Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש כבר הרבה זמן ב-APC של שופרסל. לא השתמשתי ב-APC של מגווירס, לכן אין לי איך להשוות.

עושה רושם שהחומר מאוד חריף, לא הייתי ממליץ להמשתמש בו בפנים הרכב במינון יותר חזק מ-1/10 וגם זה לא על כל מיני ציפויים כי לדעתי זה עלול לעשות נזק כמו כתמים.

בכל מקרה אני מרגיש יותר בנוח להשתמש בו על פלסטיקים חיצוניים כדי לנקות אותם לפני יישום של חומר הגנה.

ניסיתי פעם אחת לנקות את הג'נטים במינון של 1/6 והתוצאה לא הייתה מספקת, סבון לרכב מנקה יותר טוב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסו לחפש בשופרסל שנימצא בדרך יגאל אלון בתל אביב,בפעם האחרונה שהייתי שם היה שם את החומר בכמה גלונים,לא הספקתי להשתמש בו והאמת שחששתי קצת,לבסוף רכשתי של מגווירס,דרך אגב הAPC של מגווירס מעולה ונותן תוצאות מאוד מחמיאות לרכב לאחר ריסוס על שטיחי הרכב והמושבים בדילול 1:4,פעם שנייה שאני עושה את זה והתוצאות ממש מחמיאות

תנסו לאשה\אמא להשתמש בחומר הזה בשטיפה של הבית,פקק אחד לדלי שטיפה,לא תאמינו כמה לכלוך זה מוציא מהרצפה..

m7kj.jpg
פורסם

לאחר שעברתי על כל הדיון שנפתח על ידי אלון בר בנושא הAPC של שופרסל ,הגעתי למספר מסקנות

1.הנוזל מאוד מרוכז, לפנים הרכב הריכוז 1:10 יהיה טוב (ההמלצה חוזרת גם בדיון הנ"ל מספר פעמים)

2.טאסות אפשר לנקות בריכוז 1:6 או 1:4 (אנסה את שני הריכוזים ואחזור עם רשמים בהמשך השבוע), זהירות על הצמיגים !!!

3.מומלץ לעבוד עם כפפות כי הבריאות היא מעל הכל

4.אנסה להשפריץ 1:10 על פלסטיקה במקום לא נראה לעין ואחזור עםן רשמים

תודה לכל המגיבים

בכל דבר צריך ניסיון, מי שהתנסה ,מרגיע ומעודד - שאפו

פורסם

אני משתמש ב apc Aל שופרסל.

לניקוי פנים שזה שטיחים פלסטיקים וריפוד אני עושה 1/10 (כוס אחת של החומר ועשר של מים)

לניקוי תא מנוע ולכלוכים קשים 1/4.

לגאנטים לא ניסיתי אף פעם יש לי חומר ייעודי לגאנטים.

בנוסף אם יש לכלוך קשה על ריפוד אני משתמש ב 1/10 בשילוב של קטיורית והתוצאות מדהימות כל פעם מחדש :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בקשה קטנה למחזיקי APC של מגס,

יעזור מאוד אם מישהו יוכל להעלות תמונה של תווית המרכיבים שאוכל לשוות מול התכשיר של שופרסל.

תודה מראש.

פורסם

היום רכשתי את החומר המדובר ב"שופרסל שלי" בשכונת רמות בבאר שבע, במחיר של 14.23 ש"ח. דיללתי אותו ביחס של 1 ל 7 וניסיתי על הטאסות והחלונות. קיבלתי תוצאה טובה, עושה רושם שהחומר חזק והמחיר מאוד משתלם. בימים הקרובים יגיע לי ה APC של מגווירס, יהיה מעניין להשוות, אני מעוניין לנקות ריפודים בצבע שמנת באוטו שלי :).

פורסם

מצוין. תוכל להעלות תמונה של המרכיבים לכשיגיע?

פורסם

אתמול הזמנתי את החומר של מגוואריס מקאר-מאסטרס והיום לשמחתי הרבה הוא היגיע :).

אז ערכתי מבחן קטן, זה לא בדיוק דיטיילינג פנימי אבל בכל זאת, רציתי להשוות בין ה APC של שופרסל לבין זה של מג'.

אם הייתי משתמש בשואב יבש-רטוב הייתי מקבל תוצאות טובות יותר אני מאמין. מה שעשיתי זה דיללתי את 2 החומרים ביחס של 1:10, ריססתי, הברשתי בעזרת מברשות וניגבתי באמצעות חולצה לבנה שכבר לא בשימוש.

אגב סך הכל ניקיתי את משענת היד של הנהג וחלק מן כסא הנוסע. ביום אחר שאני לא אהיה עייף ויהיה לי יותר זמן אני מבטיח מבחן מעמיק יותר :).

לפני:

imrml1j2mm2d.jpg

czmz1jwemz5m.jpg

4gezdty1eo2c.jpg

4gezdty1eo2c.jpg

אחרי:

znyg2ntqo40y.jpg

vyyjn3lwz2yg.jpg

tylywwftqzll.jpg

תמונה של החולצה אחרי:

nodewokd3ykm.jpg

היתרון של המגוואריס לדעתי הוא שאין לו ריח חריף מדי. החומר של שופרסל חזק מאוד וניראה לי שהוא יותר מרוכז.

2 החומרים עושים עבודה טובה, שוב אם הייתי מוציא את השואב ולא נישאר עצלן מאמין שהתוצאות היו הרבה יותר טובות.

אני חושב שמי שלא אוהב את הריח של החומר ניקוי יכול להשתמש איתו מחוץ לרכב למשל לטאסות, הוא יעשה עבודה טובה.

לגביי פנים הרכב- או שהייתי מדלל אותו עוד (רק השאלה אם הוא כבר לא מאבד מהאפקטיביות שלו) או שמשתמש בחומר של מגוואריס. אני חושב גם שמחר כשהכל יתייבש אולי יהיה איזה שהוא שינוי, אני מבטיח לעקוב ולעדכן :).

כל אחד יעשה את השיקולים שלו :).

עריכה: לגביי התווית של מגוואריס, היא כוסתה בתווית בעברית כך שלא ניתן לראות את המרכיבים באנגלית.

פורסם

אני אישית משתמש בAPC של שופרסל ובAllclean+ של CG שניהם עושים עבודה, הCG חזק בהרבה ומרוכז בהרבה מהאחד של שופרסל, אבל בגלל עלותו אני משתמש בו בחלקים חיצוניים כמו ג'אנטים בדילול 1 ל-2 (בCG דילול של 1 ל- 10 בערך),

לא ניקיתי איתו פנימי בכלל, מפחד ממנו (כנראה בגלל הריח החריף שלו), ימים יגידו אם הוא עושה נזק למרות שאני לא רואה כרגע משהו שאינו כשורה.

פורסם

נתון מעניין,

ב APC שופרסל יש 5% חומר פעיל ואילו בסבון כלים ׳נקה׳ יש 25%.

פורסם

שלום לכולם,

היום הרכב הושאר בשמש כדי שיתייבש, וזו תמונה של המושב מהיום אחה"צ: (לא ניקיתי את כל המושב, רק מה שציינתי בתמונה למעלה).

fmtgngmue55j.jpg

פורסם

לא מוצא הבדל בין הלפני לאחרי. נראה נקי ככה וככה.

פורסם

איכות הצילום לא מציאה, תראה את הידית של מושג הנהג, יש הבדל משמעותי.

היום המשכתי את הפרוייקט עם החומר של מגוואריס על מושב הנוסע, יצא מלא ג'יפה.

פורסם
זה שלא רואים נזק מידי לא אומר שלא יתפתח בעתיד נזק כגון חמצון , ייבוש , שינוי גוון ושוב מזכיר שיתוך .

מזכיר לי בחור ששטף במשך שנים רכב לבן עם אקונומיקה , בחיי שהרכב נראה טוב לתקופה די ממושכת עד שהופיעו נזקים .

מחזק.

נזק מחומרים כאלה אף פעם לא נראה במיידי.

אני לדוגמא, רק אחרי חצי שנה של ניקוי ג'אנטים עם מסיר שומנים, הבחנתי שהג'אנט איבד את הברק שלו.

כמו שיש שמפו שמיועד לרכבים, יש גם APC שמיועד לרכבים.

דעתי היא שכל מי שמשתמש כיום בנוזל הזה של שופרסל משתתף בניסוי. ימים יגידו מה יהיו ההשלכות, אם יהיו.

פורסם

נסיתי על החישוקים שלי. שופרסל מדולל 1:3 שפשפתי את החישוקים במשך כל כך הרבה זמן.

שהגעתי להחלטה, חוזר לחפש iron x

• תוכן חדש...