Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו 1.4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הציעו לי לקנות פולו, ורציתי לשמוע קצת על הרכב.

אז הדגם הוא 1.4 75 כ"ס שנת 2007 עם 150,000 ק"מ.

הרכב שמור מאוד ומטופל.

איך הצריכה שלו והאם הוא אמין? ובכללי אשמח לשמוע כל דבר שתגידו לי עליו.

זה הולך להיות הרכב המושקע הראשון שלי.

ואשמח לדעת כמה הוא שווה היום. הוא עם גלגלי מגנזיום ופנסי לד אם זה משנה.

תודה רבה

פורסם (נערך)

ב 2007 מדובר לדעתי במנוע עם 80 כ"ס. לנו במשפחה היו 3 פולו ידניות: 2 פולו עם מנוע 75 כ"ס ואחת שעד היום במשפחה עם 80 כ"ס.

זו עם ה 80 כ"ס מגלה אמינות טובה יותר, היא זריזה, מהנה לנהיגה בכביש מפותל (יחסית לסופר מיני אחרות כמו יונדאי I20 למשל), צריכת דלק לא פחות ממעולה! (1:12-13 בעיר, 1:20 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה).

מה שכן, חובה לבדוק שהרכב טופל לפי הנחיות יצרן ובחלקים מקוריים/איכות טובה, קח בחשבון שהרכב מתיישן ואין מה לעשות גם אם זה רכב יפאני, הטיימינג שם זה סיפור יקר זה 2 רצועות ועוד כמה מותחנים מחליפים את זה פעם ב 3 שנים או 90 אלף ק"מ, הקודם מבניהם.

אם מצאת אחת עם תיעוד טיפולים מלא (ולא לסמוך בשום אופן שהבנאדם טיפל לבד/אצל חבר/במחנה פליטים של דע"אש) והרכב עבר את כל הטיפולים עם חלקים מקוריים ובזמן, ק"מ סביר, מצב פנימי וחיצוני טוב - יכול להיות שזו עסקה טובה. הרכב הזה אוהב חלקים מקוריים.

הפולו שנמצאת כרגע אצלנו עושה עבודה טובה ונכנסת למוסך מטיפול לטיפול. הרכב שנת 2007 אז מן הסתם היה בלאי, הוחלף רדיאטור וסלילי הצתה שזה סביר לרכב שאוטוטו חוגג 10 שנים על הכביש (הרכב עלה בשנת 2006 לכביש עוד שלא היו רושמים תאריך עלייה לכביש).

מה התקציב שלך ומה הדרישות? והאם לרכב המדובר יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת? הרכב ממגרש או אדם פרטי?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תודה רבה על התשובה המושקעת. עוזר לי מאוד.

הכל מתועד והכל תקין והכל מקורי.

התקציב שלי הוא 25 וזה המחיר שהגעתי עם הבנאדם. זה מפרטי.יד 5

פורסם (נערך)

הק"מ נשמע סביר אבל יד 5....לא יודע אם הייתי רץ לקנות כשאני רואה ביד 2 שמוכרים פולו כזו 2008 יד ראשונה עם 140K לפני מיקוח ויש גם 2007 יד ראשונה עם 148K לפני מיקוח והוא כותב שהמחיר גמיש:

polo.png

פורסם (נערך)

אם אני משווה אותו ליונדאי I20 שעכשיו יש לי - הבדל לא משמעותי אבל מה שכן הטיימינג פעם ב 3 שנים או 90K מאוד יקר - בסביבות 2000 ש"ח.

השאלה מה אתה מחפש: אם אתה מחפש להגיע מנקודה א' לנקודה ב' במקומך הייתי קונה גטס ידנית כי בתקציב שלך אתה יכול לקנות שנתון גבוהה יותר. הפולו יחסית יקרות לשנתון למרות שאני אישית אוהב מאוד את הפולו הרבה יותר מהגטס וגם יותר מה I20 שאני מחזיק בה כיום למרות שהיא עושה אחלה עבודה.

פורסם

מחפש רכב להגיע לעבודה אבל גם לנסיעות מדי פעם לטיולים וכו בארץ

הגטס פחות מתלהב כי אני מרגיש שהם כמו צעצוע קצת

פורסם (נערך)

אני דיי מסכים איתך. אני מרגיש אפילו שה I20 חדשה יותר מהפולו 2007 שהרבה ייותר כייף לנסוע בפולו. מה גם שב I20 ברגע שאתה נוסע מעל 120 הרכב עושה רעש והרגשה שהרכב מתאמץ מה שקורה הרבה פחות בפולו (אולי בגלל שהפולו ידנית? לא יודע).

בכל מקרה, אם אתה מחפש פולו, תחפש גם איביזה/פאביה/קורדובה (קורדובה עדיף מנוע 1.6 הוא גם זול יותר לתיקונים ואמין מאוד) ידניות, זה אותו רכב, תחפש יד וק"מ נמוכים עם היסטוריית טיפולים מלאה ולדעתי זו אחלה עסקה. צריך כמובן להמשיך לתחזק בחלקים מקורים ובזמן ולקחת בחשבון שהרכב מתיישן.

• תוכן חדש...