Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היה רע בשלמה?

אז הזמנת ספייס בסוף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז כך, התכנון היום היה לעשות סבב ארוך של נסיעות מבחן, כולל I20, ספייס סטאר, ניסאן מיקרה.

איכשהו יצא שעשיתי נסיעות מבחן רק על הפייס סטאר והאטרז' במיצובישי.

אבל לפני כן, אני אספר קצת על המקרה בשלמה sixt:

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של האתר מוטורי בנוגע להצעה על ספייס סטאר יד1 0 ק"מ, וביקשתי לדעת פרטים מדוייקים על המפרט. הנציג ביקש פרטים ואמר שיחזרו אלי מחברת הליסינג שלמה סיסקט כדי להסביר לי. הם באמת חזרו אלי אתמול, וקבענו פגישה להיום בצהריים בסניף שלמה סיסקט ראשל"צ.

בפגישה בשלמה סיקסט, המוכרן התחיל לדבר איתי ישר על מחיר של 75K! אני מסביר לו שוב שאני מדבר על 0 ק"מ יד1, ובאתר מוטורי רשום בכלל 68K בערך, והוא בתגובה שואל אותי "מה זה מוטורי"! דקה שתיים שיחק אותה טמבל, לא ידע מה זה מוטורי בכלל או אוטודיל, התייחס קצת בזלזול: "אתה שאלת על ספייס סטאר, אז אני מסביר לך זה המחיר" וכו', כשפתאום נזכר מה זה מוטורי/אוטודיל, ואני מצטט: "לא יודע מה רשום שם, אנחנו בכלל חברת הליסינג, אין שום קשר"!

פה כבר איבדתי סבלנות, אמר לי שיבדוק את העניין וקמתי משם בעצבים!

אני לא יודע אם נפלתי עליהם ביום רע, אותו מוכרן (שכנראה מנהל שם) היה במחזור או משהו, אבל פשוט בושה ובזבוז זמן מוחלט שלי!

משם כבר נסעתי לסניף מיצובישי בראשל"צ, יחס שונה לגמרי, כמו שצריך של הנציגים, כשאני התנהלתי מול ראובן מנהל הסניף.

עשיתי איזה 45 דקות של נסיעות מבחן גם על הספייס סטאר וגם על האטראז'.

אהבתי את שתיהן, האטראז' קרצה יותר בגלל הגודל, גם הכיסאות יותר מפנקים. אבל כשמגיעים למחיר סופי, האטראז' נופלת, כמעט 100K! היא גם לא קיימת במלאי וייקח 3 חודשים עד שתגיע.

הספייס סטאר עברה שדרוג משמעותי מבחינת אבזור, והוא מאוד עשיר היום.

אני אסכם מחיר סופי לספייס סטאר שקיבלתי (ישירות מהיבואן, זה לא ליסינג 0 ק"מ): 80K, כולל אגרה - רכב צבע לבן פנינה מושבים בפנים בבז', מגנזיום שחור, חלונות אחורים ושמשה אחורית מושחרים, מצלמה וחיישני ריוורס, מערכת מולטימדיה עם מסך מגע (כולל USB, AUX), כפתורי שליטה מההגה, בקרת אקלים, בקרת שיוט...הכפתורים אגב התעדכנו בגרסה חדשה, כבר אין למשל כפתורי מזגן מכניים, הכל דיגיטלי...

מבחינת נוחות, היה לי נוח בספייס. כנהג רגוע, העצלות שלה בכלל לא הפריעה לי, ומבחינתי תפקדה טוב יותר מהספארק (כנראה רק כי אני פחות מיומן בתפעול גיר ידני). האבזור מאוד קורץ, המושבים מפנקים, תא המטען מספיק גדול ויכול להכיל בעתיד עגלת תינוק וקצת קניות לדוגמה..אהבתי את המראה החיצוני.

החיסרון היחידי שאני הצלחתי למצוא שהיא באמת מרעישה ורועדת קצת, לרוב זה מורגש יותר דווקא כשעוצרים במקום. זה לא יפריע לי כי רוב הנסיעות אני עם מוסיקה, וגם אם לא לפחות בשבילי זה לא היה מוגזם הרעש.

את האטראז' אהבתי יותר, מאוד קרץ לי גודל הרכב. אפשר להוריד את המחיר ל-90K בכיף, די סיכום בעל פה עם הנציג, הבעיה היא שאין אותה במלאי בארץ. מנהל הסניף ינסה לבדוק אולי יצליח, כשהאבזור שלה כולל את מה שציינתי בספייס, אבל תוספת מפתח חכם, ואולי אלך עליה במקום. אני יכול להסתדר עם תוספת ה-10K, אבל מה שישים אותי בהתלבטות גדולה הוא שאין בה בקרת שיוט! חסרון ענק מבחינתי. אני לא פוסל אותי לגמרי כי עדיין יש את יתרון הגודל, אצטרך לחשוב על זה יותר לעומק.

שילמתי מקדמה על הספייס של 1K, ובמידה ואבחר לבטל עסקה תוחזר לי במלואה.

ועכשיו מתעוררת בעיה אחרת: משיחה מהירה עם נציג הבנק, הם לא עובדים עם היבואן כולמוביל, ובגלל זה לא יתנו לי ריבית טובה אם אבחר ברכב מהיבואן הזה! יום ראשון אני אמור להיכנס שוב לסניף לנסות ולהבין מה הבעיה ולמי אכפת מי היבואן, לראות קודם איזה ריבית כן מוכנים להביא ומשם לנסות ולהוריד למשהו נמוך, או לפחות סביר בעיניי מבלי להטרטר עכשיו לדרכי מימון אחרות (מעדיף הלוואה בנקאית).

אני אבדוק גם אופציית מימון של מיצובישי.

יהיה לי מאוד חבל לוותר על הספייס בגלל דבר שטותי כזה של הבנק, אבל בסופו של דבר הם מוכנים לתת הלוואה בריבית טובה על כל החברות האחרות, אז אולי לא תהיה לי ברירה ואצטרך לחפש רכבים אחרים. אדע יותר יום ראשון איפה אני עומד.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

אני דווקא לקחתי הלוואה למיצובשי מכולמוביל,ששאלתי את הבנק הוא אמר שההצעה שלהם טובה ממה שהוא יכול לתת,תבדוק זאת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידנית עולה 70 ופחות מאובזרת,היא גם חלשה יותר.

פורסם

אם כך התחרות היחידה לרכב אוטומטי בסכום הזה היא הסיאט איביזה שפחות מאובזרת בפיצ'רים נחמדים אבל לדעתי לא באמת חיוניים, אבל מציעה מרחב פנימי גדול יותר.

פורסם (נערך)

666pluto, תודה על הפירוט.

נציג מיצובישי לא הציע לך את העסקה שצירפתי קודם? מדובר למעשה בהלוואה של 36K באפס ריבית! הם מפרסמים את זה בכל מדיה אפשרית: רדיו, עיתון ואפילו שלטי חוצות.

מה שיישאר לך, זה למצוא מימון למקדמה של 28 אלףף ש"ח שזה לא סכום גבוה לשום בנק בשביל לתת ריבית נורמלית.

עריכה אחרונה על ידי ozzz
פורסם
אם כך התחרות היחידה לרכב אוטומטי בסכום הזה היא הסיאט איביזה שפחות מאובזרת בפיצ'רים נחמדים אבל לדעתי לא באמת חיוניים, אבל מציעה מרחב פנימי גדול יותר.

לא יודע מה לגבי האיביזיה, אבל צריך לקחת בחשבון שהספייס היא בין האוטומטיות החסכוניות בקטגוריה, ומדיווחים של חברי הפורום עושה 15+ משולב. זה מה שאני מצליח להוציא היום בקושי מהספארק שאני נוהג בה!

666pluto, תודה על הפירוט.

נציג מיצובישי לא הציע לך את העסקה שצירפתי קודם? מדובר למעשה בהלוואה של 36K באפס ריבית! הם מפרסמים את זה בכל מדיה אפשרית: רדיו, עיתון ואפילו שלטי חוצות.

מה שיישאר לך, זה למצוא מימון למקדמה של 28 אלףף ש"ח שזה לא סכום גבוה לשום בנק בשביל לתת ריבית נורמלית.

התחיל להציע, אבל הייתי בטוח שהבנק יתן לי בריבית פריים+1 את כל הסכום, אז אמרתי לנציג שאין צורך. ובמזל שלי בבנק הם מוכנים לתת בתנאים האלה לכל רכב חדש מלבד אלה של כלמוביל :-/.

אבל כשאני בוחן את אופציית המימון בזו שמיצובישי מציעים, יוצא שסה"כ יכול להסתדר די טוב מבחינת החזרים. אני אבדוק אותה לעומק ביום ראשון, נראה באיזה ריבית יהיו מוכנים לתת לי בבנק על המקדמה.

פורסם

אולי זה יפתיע אותך,אבל המרווח מאחור בספייס לא פחות טוב מאשר באיביזה.

פורסם
אולי זה יפתיע אותך,אבל המרווח מאחור בספייס לא פחות טוב מאשר באיביזה.

+1 ליוליאן.

המרחב של המושב האחורי באיביזה שואף למכונית מיני. בפעם היחידה שישבתי שם לפני שבועיים, רציתי לכרות את הרגליים רק בשביל להיות יותר נמוך. ללא ספק קטן ביותר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

למרות שעדכנתי בשרשור אחר שפתחתי בפורום כללי, חשבתי לעדכן גם כאן.

לפני כשעה סגרתי עסקה על מיצובישי ספייס סטאר אוטומטית, צבע לבן פנינה, מושבים בז'. מחיר סופי 79,675 ש"ח (כולל אגרת רישוי).

לא הסכימו להתקין מרימי שמשות, אבל כן הגענו לפשרה שהם ישתתפו ב-50% מעלות ההתקנה שאני אעשה עצמאית במוסך יבואן (מגולמת כבר במחיר שציינתי למעלה, 325 ש"ח מתוך 650 ש"ח עלות התקנה).

אבזור שיש ברכב, חלקו סטנדרט, חלקו ביקשתי כתוספת:

קודנית, חיישני ריוורס, סט חישוקי סגסוגת שחור, משענת יד לנהג, מערכת מולטימדיה עם מסך מגע בגודל 8 אינץ' ומצלמת רוורס, בקרת אקלים דיגיטלית, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע ודיבורית ה- Bluetooth, חיישני ניטור לחץ אוויר בצמיגים, חיישני תאורה וגשם, 4 חלונות חשמל, שמשות כהות, מראות צד חשמליות ומחוממות, מנגנון כיבוי אורות אוטומטי, מערכת בקרת יציבות, מערכת עזר לזינוק בעליה.

סה"כ הייתי מרוצה מנסיעת המבחן, אהבתי את האוטו, ויכול לחיות עם החסרונות שלו.

תודה לכל מי שייעץ ועזר, האוטו יגיע תוך 17 ימי עסקים ממחר :-D.

פורסם

טוב, אז גם אני מהיום בעלים של הספייס סטאר החדשה (מה שחדש בה זה בעיקר האיבזור ששופר מאוד).

בדקתי אותה אל מול הפיקנטו הפופולרית. ביצעתי בשתיהן נסיעת מבחן.

הפיקנטו יותר מגניבה ומודרנית, אבל הספייס מרגישה הרבה יותר "אוטו". מה גם שמבחינת האבזור, נראה שמיצובישי עושים מאמץ רציני לחדור לשוק הקטנות.

בנוסף יתרון צריכת הדלק של הספייס משמעותי בעייני. בחישוב גס, בנסיעה של 15k בשנה מדובר בהפרש של כ 2500 ש"ח.

פורסם

תתחדשו,בסוף נקים מועדון ספייס סטארים.:wink:

• תוכן חדש...