Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה נולדו לנו תאומים ועכשיו אנחנו מצפים לתינוק נוסף, כך שיהיו לנו שלושה תינוקות, תאומים בני כשנה ותינוק בן יומו.

אני מחפש רכב יד שניהה שיחליף את הפולסווגן גולף שעשתה את העבודה עד עכשיו.

הרכב יעשה נסיעות די קצרות ולא הרבה ק"מ, כך שחסכוני בדלק לא כל-כך עקרוני.

מה שחשוב לי זה שיכנסו שלושה מושבי בטיחות ברכב. וכמו-כן שעגלת תאומים ובנוסף עוד עגלה יוכלו גם-כן להיכנס.

מדי פעם יוצא שאנחנו גם מסיעים מישהו מהמשפחה בנוסף, אך זה נדיר ולכן לא ממש הכרחי 7 מקומות.

יש לי 2 מושבים של איוונפלו וסלקל של צ'יקו עם בסיס. כולם עם תופסני איזופיקס. כך שיתרון לרכב עם אפשרות במושב האחורי לשלושה עוגני איזופיקס.

התקציב שלי הוא בסביבות 80K-90K.

בדקתי לאחרונה את המיניוואנים והכי התאים מבחינת מקום ונוחות הוא הפורד גלאקסי או אס-מקס, בעדיפות הגלאקסי מכיוון שהמושב האחורי הרבה יותר נוח וכן יש יותר מקום בבגאז' גם כשהשורה האחורית של המושבים לא מקופלים.

במשפחת המשפחתיות חשבתי על הסקודה אוקטביה שיש לה תא מטען די גדול וגם נראית מרווחת.

חשוב לי שיהיה מחברה אמינה ולא יהיו הרבה טיפולים, שהרכב יהיה עם קילומטראז נמוך, וגם שיהיה נוח ורמת איבזור גבוהה.

אני יודע שיש כבר כמה שירשורים בנושא זה, אך רובם כבר ישנים ולא ממש עדכניים ולא מצאתי מהם עוד תשובה ברורה איזה רכב הכי יתאים.

תודה מראש,

גלעד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תסכים להתפשר על שנתון אני ממליץ לך ללכת על סקודה אוקטוביה קומבי

מדובר ברכב עם בגז עצום, מושב אחורי מרווח מאוד ובקלות יענה לכל הדרישות שלך

בהצלחה, ומזל טוב

פורסם

אני חושב שרכב 7 מקומות יהיה שימושי יותר מאוקטביה, בתקציב הזה תוכל לרכוש Ford Smax, אוטו מצויין.

המלצה שלי- תבחן כמה מכוניות ותנסה לבדוק מה הכי נוח ומתאים לך :).

בהצלחה ומזל טוב.

פורסם

ראיתי שאצלנו בחברה מוכרים קיה קרניבל מודל 2008 עם 80,000 ק"מ אם אני לא טועה.

הרכב רשום כרכב חברה אבל שימש נהגת אחת וכבר עומד למכירה למעלה מחודשיים.

אם תרצה אני יכול לברר לך עוד פרטים.

רק למען הסרת ספקות,

אין לי שום קשר לרכב ואני לא ארוויח כלום מהעסקה בכל מקרה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אוקטביה יש לנו במשפחה. יופי שאוטו אבל צפוף מאד מאחור עבור ילדים1.5,4,6.5 אלה הגילאים.

המלצתי לך אם אינך פוחד ממוניטין צרפתי :פגו 5008 זה קצת מעל הגבול העליון של התקציב.

אם לא אכפת לך גיר רובוטי אז את האחות הצולעת של 5008, היא סיטרואן c4 פקאסו . גם היא 7 מקומות. רבל גם יותתר זולה ונכנסת לתקציב בקלות מודל 2011. קארניבל ישנה גם זו אופציה רק שהיא יקרה יותר לתחזוקה ודלה בפינוקים ובהנדסת אחסון.

הייתי אומרלך גם רנו סניק אבל יש לנו ניסיון רע במשפחה עם היבואן ובעיות חשמל חוזרות.

יוד אופציה היא גראנדיס מיצובישי משנת 2011. נמכרת בסביבות 80k ,שותה קצת דלק , אבל אמרת שלא אכפת

פורסם

היי, יש לי אוקטביה 2013 צורה ישנה, באופן לא כל כך צפוי גם לי יש 2 אוונפלו סימפוני + סלקל ציקו ואני אומר לך בוןדאות ששלושה מושבי בטיחות לא יכנסו שם מאחורה, גם לא 2 מושבים + הסלקל ללא הבסיס.

לדעתי שווה לך מיצובישי גרנדיס מהדגם המפואר או אחד מהפורדים. אל תשכח שבתקציב נכנסת לך גם מאליבו / סופרב או מונדאו סטיישן עם ספסל אחורי ענקי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

רק מיניוואן בעל שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה ועדיף כמובן בעל שלושה עוגני איזופיקס מתאים לדרישותיך.

רכב פרטי לא בא בחשבון ולא יתאים למשימה, לדעתי אל תתפשר בסוגיה זו.

פורד גלקסי הוא אכן האפשרות הטובה ביותר, מדובר במיניואן בגודל מלא, מאד מרווח ומאד איכותי.

אבל גם האפשרויות האחרות כגון פורד אס מקס שבאכלוס של חמישה נוסעים הוא כמעט זהה לגלקסי, פיזו 5008 וגם טויוטה ורסו טובים (הורסו הפחות מתאימה ל-7 נוסעים). הסיטרואן c4 פיקאסו גם יכול להתאים, אבל יש חסרון של גיר רובוטי וקירבה גדולה מדי של הכיסאות הצידיים לדלתות האחוריות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מסכים לחלוטין עם אמנון ומוסיף -

יהיה קשה למצוא גלקסי נורמלי בתקציב שלכם. גם ורסו יהיה קשה אבל אולי טיפ-טיפה יותר אפשרי. הכל שאלה של כמה אתה לחוצים להחליף עכשיו או במילים אחרות - מתי הלידה? אם זה עניין של חודשיים-שלושה אז יש סיכוי סביר שעם מספיק חפירה במקומות הנכונים תצליחו למצוא משהו בתקציב שלכם.

ה-5008 והסיטרואן C4 פיקאסו יתאימו מאוד לדרישות שלכם. המושב האחורי של שלושתם מורכב משלושה מושבים נפרדים, עם איזופיקס. קיפול המושב האחורי משאיר תא מטען ענק ובתקציב שלכם אפשר למצוא מכוניות יד ראשונה מליסינג עם קילומטראז' סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי מושג בנוגע למרווח אבל הפיאט קובו נמכר כמעט במבצע ועל פניו זה רכב מרווח.

אל תבהל מההפחדות על כך שהכיסאות בטיחות לא יכנסו הם יכנסו יפה מאוד ברוב הרכבים הקומפקטיים והלאה מהם

נסה בעצמך ותיווכח

פורסם
היי, יש לי אוקטביה 2013 צורה ישנה, באופן לא כל כך צפוי גם לי יש 2 אוונפלו סימפוני + סלקל ציקו ואני אומר לך בוןדאות ששלושה מושבי בטיחות לא יכנסו שם מאחורה, גם לא 2 מושבים + הסלקל ללא הבסיס.

לדעתי שווה לך מיצובישי גרנדיס מהדגם המפואר או אחד מהפורדים. אל תשכח שבתקציב נכנסת לך גם מאליבו / סופרב או מונדאו סטיישן עם ספסל אחורי ענקי

תודה רבה לכל המגיבים,

היום הייתי בעיר העודפים בגני התערוכה ובדקתי באמת את השברולט מאליבו, היא נראית די מתאימה ומרווחת מאוד במושב האחורי.

יש שלושה עוגני איזופיקס וגם אפשר די בקלות להשיג במחיר מתאים לשנתון 2010 - 2011.

מישהו יכול לתת המלצה/ביקורת איך המאליבו?

מבחינת 7 מקומות, עדיין לא מצאתי פורד גלאקסי או אס-מקס במצב טוב ועם קילומטראג' נמוך במחיר בתקציב שלי, יש רק עם 200,000 ק"מ או שנתון נמוך. אני מעדיף רכב משנת 2009 ואילך, וכן פחות מ- 100,000 ק"מ.

גלעד

פורסם
אם תסכים להתפשר על שנתון אני ממליץ לך ללכת על סקודה אוקטוביה קומבי

מדובר ברכב עם בגז עצום, מושב אחורי מרווח מאוד ובקלות יענה לכל הדרישות שלך

בהצלחה, ומזל טוב

תודה,

אבל לא מצאתי כמעט שיש אוקטביה קומבי למכירה ביד 2. ומה שיש זה או מונית או עם הרבה ק"מ.

גלעד

פורסם
מסכים לחלוטין עם אמנון ומוסיף -

יהיה קשה למצוא גלקסי נורמלי בתקציב שלכם. גם ורסו יהיה קשה אבל אולי טיפ-טיפה יותר אפשרי. הכל שאלה של כמה אתה לחוצים להחליף עכשיו או במילים אחרות - מתי הלידה? אם זה עניין של חודשיים-שלושה אז יש סיכוי סביר שעם מספיק חפירה במקומות הנכונים תצליחו למצוא משהו בתקציב שלכם.

ה-5008 והסיטרואן C4 פיקאסו יתאימו מאוד לדרישות שלכם. המושב האחורי של שלושתם מורכב משלושה מושבים נפרדים, עם איזופיקס. קיפול המושב האחורי משאיר תא מטען ענק ובתקציב שלכם אפשר למצוא מכוניות יד ראשונה מליסינג עם קילומטראז' סביר.

באמת לא קל למצוא גלאקסי או אס-מקס בתקציב זה.

את הסיטרואן פיקאסו לא כל-כך אהבתי בעיקר מבחינת הנדסת אנוש ומיקום התצוגה לנהג.

מישהו יכול לתת דעה על איך הפיז'ו 5008?

הלידה תהיה כפי הנראה בעוד כ- 4 חודשים כך שיש לי עוד זמן, מה גם שאני לא אצטרך רכב להסיע את כל הזעטוטים מיד עם הלידה.

כך שיש זמן שהגלאקסי יהיה אולי יותר נגיש.

גלעד

פורסם

תודה על העצה,

באמת יש לי 2 כסאות בטיחות של אוונפלו סימפוני + סלקל של צ'יקועם בסיס לעגינה.

אם לא ייכנס למושב האחורי של האוקטביה אז זה לא יוכל להתאים.

גלעד

פורסם

לדעתי מיניוואן 7 מקומות עדיף על סדאן גדולה מבחינת שימושיות ונוחות, אבל זה כבר שיקול שלך.

לגבי ה-5008 - זה רכב נהדר. שילוב מנוע-גיר מצוין (מנוע של במוו, גיר יפאני אוטומטי ולא רובוטי כמו בפיקאסו), ביצועים טובים, נוחות נסיעה מצוינת, עיצוב פנימי שגרתי ומרווח פנימי טוב. החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מזגן שהוא קצת חלש, לפחות ברכב השכור שנמצא אצלי בעבודה, אבל חברי פורום אחרי כתבו לי בעבר שזאת כנראה בעיה נקודתית אצלנו ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על 5008 . המזגן אינו בעיה נקודתית אלא סידרתית. אבל אל תטעה, גם בסדרת האס מקס של פורד המזגן חלש מידי. בעייה ידועה אם תחפש בפורום. לדעתי לא תוכל למצוא גלקסי משנתון סביר בתקציב שלך.

ל 5008 יש תצוגת נהג נהדרת כולל הקרנה על החלון הקידמי, כמו במטוסי קרב.

וגם יש לה גלגל רזרבי. מה שחסר באס מקס.

לגבי המאליבו, לך עם כסאות ותמדוד. אל תגיד נראה לי שהיא רחבה ותבכה אחכ. גם המונדיאו נראת רחבה והיא לא.

• תוכן חדש...