Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי כבר 2 שיחות קודמות בהתייעצות על i20 מליסינג שעסקו בעיקר במחיר, אבל רק היום הגעתי עם אחד מהרכבים למצב של בדיקה.

אז מדובר על

יונדאי i20 דגם BB51C רמת גימור INSPIRE

מועד עליה לכביש 5\2011

טסט עד 30\5\2015

מנוע 1400

ליסינג נהג יחיד

לא עבר תאונה

היסטוריית טיפולים מלאה במוסכים מורשים של יונדאי

48,500 ביחד עם טרייד-אין שאני מחזירה את המאזדה לנטיס שלי (שנתון 97 יד ראשונה)

היום כשהגעתי לAVIS לראות את האוטו לראשונה אבא שלי נורא התלהב וניסה לשכנע אותי לוותר על הבדיקה ושניקח אותו ישר.

איכשהו למרות שעות הבוקר המוקדמות הצלחתי להתעקש ולקחנו את הרכב לבדיקה, להלן התוצאות:

מנוע - לחץ דחיסה לא זהה, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

שילדה ומרכב- תיקוני פח, מרכב וצבע סביב, תיקון כנפיים אחוריות, תיקון דלתות שמאל ודלת אחורית ימין, תיקון כנף קדמי שמאל, תיקון פגושים, פגיעה פח אחורי, פגיעה בקצה קורה אורית אחורית ימין, פגיעות פח ופגמים בצבע סביב, לחיצות בגג, הוחלף חלון קדמי ימין. פלסטיקה בתא מטען פגומה, פגמים בצלחות נוי, סכי שמש פגומים

מערכת תאורה - פנסים אחוריים לאור לוחית פגומים\צבע

הערות כלליות - יש לברר זמני טיפולים והחלפת רצועת תיזמון, לפרק גלגלים ולבדוק עובי רפידות, אין אחריות לתיבת הילוכים.

למען הסר ספק הבדיקה שAVIS נתנו לי על הרכב הכל תקין עם V חוץ מהשדלת מרכב ששם כתוב-

תקוני מרכב, משמעות נמוכה: תיקוני מרכב וצבע דופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע דופן ימין. סימני מילוי - חומר, מעיכות\לחיצות פח\שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגוש

כשחזרתי עם הרכב לAVIS הם התחילו בזלזול בתוצאות של המכון שאליו לקחתי לבדיקה. ניסו להראות את הבדיקות שלהם שלפיהם המנוע תקין לחלוטין ולאחר המשך דיבור הציעו שנקח אנחנו את הרכב לבדיקה במכון מורשה של יונדאי על חשבונם.

את זה אנחנו הולכים לעשות מחר בבוקר, אבל אני נורא בהתלבטות אם זה שווה בכלל בעקבות הממצאים האלו.

פורסם

הסתירו ממך (וזייפו בדיקה) פגיעות שלדה, מעבר לכך שהרכב עשה תאונות בערך מכל כיוון אפשרי, בהתחשב בעובדה שיש כל כך הרבה רכבים כאלו במגרשים אני לא רואה סיבה לא לעבור לרכב הבא.

פורסם

היי

כמו שאמר מעליי- האוטו הזה חטף מכה בכל מקום אפשרי. יותר מידי תיקונים ועוד אמרו לך שהאוטו לא עבר תאונה.

עבדתי בחברת ליסינג אחרת ולא באוויס.

מה אני יכול לומר לך? תבדקי את האוטו טוב טוב ושלא יעבדו עלייך- קחי את האוטו לפחח שאת סומכת עליו, ולמוסך שאת סומכת עליו שייבדקו כל מה שנאמר בבדיקה שאת לקחת מתעמך.

אל תסמכי על חברת הליסינג, עצם העובדה שהתייחסו בזלזול לבדיקה מראה לדעתי מראש כמה הם מזלזלים בכך בתור לקוח. אני חייב לומר לך כל הכבוד שלא הקשבת לאבא שלך וכן התעקשת על הבדיקה. פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. לדעתי- "לחץ דחיסה לא זהה" מצריך בדיקה. כל נושא התאורה וכיווני פרונט וסטייה יש לבדוק גם. כל נושא הפחחות לכי למוסכי פחחות שמומלצים כאן בפורום ותבקשי חוות דעת.

בנוסף-יש את גיל מאוויס -נציג כאן בפורום- ואני מאוד אשמח שיגיב לעובדה שמתחייסים בזלזול לבדיקה ולא מנסים לבדוק קודם ולתקן בהתאם.

הרבה מנוסים כאן בפורום יגידו לך שהבדיקה של חברת הליסינג שווה ל-...... ומניסיוני אני מסכים! מדובר בסוחרי רכב לכל דבר ועניין. מעניין אותם רק הכסף.

לפרטים נוספים והתייעצות את מוזמנת לשלוח הודעה פרטית ואשמח לתת לך שמות וטלפונים של מוסכים שיש לי הכרות איתם. רק בבקשה-אל תתני שיירמו אותך.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

תדלג לרכב אחר,כול כך הרבה תיקונים לרכב 2011...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשתי מילים : לא לגעת !.

קצת יותר- הרכב נפגע בכנפיים האחוריות (אם הן מולחמות לרכב,יש כאן 100% פגיעת שילדה והרכב לא שווה אגורה. מקסימום תרומה של כמה ש"ח לגן ילדים).

הרכב הזה עבר יותר מידי לרכב בן 3-4 ובלי שחצנות,אם תקח/י את הרכב שלי לבדיקה (ליסינג יד 1 ופרטי יד 2 כאשר הרכב עבר פחות מ-60,000 ,אני מתחייבעל בדיקה נקייה הרבה יותר). הרכב שלי לא למכירה,זה רק היה בשביל להסביר,שיש הרבה מאוד דגים בים,צריך לחפש בזהירות ולא להתפתות.

טיפ ראשון - מאזדה יד ראשונה זה דבר נדיר יחסית בשנתון הזה ,אפשר למכור קרוב למחירון.

טיפ שני,לגשת לחברות ליסינג קצת יותר מקצועיות כמו אלבר/אופרייט ליס/אוטו סנטר ולא כאלו שמחכות למכור רכב כמו אחרון הסוחרים,דקה לפני שיימכר לברזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם בחברת אלבר יש הרבה בעיות. חברה של אח שלי עובדת שם בימים אלו. אותו דבר כמו בחברת ליסינג שאני עבדתי- לבדוק טוב טוב!!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

צודקים בהחלט המגיבים לעיל בכך שהרכב עבר יותר מפגיעה אחת. כמו כן, המכון שאליו לקחת את הרכב היה איתך ישר וקבע פגיעה בקצה שילדה, אמנם המשמעות נמוכה, אבל ככל שתקני את הרכב (שלא תעיזי לקנות. חחחחחחחחחח. ) יהיה לך קשה מאוד להיפטר ממנו.

הם יכולים להמשיך ולרדת עלייך ועל המכון. הם שיקרו אותך. לדעתי, אל תיכנסי לאויס יותר. תלכי למגרש של חברה אחרת.

תבקשי מראש ובכתב הבטחה שככל שיימצא בבדיקה שישנם תיקוני קצה שלדה ו/או ככל שיסתבר שהיו תיקוני פח והם לא הצהירו על כך- הם נושאים בעלות הבדיקה.

הפסיקה קובעת היום באופן חד-משמעי שעל המוכר לתת לקונה את מלוא המידע בגין הרכב.

ברגע שהם אומרים לך שהרכב "נקי"- עליהם לשאת בתוצאות.

מדובר ברכב פופולרי, תמתימני בסבלנות ובטוח תמצאי אקזמפלר נקי מתאונות.

בהצלחה

פורסם

תשמעו חברה יש פה בחורה רצינית!!! אני מוריד בפנייה את הכובע!!! ניסו לעבוד עליה והיא התעקשה ובדקה ועדיין בודקת ומעלה לכאן שאלות אז קודם כל תרשי לי להחמיא לך- שאפו על ההתנהלות!!!

תפקיד הנציגים באוויס ובכל חברה זה למכור, לא תמיד הם מבינים במכוניות, זה כמי שיש לי חבר שאין לו מושג במחשבים אבל הוא יודע למכור טוב והציעו לו לעבוד ברשת מחשבים ענקית בישראל שלא אנקוב את שמה.

לדעתי תדלגי לרכב הבא, אוויס שיקרו כאן ובגדול. מילא הרעשים מהמנוע הייתי יכול להגיב שזה כסת"ח אבל התאונה?? אפילובהונדה 2006 שלי שיש נגיעה בקצה שלדה עם ירידת ערך של 7% לא יהיה תיאור כזה בבדיקה. הרכב עבר מכה מאוד רצינית.

גם באלבר היו בעיות למי ששכח, לא מזמן פורסם בוואי נט שמישהו תבע אותם על זיוף ק"מ והחלפת מנוע וזכה במשפט.

אז כל חברה צריך לבדוק טוב ולא משנה מי.

לאחי הגדול יש ניסיון טוב עם אלדן, כמובן שגם את הרכב שלהם צריך לקחת לבדיקה אבל הם בסדר גמור לפי מה שהתרשמתי, וגם אוטוסנטר בסדר גמור (אחותי רכשה מהם בעבר והייתה מרוצה מאוד).

פורסם

שמתי לב שהיא לא הגיבה כאן מאז הפוסט הראשון שלה. אני מאוד מקווה שהיא ראתה את התגובות שלכם ולא לקחה את הרכב. מאוד מכעיס לראות שיש לרכב קצה שלדה ו- AVIS שיקרו בקשר לזה.

פורסם

אכן, הרכב כניראה עבר מספר תאונות קלות וחלק קשות , הבעיה במעמדים האלה זה שלפני שהרכב מועמד למכירה , בד״כ הוא עובר פחחות ונקיון פנים רציני ואז נוצרת התחושה שהרכב שמור ומצוין וחדש , פה הבעיה ! אלף עיניים ולבדוק בצורה הכי יסודית שאפשר .

פורסם

בוקר טוב, תודה על כל התגובות.

ממש לא לקחתי את האוטו, לפני שהספקתי להתעורר אבא שלי שם אותו במכון של יונדאי ועכשיו שם בכלל לא רוצים לשחרר אותו בלי היסטוריית טיפולים - כנראה משהו לא תקין...... מפתיע.

אני בדרך לסוכנות אחרת לראות מאזדה 2.

לרכב הזה כמו שחשבתי אחרי הבדיקה עדיף לא להתקרב.

מבאס ששיקרו והכל, אבל עכשיו אני לפחות לא אצטרך להתאמץ לשכנע על בדיקה אחרי מה שקרה.

שוב פעם תודה רבה לכולם ויום טוב :)

פורסם (נערך)
גם בחברת אלבר יש הרבה בעיות. חברה של אח שלי עובדת שם בימים אלו. אותו דבר כמו בחברת ליסינג שאני עבדתי- לבדוק טוב טוב!!

אבי קנה שני רכבים מהם בהמלצתי, בשנת 2007 קנינו סיוויק 2005 ובשנת 2010 נקנתה מאזדה 3 ספיריט מאיזי פיי שלהם. עד עכשיו ב"ה לא התאכזבנו כלל.

עוד לפני זה,דודתי קנתה לבנה אי שם בשנת 2004 סיאט איביזה שהיתה מעולה,לא פחות והרכב עבר בדיקה חלק.

אני רכשתי I30 מאוטו סנטר (הרץ) וגם כאן רכב מצויין סה"כ.

במהלך איתוריי אחר רכב,היתי בשלמה סיקסט (שגם שם לא התביישו לשקר ומייד על המקום הטחתי בפנים התמימות של נציג המכירות שלהם,שהאקזמפלר שאני מעוניין בו עבר תאונה מאחור ) ובאופרייט יס,שפשוט ביקשו מחיר יקר בטירוף על רכב בן שנה וחצי עם 83,000 ק"מ וירדתי מזה מהר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כתבה על אלבר:

http://ynet.co.il.d4p.net/articles/0,7340,L-4390878,00.html

מסקנה- את המכוניות של כולם צריך לבדוק היטב, ההבדל הוא שלפחות בחברות הללו הסיכוי ליפול בפח קטן מאשר ממגרשי מכוניות עלומי שם.

פורסם

ploo , אם המאזדה שלך במצב טוב אל תחשבי אפילו על טרייד אין! תמכרי לבד ותקבלי עליו הרבה יותר מה2000 ש"ח במקרה הטוב שהטרייד אין יזכה אותך. בנוסף לכך, כשאת מגיעה עם "מזומן" את

יכולה לקבל הנחות משמעותית יותר טובות!

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...