Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכבי פולו 1.4 ידנית קרתה הבוקר תופעה מוזרה: התחלתי נסיעה והרכב פתאום החל להשמיע רעשים מוזרים. שמתי לב שבלחיצה על המצמד הרעשים נעלמים.

הלכתי למוסכניק שאני מכיר, והוא אמר לי שכניראה הגיר/המצמד לקראת סוף חייהם, אבל צריך לפתוח ולבדוק, לכן הוא אמר לי לבוא ביום אחר מכיוון שהיה לו לחץ של עבודה.

למישהו יש השערה מה יכולה להיות הבעייה?

בתודה מראש, איתמר

פורסם

אם כבר מפרקים קלאץ' , ברור ששוה לשפץ/להחליף. העבודה עולה בערך כמו החלק או יותר.

חפש בפורום , נדמה לי שהזכירו מחירים.

פורסם
מיסב לחץ במצמד לדעתי.

קשה לי להאמין שזה מהגיר.

שלום.

שמר אני ירביץ לך!!!

הבחור אמר שבלחיצה על דושת המצמד הרעש נעלם !!!

כאשר מיסב לחץ דפוק ,מקולקל, מרעיש, אתה תוכל לשמוע את זה רק בזמן לחיצה על הדושה

כי כאשר אתה לא נוגע בדושת המצמד המיסב מיתרחק ולא מיסתובב.

גם המכונאי שלו תחמן כי לדעתי הבעיה בגיר ודבר ראשון שיש לעשות זה לבדוק שמן גיר!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קודם כל אתה מוזמן לנסות להרביץ לי , יש לי באוטו צירייה ספייר למקרים האלה... :-)

וואלה צודק בקשר למיסב , עד 9:10 בבוקר בעיות הקואורדינציה וחוסר תיאום עין-מוח אצלי לא מסתדרים.

התנצלותי הכנה.

פורסם
שלום.

שמר אני ירביץ לך!!!

הבחור אמר שבלחיצה על דושת המצמד הרעש נעלם !!!

כאשר מיסב לחץ דפוק ,מקולקל, מרעיש, אתה תוכל לשמוע את זה רק בזמן לחיצה על הדושה

כי כאשר אתה לא נוגע בדושת המצמד המיסב מיתרחק ולא מיסתובב.

גם המכונאי שלו תחמן כי לדעתי הבעיה בגיר ודבר ראשון שיש לעשות זה לבדוק שמן גיר!!!

בברכה בני ל.

שלום חבר'ה,

במידה ולא חסר שמן גיר, האם ניתן לומד שהגיר סיים את חייו? כמה עלות תיקון כזו יכולה לעלות?

פורסם
קודם כל אתה מוזמן לנסות להרביץ לי , יש לי באוטו צירייה ספייר למקרים האלה... :-)

וואלה צודק בקשר למיסב , עד 9:10 בבוקר בעיות הקואורדינציה וחוסר תיאום עין-מוח אצלי לא מסתדרים.

התנצלותי הכנה.

ניצלתה ממות אכזרי!!!

הרבה ברכות ואיחולים !!! יש מבצע מחלקים מוח של דגים חינם אין כסף. אים אתה מעונין תפנה אלי בפרטי בצינורות המקובלים.

בברכה בני ל.

פורסם
שלום חבר'ה,

במידה ולא חסר שמן גיר, האם ניתן לומד שהגיר סיים את חייו? כמה עלות תיקון כזו יכולה לעלות?

מצטער ..אך האמת כואבת...צפה לפגיעה בכיס...כנראה שהגיר סיים חייו.

תכין כמה K ש"ח.(אין לי מושג, אך ב-2002- החלפתי לגיר מפירוק ב1.5K כולל פ"ה ומע"מ ללאדה שלי)

ניצן

פורסם
ניצלתה ממות אכזרי!!!

הרבה ברכות ואיחולים !!! יש מבצע מחלקים מוח של דגים חינם אין כסף. אים אתה מעונין תפנה אלי בפרטי בצינורות המקובלים.

בברכה בני ל.

אל תתחיל איתי עם צינורות ! מספיק לי הצינור שנקרע ב-ZX :?

ואתה יודע שגם עם דגים אתה לא מפחיד אותי. לפחות הם שותקים...

פורסם
יש אולי מצב שצירייה מרעישה רק תחת עומס ?
מעולם לא שמעתי על תופעה כזו!

בציריות, מה שהולך זה בד"כ הפעמון שמחובר אליהן עקב נסיעה עם גומיות קרועות וחדירת אבק ששוחק את המיסבים.

מרגישים זאת בד"כ רק בפניות.

פורסם

קרה לי פעם אחת בודדת בסובארו. הצירייה החלה להרעיש בכל מצב מלבד עם קלאץ' ניוטרל/קלאץ' לחוץ.

בלי קשר למצב ההגה.

אני יודע שהסיכוי קלוש, אבל לא נראה לי שגיר הלך כך פתאום.

מצד שני , לך תאבחן דרך האינטרנט...:?

פורסם

לא יודע לגבי הרעש המדובר, אבל אם העומס על הציריה הבלויה קטן, גם הרעש יקטן. ללא קשר, זו גם הסיבה שכשההגה מסובב, במיוחד ביציאה מחניה וכדומה אני מקפיד להיות מאד עדין עם הגז, כדי להקטין למינימום את העומס על הציריה, העובדת קשה בזמן פניה. דרך אגב, גם הגבהה של הרכב או שקיעה שלו, הגורמת לציריה להיות בזוית בכוון האנכי מעמיסה אותה.

יוסי

פורסם

שלום.

מה שאני באמת אוהב בפורום זה איך שאנשים פשוט קובעים דיאגנוזה שעולה הרבה כסף

לשואל בלי שום מחשבה. הלו לאן אתם ממהרים כבר להחליף גיר לא חפוז מידי מישהוא ראה או שמה את הבעיה שכבר גוזר גזר דין מות לגיר.

לבעל הרכב האים יש רעש רק במצב עמידה או גם במצב נסיעה?

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...