Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח :rolleyes:

לאחר התלבטות החלטתי לפרסם את התמונות מהבנייה החדשה שעשיתי לקומפוננט שלי.

לפני הכל אני רוצה להגיד כי אכן בבניה הקודמת שלי הייתה בעיה של ניגודי צבעים ומיקום הטוויטרים.

אך אני מאמין כי עכשיו הגעתי לתוצאות טובות יותר הן באיכות השמיעה והן בגימור.

תמונות מהבניה הנוכחית לקומפוננט: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=ABA50FDCC0194403853AD7B031110424&alid=367715&page=1&dspmode=1

תמונות מהבניה הקודמת אשר זרקתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108090

ותמונות מהבנייה לסאב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104453

אשמח לקבל מכם חוו"ד על העבודה!

בתודה מראש

גיא

HPIM3211.jpg

HPIM3217.jpg

HPIM3219.jpg

פורסם
תודה

מורל הייבריד אבל בעתיד אני אעבור ל 3WAY

בואי נא , הוופר שלו ממש דומה ל פולס, בהתחלה חשבתי שזה פולס... חחחח - בשביל פולס לעשות בניה? לא הגיוני:)

לילה טוב.

פורסם

יצא לך יפה גם בפעם הקודמת - עכשיו עוד יותר טוב!

אצלי אני גם צריך לפרק את הפודים הקיימים - הגימור שלהם אצלי ברכב ממש לא אחיד עם הפאנל - נראה - או שאני אשייף ואסגור שם חלק - או שאני אוסיף ספוג קשיח וארפד מחדש...

או שאני כבר אעשה את כל הדבר מחדש...

איך מתחת את הבד? - עשית את זה לבד או עם עוד מישהו שעזר במתיחות? היית צריך לחמם? איזה בד זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפודים נצבעו בצבע מיוחד לרכב אשר רכשתי בחנות, לקח לי כיומיים להתאים את הגוון הנכון.

הטוויטרים בקורות כוסו בסקאי ומתחתי אותו בעזרת חימום והרבה סובלנות.

הכל עשיתי לבד ללא עזרה.

פורסם

באמת יפה.

שאלה טכנית - מדוע חיברת 2 טוויטרים ומיד אחד? אני יכול לנחש שרצית במה יותר פזורה (פחות נקודתית) אבל האם השוני במרחקים לאוזן לא פוגעת בדיוק הצליל (כאילו יש הד)?

האם הטוויטרים לא עולים בעוצמה שלהם יתר על המידה יחסית למיד?

פורסם

גיא כל הכבוד!עבודה יפה ונקייה ממש אהבתי את הבניות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה זה הצינזור העצבני בתמונות?... צילמת את זה בשטח של המוסד או משהו בסגנון?

עובדה יפה מאוד! רואים שהיא נעשתה מתוך התחשבות באסתטיקה של הרכב.

איך הסקאי בקורות מחובר לקורה מבפנים? סיכות, דבק?

מי שאמר משהו על "לעשות בנייה לפולס" - ועוד איך. רמקול נשמע אחרת לחלוטין כאשר הוא בתנאים מתאימים ובזווית כמה שיותר on axis לכיוון אוזני המאזין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוגע לטוויטרים, הטוויטרים נמצאים בקורות הרכב. מה שרואים בדלתות אלה המבנים של הטוויטרים בלעדיהם. אני בהחלט שוקל להתקין טוויטרים גם בדלתות כדי לתת יותר רוחב לבמה ולהחליף את הסט לאלייט 3WAY.

בנוגע לצינזור זה חבר שהיה אחראי על התמונות והוא צינזר את זה, אני לא מבין יותר מדי בעריכת תמונות.

בנוגע לסקאי חיברתי אותו בעזרת דבק. מצטער שאין לי צילום של הצד הפנימי. מה שכן חשוב לציין הוא כי הקורות כבר מורכבות מס' ימים ובימים חמים לא נוצר שום עיוות של הבד.

כרגע חזרתי מהתערוכה בת"א וחייב לציין את מאזדה ופורד אשר עשו השקעה פשוט מהממת!

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות.

מאד משמח אותי לשמוע מכם לאחר קרוב לחודש של עבודה כי היא כן מוצאת חן בעיניכם!

תודה רבה שוב

וחג שמח!

• תוכן חדש...