Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

ברכב של אשתי (C3 1.6 03) מדדתי כבר שלושה פעמים צריכת דלק. רוב הנסיעה היא ביןעירונית (לא לגמרי - כביש 443 זה לא מהירות קבועה במיוחד והרבה עליות) וחלקה עירונית (20% בערך).

בנסיעה עם מזגן היחס הוא בין 1:17 ל1:15... איך זה הגיוני? זה ממש צריכה נמוכה ביחס למה שאני רגיל במיוחד לאור העובדה שלרכב יש מנוע 1.6 והוא אוטומט...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

איך אישתך נוהגת?

רגוע? או מדביקה את הדוושה..

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

כבר היו מקרים...

כנראה שהשילוב של אישתך והאוטו נותן תוצאות טובות.....

תשמור על האוטו טוב (על האישה לא חובה)

(או שהמדידה שלך לא נכונה)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אם זה היה פעם אחת היתי חושב שהמדידה דפוקה אבל מדדתי כבר שלוש פעמים. וזה לא רק היא נוהגת גם כשאני נוהג יש אותם תוצאות... מה יכול להיות שגוי במדידה...?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

רגע אני לא מבין, אתה מתלונן על צריכה של 1:16 ברכב של זוגתך שתחיה ??

תגיד תודה פעמיים ביום ותהנה מצריכת הדלק הנמוכה, ומאישתך !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני אומר תודה (על שניהם ;) אבל זה פשוט יותר מדי טוב אז אני חושד בבעיה, זה הכל...

אני מודד בשיטה הסטנדרטית:

ממלא עד הסוף, מאפס מד ק"מ.

מחכה עד שמתרוקן המיכל, ממלא שוב - ומחלק את כמות הליטרים שמילאתי בפעם הזאת בכמות הק"מ שנסעתי...

יוצא סדר גודל של 500 ק"מ ל-30 ליטר...

...Carpe Diem

פורסם

אצלי באימפרזה זה בערך דומה(כמובן שיותר) שאימי נוהגת הצריכה היא משהו כמו 1:13 וכשאני עולה להגה המחוג ממש ממהר לרדת וצריכה של משהו כמו 1:9 זה הכל תלוי בדרך הנסיעה כנראה אישתך ממש עדינה בנהיגתה.

!Blue Subaru Impreza

פורסם

אופיר, אני לקחתי השארה ממך, אני מודד צריכת דלק לא לפי ליטרים אלי לפי יחידות המידה של כריות האויר שמופיעות בתמונה שלך:wink: .

ובכן על פניו ניראה שאתה מודד נכון. בהחלט יכול להיות שזוהי צריכת הדלק, אל תשכח שהמנועים של היום מודרניים ומתוכננים להיות חסכוניים ובד"כ לפחות מהנסיון שלי נתוני צריכת הדלק של היצרן נכונים.

למשל: בפולו 1.4 שנת 2002 נסעתי לירושלים עם 4 אנשים ומזגן ושהוריי איחרו את הטיפול בכ- 4 אלף ק"מ, מדדתי בשיטה הרגילה (ממלא פול, מאפס, ממלא שוב פול, מחלק ק"מ/ל') וקיבלתי תוצאה של 18.5 ק"מ/ל' בנסיעה ממוצעת של 120 קמ"ש, שנתוני היצרן הם 20.3 ק"מ/ל' ללא מזגן, עם נהג ומיכל דלק 90% מלא (לפי ספר הרכב).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לאביעד:

אני מבין מה אתה אומר (סנסודרייב) אבל אני לא משתמש באופציית ההילוכים הידניים אלא נוסע רגיל כמו באוטומט, ולכן לא ציפיתי לחסכון...

...Carpe Diem

פורסם
לאביעד:

אני מבין מה אתה אומר (סנסודרייב) אבל אני לא משתמש באופציית ההילוכים הידניים אלא נוסע רגיל כמו באוטומט, ולכן לא ציפיתי לחסכון...

למה לחפש בעיות כאשר אין?

אישתך חסכה בדלק אחלה, תפנק אותה על זה :-)

• תוכן חדש...