Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נרא מדהים! כל הכבוד!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נראה יפה מאוד ועשוי היטב, רק אני ממליץ לך לעשות חיזוקים פנימיים(קורות חיזוק ) לתיבה כי באורך הזה זה פשוט חובה.

אם לא אז העץ יקבל לך גמישות מכיוון שזו גם תיבה אטומה.

under construction..

פורסם

טוב

הסאב S12L7 שני סלילים של 2 אוהם כ"א

לסיכום נתוני התיבה:

נפח 56 ליטר

MDF 25 מ"מ

טבעת הסאב MDF 29 מ"מ

משולשי חיזוק

סגירת התיבה אם כ70+ ברגי אלומיניום

ריפוד מלא בצמר הרים

טרמינל הזמנה מיוחדת מאוטופרט, מאפשר העברה קלה לחיבור מקביל וחיבור בטור ללא צורך בפירוק הסאב.

בד לבד מיוחד אמיד בחום ואש

רצוי להדגיש כי התיבה נבדקה ע"י לירון וע"י יוסי מאפריל טקליין ונמצאה ראויה לסאב.

פורסם

לגבי חיזוקים בפנים אין צורך מכיוון שהתיבה נסגרה אם ברגים מאד חזקים ובכמות מאד גדולה.

קיימים 4 משולשי חיזוק בנוסף.

לגבי הצינור באמצע בדקתי וזה פוגע ביופי של הסאב.

ניתן בתמונות האחרונות לראות את ה9*6 מבצבצים מלמטה שההתקנה שלהם לקחה לי יום שלם.

הפח בוולבו הוא פשוט נורא ואיום ויצאה לי הנשמה עד שחתכתי אותו כנדרש.

בקשה ממישהו מאיזור חיפה

המגבר שלי יגיעה רק בעוד חודשיים

אני זקוק לחיבור למגבר שיורד ל1 אוהם בשביל לבדוק את הסאב.

פורסם

עבודה מהממת! כל הכבוד - אין מה לדבר בכלל!

אני חושב שזה היה מאוד יפה, אם היית שם חלונות פרספקס מקדימה כדי שיראו את הספוג הכחול - זה מאוד יפה - אבל אתה צריך כאן פרספקס בעובי מאוד רציני ואני לא יודע עד כמה זה היה גורע לך מהצליל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עבודה מהממת! כל הכבוד - אין מה לדבר בכלל!

אני חושב שזה היה מאוד יפה, אם היית שם חלונות פרספקס מקדימה כדי שיראו את הספוג הכחול - זה מאוד יפה - אבל אתה צריך כאן פרספקס בעובי מאוד רציני ואני לא יודע עד כמה זה היה גורע לך מהצליל.

צודק

חשבתי על זה ובהתייעצות אם סוכן של קיקר בארה"ב הבנתי שלא ישאר הרבה מהחלון הנ"ל

בכל אופן זהו רק קצה הקרחון ובקרוב מאד אני מתחיל בפודים להייבריד + איטום.

הספוג עלה לי 100 ש"ח

לגבי חיזוקים נוספים אני אשקול את הנושא אבל מהידע שלי אין צורך עקב המבנה של התיבה.

פורסם

כל הכבוד כבר אמרתי...

שמתי לב שהמגברים יושבים על כסאות אחוריים

אז אני נזרק לכיוון אחר של אם בדקת שיש להם מספיק אויר שם

כי הסאב קצת אוטם את המקום..?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

המגברים עדיין לא הגיעו

כרגע יש "זבל סיני"

לגבי האוויר מי שמכיר אותי יודע כי אני מתכנן הכל מראש וגם הנושא הזה נבדק ונמצא תקין.

תודה רבה על הפרגון!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...