתור את הבעיה.

בכל אופן, ואם אתה רגיש מאוד, ונשאר לדעתך שאריות, קח את האוטו למומחה שיפרק את הכסאות והריפודים ברצפה ושיקרצף אותם עם סבון איכותי ונעים, ונגמר הסיפור.

גם הח' פילטר מזגן, והפעלתו בחודשיםהקרובים על מצב "ללא סירקולציה" ,

שיקח אוויר נקי מבחוץ כל הזמן.

הוא יקרר פחות טוב, אבל יעזור לאיוורור, ואי מיחזור הריחות באוטו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום.

לדעתי יש שתי אפשרויות.

האחת תתחיל מיד לעשן {מוטב מאוחר מאשר אף פעם}

השניה ללבוש מסכת א"בך.

00020075.gif

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

דני- העשן נמוג אכן מצויין, אני מישתמש בו כל הזמן אבל תוך פחות מחודש הוא ניגמר ואז הריח חוזר.

ולקברה ס (ככה כותבים את זה בעיברית?) אם אתה מאיזור פ"ת יש נהגת שודים יכולה לארגן הנחה על עשן נמוג (30 ש"ח לפחית) אני כבר ניצלתי את ההנחה וגם קיבלתי חיוך מהמם :-P

אופק.

פורסם

שים קרוב לאזור הנפגע כמות יפה של פולי קפה והשאר כמה ימים!!

הצלחה מובטחת

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כל הפעולות הנ"ל לא תבטלנה את הריח. החומרים האורגניים שבעשן הסיגריות מתרכבים עם החומרים המרכיבים את פנים הרכב. זה מצב סופי.

בארה"ב מדווח שטיפול באוזון אצל דיטיילרים יכול לעזור. לגבי המזגן, רק החלפה של המאדה הפנימי תעזור!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...