Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון:

ליטר בנזין 95 בשירות מלא

פז 5.89

סונול 5.87

דלק 5.87

דור אלון 5.85

תחנות קטנות 5.77

ליטר בנזין 96 בשירות מלא

פז 5.93

סונול 5.92

דלק 5.92

דור אלון 5.90

התחנות הקטנות 5.81

תוספת שירות

פז 2.37

סונול 2.19

דור אלון 2.17

דלק 2.10

התחנות הקטנות 1.88

המסקנה העיקרית: התחנות של החברות הקטנות-הכי זולות.

ממצאים נוספים: פז החברה היקרה ביותר, התחנות בדרום זולות יותר, והסולר יקר יותר בתחנות בכבישים בין-עירוניים.

"מעריב"

22-09-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שבגלל המחיר...

השירות והאיכות בתחנות שאני מתדלק - תמיד סבבה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אצלנו בTEN10 ליטר 96 עולה 5.68 שקל כולל שרות.

תמיר

פורסם

האנשים בפז באמת אחלה.

כל פעם שאמא שלי באה עם האוטו , הם עושים לה מה שלומך? מה שלום הבן שלך ? למה הוא לא בא?..

אני מכיר שם את כולם..:) ,רואים את האונו שלי ונדלקים..גם אהבו את הרעיון עם הלדים (יפורסם באודיו לרכב, בקרוב...)

כל פעם מפנקים אותי בשטיפה , שתייה קרה, 2 עציצי ריח שמספיקים ל 5 דקות ואפילו עיתון אם באים בבוקר!

האיכות גם קובעת..

Suzuki Jimny

פורסם

נשמע מצחיק אבל זה נכון.

אני מתדלק בתחנה בדרך לעבודה, המתדלק הוא בחור מצחיק במיוחד ו"התאהב" בי כי אני מגיע הרבה פעמים במכוניות מעניינות. כמו כן אני סומך עליו והוא מרגיש חופשי לבדוק נוזלים ברכב ואומר לי אם באמת חסר משהו, ולא כי בא לו לקבל אחוזים (אני ממילא לא קונה משם כלום).

והכי מוזר בכל הסיפור הזה - אני מנסה עכשיו להיזכר לאיזו חברה שייכת התחנה...ואני פשוט לא יודע.

מוזר :shock:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מעניין, בטור הזה פתאום כולם נחמדים הבנות יפות והמתדלקים נחמדים ..

ומה על שביתת הצרכנים? פתאום המחיר מתגמד מעצמו!

וחוץ מכך, מה איכפת ממשרד התשתיות, תשאלו אותם מדוע יש סחבת של 5 שנים בהקמת תחנות תדלוק לגפ"ם ולא להזכיר את הזובור אשר צריך לעבור כדי לעשות הסבה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
מהם החברות הקטנות?

ואיזה תחנה קטנה יש בחיפה?

יונתן

t

כנראה שיש יותר זולות, אבל יש לך את טן ליד היוניברס קלאב לשעבר

הנחה של 18 אגורות ל 95.

פורסם

יש גם את תפוז בב"ש, נותנים 22 אג' לליטר בשירות מלא.

לא ידוע לי על איכות הדלק ששם, אני מתדלק באלון בב"ש במרכז ביג, בשירות עצמי 15 אג' הנחה לליטר. ויש תחנת דלק חדשה של אלון בב"ש ליד רכבת צפון שנותנת 70 אג' הנחה ל- 98 בשירות מלא, רק שניראה לי שה-98שלהם לא הכי איכותי. צריך שמשרד התשתיות ייבדוק את זה.

איתמר ג'ורג'י.

• תוכן חדש...