Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טון פלדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מחיר קבוע,תלוי מי המוכר(כמו בחלפים למכוניות,תלוי מי הקונה) ותלוי גם באורך הברזל ובנפח.בשנה האחרונה המחיר 750 ש"ח לטונה,לכל סוג וגודל מכונות כביסה,חביות, פחים,מקררים דודי שמש וכו'.לפני שנה בעלי המגרשים לא קנו את מה שכתבתי,אלא רק ברזל נקי. עד 1,5 מ' היה

נחשב לסוג א.יש חוסר רציני של ברזל לאיסוף,בשנתיים האחרונות נאסף מיסביב לערים כל הברזל שנזרק במשך 50 שנה,וגם חלק מהמפעלים והמוסכים, אוספים את פסולת הברזל בתוך מכולות.

itamarg,אם יש לך ברזל, הכי טוב למכור במושב "שדה עוזייה" ליד אשקלון(רצוי לבדוק מחיר לפניי ההובלה)טל' 052-233498. או מושב "אחיסמך" בין לוד לפ"ת,שם לא מורידים מהמשקל,אין קונצים,ותקבל את המחיר המגיע לך 750 ש"ח.עלה ישר על המשקל בלי לשאול שאלות מיותרות,מסיבות מובנות רצוי בכל מקום שאתה מוכר,לרדת מהרכב להביט על שעון המשקל ולרשום על היד את משקל הברוטו והנטו.(ושהשוקל יראה שאתה רושם).

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מאיפה מביאים 14 טון פלדה?

מפרקים שופל שהיה לצרכי תרומת איברים, פלוס ציוד מחצבה ישן שזרוק לך במגרש ליד סיטרואן GS שאף אחד לא רוצה חלקים ממנה!

למען האמת יש שם עוד הרבה הרבה יותר מ14 טון.

פורסם

"למען האמת יש שם עוד הרבה הרבה יותר מ14 טון."

ואתה יושב בשקט ?.

אני עדיין שוקל אם זה יפה לכתוב לך ,לא מאמין. :-P

בברכה דוד.

פורסם
"למען האמת יש שם עוד הרבה הרבה יותר מ14 טון."

ואתה יושב בשקט ?.

אני עדיין שוקל אם זה יפה לכתוב לך ,לא מאמין. :-P

בברכה דוד.

יש שם הרבה יותר מ14 טון אבל של ציוד מחצבות תקין! מה שהיה זבל נמכר לסוחרים.

רק בגלל שאתה לא מאמין אני אאלץ לצלם בשבת ולשים תמונה. מצאת לך מי שיחרטט.

פורסם

לא התכוונתי חלילה לחירטוט,לא האמנתי שכפי שהובן מדבריך, שיש שם עוד יותר מ-14 טון פסולת שאפשר לאסוף.גם psychuil הבין כך,עובדה שכתב,מאיפה מביאים 14 טון פלדה?.

בברכה דוד.

פורסם

קודם כל תשתדל לא להכניס סוחרי ברזל אליך. הם יקנו את מה שתמכור ואח"כ יבואו בלילה לקחת את מה שלא תרצה למכור. לי יש במפעל כמה עשרות טונות פסולת ברזל שני משאיר עד שיהיה לי זמן לטפל בה ולא מביא סוחרים מהסיבה הזו.

ולקן נסגר לפני 8 ימים אבל לפני 3 חודשים שלחתי לו 28 טון ברזל יציקה לפי 800 ש"ח לטון. הסיבה ששלחתי דווקא אליו היא שעבדתי איתו כספק שלי ואצלו הנהג שלו בא לקחת את החומר ואני יודע שהוא לא יגיע בלילה לרוקן את המפעל (את זה יש גנבים מקומיים שעושים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל תשתדל לא להכניס סוחרי ברזל אליך. הם יקנו את מה שתמכור ואח"כ יבואו בלילה לקחת את מה שלא תרצה למכור. לי יש במפעל כמה עשרות טונות פסולת ברזל שני משאיר עד שיהיה לי זמן לטפל בה ולא מביא סוחרים מהסיבה הזו.

ולקן נסגר לפני 8 ימים אבל לפני 3 חודשים שלחתי לו 28 טון ברזל יציקה לפי 800 ש"ח לטון. הסיבה ששלחתי דווקא אליו היא שעבדתי איתו כספק שלי ואצלו הנהג שלו בא לקחת את החומר ואני יודע שהוא לא יגיע בלילה לרוקן את המפעל (את זה יש גנבים מקומיים שעושים).

הסוחר שקנה הוא עובד לשעבר שלנו, עבד אצלינו כ5 שנים, אני לא דואג, הוא גם לא יכול להכנס סתם ולצאת עם משאית, אנשים יעצרו אותו, אבל הוא בסדר אני לא דואג.

פורסם
אם אני לא טועה, לפני שנה מכרתי 14 טון ב500 שקל לטון, אבל אל תתפוס אותי במילה.

באמת אני זוכר מרדף אחרי משאית ענקית שירדה מהגולן...:wink:

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...