Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: תחנות דלק

yf2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המחירים הנוסקים מעלה מעלה...

מה התחנה בעלת ההוזלה הגדולה ביותר שאתם מכירים?

96/95/סולר ובאיזה אזור?

לטובת הכלל...

יהודה פ.

פורסם

"דור" בכביש 443 מציעה מחירים מצויינים אך אינני יודע מה טיב הדלקים שם (בנתיים לא ראיתי שהם מופיעים ברשימות של תחנות הדלק המוהלים).

פורסם

תחנת טן-TENבקניון שרונה כ"ס, ממש על צומת רעננה מרכז, תחנה חדשה יחסית עם 30 אגורות הנחה לליטר ללא דמי שירות... מאז שפתחו שם אני מתדלק רק אצלם (עם כמה מכוניות בחניה דלק הוא נושא רגיש...לצערי..).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
תחנת טן-TENבקניון שרונה כ"ס, ממש על צומת רעננה מרכז, תחנה חדשה יחסית עם 30 אגורות הנחה לליטר ללא דמי שירות... מאז שפתחו שם אני מתדלק רק אצלם (עם כמה מכוניות בחניה דלק הוא נושא רגיש...לצערי..).

מסכים,

ורק אוסיף ברשותך ש"דלק" ממול נותנת את אותה ההנחה

אני אישית גם מעדיף את 10 בגלל שהיא חדשה והמיכלים בה חדשים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חבר'ה מה עם 98?

יש עדיין תחנות/רשתות שנותנות מחירים טובים על הדלק הזה?

פעם היה "98 במחיר 95" באי אלו מבצעים - עדיין קיים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עד לא מזמן תידלקתי באלון צומת ראם - 12 אג' הנחה ל-95

היום יש לי כרטיס תדלוק של התע"א - 38 אג' הנחה לליטר לכל תחנות פז בארץ.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

קראתי דווקה שבתחנות "טן" מועלים דלק - לכן אני לא מתקרב אליהן.

אני מתדלק בדלק "פ"ת" שם יש הנחה של 15 אגורות על תדלוק עצמי וגם יש הנחה נוספת על כרטיס לאומי-כרד כך שסה"כ יוצאת הנחה לא רעה לדלק באיכות טובה.

בברכה,

איתן

פורסם
חבר'ה מה עם 98?

יש עדיין תחנות/רשתות שנותנות מחירים טובים על הדלק הזה?

פעם היה "98 במחיר 95" באי אלו מבצעים - עדיין קיים?

כל תחנות פז בארץ נותנות הנחה גורפת של 60 אג' לדלק 98.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
כרטיס תדלוק טוב גם למשתמש פרטי, בעל רכב או שניים?

כן, לי יש ל-2 רכבים (המרוטי והאולדסמוביל).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם יש לך מספר רכבים, הדבר היחידי שיש לעשות הוא לעדכן את המספרים שלהם על הכרטיס על מנת שתוכל לתדלק את כולם על אותו כרטיס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש 2 תחנות: אחת נותנת הנחנה באשראי 15 אג' לכל האוקטנים (לסולר יש יותר) ואני מתדלק שמה לרוב, "אלון" מרכז ביג באר שבע, איכות דלק טובה מכיוון שייתה לי בעיית כיבוי מנוע וחשבתי שמדובר בדלק ששמה, וביקשתי ממשרד התשתיות שיבדקו ושלחו לי מייל שהדלק שלהם תקין,

ותחנה אחרת היא גם של אלון,נותנת 15 אג' הנחה גם על מזומן לאוקטן 95, 70 אג' לאוקטן 98 (ותדלקתי שמה 98 ניראה לי שהוא טוב, האוטו מגיב טוב) לתחנה זו קוראים "אלון הרכבת" היא גם בבאר שבע ליד תחנת הרכבת הישנה

י

• תוכן חדש...