Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 3500 ש"ח ומעוניין לקבל חוות דעת מבעלי נסיון לגביי הדגמים הנ"ל (מי מהם עדיף):

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5508&CatCode=315

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5629&CatCode=315

בתודה,

איתמר.

פורסם

במחשב בלינק הראשון המעבד טוב יותר, אבל הוא ללא מערכת הפעלה ,השני מגיע עם מערכת הפעלה w7.

בכל מקרה בשניהם הזיכרון 2g ו 250g HD שזה די מעט היום.

אתה נעול דווקא על dell ?

בדקת ב ksp ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם יש לך ערמת כסף מיותר שהחלטת לשים על קרן הצבי, עדיף שתתרום אותו לצדקה, או פשוט תעביר אותו אליי לחשבון, אני כבר אמצא משהו שימושי לעשות איתו.

במילים אחרות, די כבר עם הבולשיט הזה של אייבורי ו-KSP. אם החלטת ללכת על מחשב של דל (וזה כבר אומר עליך משהו, שאתה לא מחפש את הזבל הסיני הזול), לך על החנות הכי מקצועית שלהם בארץ, עם השירות הכי טוב, גם אם זה יעלה לך עוד כמה (עשרות/מאות) שקלים.

ספציפית: http://notebookclub.co.il/

פורסם

לגביי מערכת הפעלה אין לי בעייה, יש לי מערכת הפעלה חוקית win xp pro sp3.

Derish, אני גר באיזור הדרום, השאלה מה לגביי שירות עם אותה חנות במקרה של תקלה?

אגב, בהשוואת מחירים של דגם ה vostro 3500 יש הבדל של 500 שקלים לטובת אייבורי אבל משהו מוזר מכיוון שבאייבורי מציינים שהמעבד הוא core i3 ובחנות שציינת מציינים שהמעבד הוא core i5 (לאותו הדגם).

בתודה,

איתמר.

פורסם

זה לא מוזר, דגם מסויים יכול להגיע בכמה תצורות.

בקשר לנוטבוק קלאב - עזוב אותך שטויות, אפשר לקנות בכיף דל גם מחנויות אחרות, כולל אייבורי - שירות קרוב לבית.

פורסם

אתה נעול על הדגמים הללו בלבד?

כי אם אתה מעוניין בדגם הזה אני יכול לסדר לך אותו במחיר של דילרים

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-L650D-10F/1086279/toshibaShop/false

מדובר במחשב בצבע שחור (כולו) עם מסך בגודל 15.6 אינץ LED הכולל מקלדת מלאה , למחשב מעבד מצוין של AMD מדגם AMD Dual Core P320 2.1GHz - ליבות עם זיכרון פנימי של 4GB DDR3, המחשב מגיע עם כונן קשיח של 320 ג'יגה, כרטיס מסך חזק ATI 5145 512MB למשחקים כבדים הכולל חיבור HDMI , צורב DVDRW , מצלמה, WIFI בתקן b/g/N , קורא זכרונות, חיבור eSATA להארדיסקים חיצונים, קורא כרטיסים מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit ודיסק נוסף של 32bit לשנמוך במקרה הצורך. סוללה 6 תאים .

אחריות מלאה: שנתיים בינלאומית ע"י היבואן הרשמי כולל שירות שליחים עד הבית , בנוסף : הרוכשים את המחשב הנייד יהנו מהטבת אחריות NO MATTER WHAT - מותנה בהרשמה באתר של טושיבה תוך שבוע מיום הרכישה.

פורסם
בקשר לנוטבוק קלאב - עזוב אותך שטויות

לפעמים באמת לא ברור לי למה אני טורח... להיכנס לפורום, לנסות לעזור למישהו, להקדיש את הזמן שלי לחפש את הקישור, להסביר את עצמי, לנסח הודעה ולמנוע מבן אדם לעשות טעות שהוא עלול להצטער עליה בטווח הרחוק... למה לטרוח בכלל? הרי בסוף תמיד יבוא איזה חוכמולוג כזה ויפתור את כל ההתלבטות במחי יד. זה הרי שטויות, אז למה להקשיב לי בכלל?

מה יהיה עם הפורום הזה? כבר אין פה תרבות דיון בשיט, אה? (אבל העיקר שיש באנר מגניב.) :roll:

פורסם

תקנה באייבורי. אין בעיה.

רק אל תתפלא אם תגלה פתאום שאין למחשב שלך אחריות כי מישהו שיחק בחומרה/תוכנה המקורית.

ואם אתה חושב שזה לא נכון = חפש באינטרנט לגבי התביעה של DELL נגד אייבורי וKSP.

אם זה שווה 200 שקל - שיבושם לך.

אגב, מוזר שהמעבד CORE I, הזכרון DDR3 וכרטיס האלחוטי לא תומך ב N..

בנוסף - לא בטוח שתמצא בכלל דרייברים ל XP

פורסם

פעמים באמת לא ברור לי למה אני טורח... להיכנס לפורום, לנסות לעזור למישהו, להקדיש את הזמן שלי לחפש את הקישור, להסביר את עצמי, לנסח הודעה ולמנוע מבן אדם לעשות טעות שהוא עלול להצטער עליה בטווח הרחוק... למה לטרוח בכלל? הרי בסוף תמיד יבוא איזה טרחן כזה ויפתור את כל ההתלבטות במחי יד. זה הרי שטויות, אז למה להקשיב לי בכלל?

אין מצב שבחיים תצליח לשכנע אותי או מישהו בכלל שדל קונים רק מהנוטבוק קלאב.

אני מכיר אותם שנים.

אני גם מבטיח לך שמעל 99% ממחשבי הדל שנמצאים בארץ לא עברו דרך החנות ההיא (וזה עוד כי אני מפרגן להם).

לא רוצה לקנות מאייבורי? אל תקנה.

אבל לשלוח מישהו לקנות מחשב מחנות שהיא כמה שעות נסיעה מהבית שלו זה טעות.

אני כבר עשיתי טעויות כאלו, הנה עכשי לדוגמא אני תקוע עם מערבל מזון שקניתי בחנות מומלןצת ONLINE והם שולחים אותי למעבדה של היבואן שנמצאת בלוד.

מה לעזאזל יש לי לחפש בלוד, ואיך אני אמור להגיע לשם בשעות העבודה המקובלות?

הייתי צריך לשלם עוד 100 שקל לקנות ליד הבית ואם יש בעיה שהם יתעסקו עם זה.

אז בוא לא תלמד אותי, ואפרופו תרבות דיון, היא נובעת מזה שאתה מבין שיש דיון ולא כל הידע נמצא אצלך.

אנחנו לא ילדים ואנחנו מציגים את ה-PROS ו-CONS ושהוא כבר יחליט לבד. כאילו שמעניין אותי מאיפה הוא קונה.

פורסם

הסיפור עם אייבורי ישן, ונגע בכל מקרה לסניפים מסוימים.

בכל החומרות השונות שקניתי שם במהלך שנים לא נתקלתי בשום בעיה מיוחדת,

וכשמדובר במחשבים ניידים אז בכלל אין מה לאייבורי להתערב -

לפחות במקרה של לנובו זאת פשוט קופסת קרטון שמגיעה כפי שהיא מסין,

אתה הראשון שפותח אותה, בדוק. זה בטח נכון גם לכל מיני ניידים אחרים

שמתבססים על כמה "חבילות חומרה" נפוצות.

נ.ב.: אין שום סיבה להינעל דווקא על דל, יש מחשבים שמציעים יותר זיכרון ונפח דיסק קשיח לשקל מההצעות האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם יש לך ערמת כסף מיותר שהחלטת לשים על קרן הצבי, עדיף שתתרום אותו לצדקה, או פשוט תעביר אותו אליי לחשבון, אני כבר אמצא משהו שימושי לעשות איתו.

במילים אחרות, די כבר עם הבולשיט הזה של אייבורי ו-KSP. אם החלטת ללכת על מחשב של דל (וזה כבר אומר עליך משהו, שאתה לא מחפש את הזבל הסיני הזול), לך על החנות הכי מקצועית שלהם בארץ, עם השירות הכי טוב, גם אם זה יעלה לך עוד כמה (עשרות/מאות) שקלים.

ספציפית: http://notebookclub.co.il/

מצטרף להמלצה גם על DELL וגם על NOTEBOOKCLUB, רכשנו שם 2 ניידים במשך 3 השנים האחרונות והשבוע הייתי שם שוב לקראת רכישת נייד נוסף שלצערי לא היה במלאי.

אגב מאוד התרשמתי שם מה VOSTRO V13, מחשב ממש ממש דק שלהפתעתי מגיע גם במחיר ממש דק (3500)

הבעיה שיש לו רק יציאת USB אחת וESATA אחת וזהו.

לא הייתי מתרגש מחוסר מערכת הפעלה מכיוון שב DELL להוסיף WIN7 basic 64bit עולה 150 ש"ח.

ועוד משהו, במחשבים שהתעניינו בהם השבוע , המחירים באייבורי היו יקרים יותר בסדר גודל של 200 שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...