Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מילה בסלע!

נכון במיוחד בשוק הישראלי הדל במכוניות נשמה עכשוויות (וב"ד מדובר באקזוטיקה יקרה).

אין תחליף כנראה לריח המיוחד של רכב "נשמה" ישן וקלאסי,לצליל המנוע ולעיצוב הטרום מחשבי..

ואולי הכל נוסטלגיה... אבל זה הטעם האמיתי (מבחינתי) בתחביב המוטורי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האמת מחלחלת גם לדור הצעיר, מה שברור לכל אחד מאיתנו בפורום הזה יתברר להם מאוחר יותר...זה טיבעה של התבגרות. דברים שהיית מוכן לההרג עליהם בגיל העשרה מאבדים משמעות בבגרות....

רכב הוא קניה אמוציונאלית רגשית ומעידה על בעליה...מחקרים הצביעו על קשר אפילו בבחירת הצבע של הרכב לאופי בעליו....

רכב ישן או אספנות מוכר לנו יותר מסך חלקיו, הוא מעביר לנו גם תחושות זכרונות געגועים וגם נותן מקום לביטוי של בעליו בצורך לדאגה לשימור להשגת חלקים עבורו... מאין תשובה לצורך לחפירה בעבר.

לכן הגיוני שככל שיהיה לך עבר (גיל) סביר להניח שיגבר הגעגוע למשהו הזה... למה כבר יכול להתגעגע נער אחרי צבא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,קודם כל מזל טוב על ההודעה 1.500.:wink:

שנית,לא נכון לגביי הגיל.

לא תמיד זה מה שקובע ,ראה אותי, את בנצי, את עידן,את דימה ואת שאר הצעירים בפורום שאוהבים רכבים ישנים ומבינים טוב מאד את מהות הנשמה ברכב אספנות.

ברגע שנגלים לעולם הזה,''נופלים ''ושום דבר לא יוציא אותך מזה...

פורסם
רן,קודם כל מזל טוב על ההודעה 1.500.:wink:

שנית,לא נכון לגביי הגיל.

לא תמיד זה מה שקובע ,ראה אותי, את בנצי, את עידן,את דימה ואת שאר הצעירים בפורום שאוהבים רכבים ישנים ומבינים טוב מאד את מהות הנשמה ברכב אספנות.

זה שאתם בפורום הנכון כבר אומר שהתבגרתם מעבר לממוצע, והכלל אומר שתמיד מדברים על אלה שלא נמצאים לא?.....

עם יד על הלב ולא נספר לאף אחד מה הביא אותך אישית לתחום? (הימור שלי זה עובר במשפחה)

ותודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כמה שאתה צודק... לי אומנם עדיין (אני מדגיש, עדיין), אין רכב אספנות, אבל בעתיד הממש לא רחוק יהיה, ואני מקווה שגם יותר מאחד. אני לא יודע מה מושך אותי לזה, אבל מה שבטוח זה, שזה משהו שפשוט אין אוטו לרכבים חדשים. (תראו את התגובה שלי בשירשור שם)

מה הביא אותך אישית לתחום? (הימור שלי זה עובר במשפחה)

רן, יכול להיות שאתה צודק לגבי לירון, אבל אני בטוח שאתה טועה לגבי שאר הצעירים בפורום. אני לא יודע למה ניר רצה חיפושית, אני לא יודע מה מושך את בנצי לאסקורט, אני לא יודע למה עידן קנה אסקורט. אבל מה שבטוח שאצלי זה ממש לא עובר במשפחה. אבא שלי מתכחש ככל יכולתו לקיום של רכבי אספנות, (למראת שכשהבתי אותו למפגש לפני שבוע, הוא הזיל ריר על הרכבים שהיו שם.) ושלא נדבר איתו על קניית רכב אספנות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
זה שאתם בפורום הנכון כבר אומר שהתבגרתם מעבר לממוצע, והכלל אומר שתמיד מדברים על אלה שלא נמצאים לא?.....

עם יד על הלב ולא נספר לאף אחד מה הביא אותך אישית לתחום? (הימור שלי זה עובר במשפחה)

ותודה-רן

אין ספק רן,אבל לזה התכוונתי.

ברגע שאתה נגלה לתחום לא משנה איך, בין אם זה משפחה,אינטרנט או סתם פגישה עם אחת ברחוב וכו'...

ברגע שאתה ''נופל'' אתה מתאהב.

אתה מסכים איתי שבכסף שאני משקיע בקורטינה אני יכול בקלות לקנות רכב כמו ששאר החברים שלי קנו\יקנו כמו:205\אונו\פיאסטה\משפחתומטית...

תאמין לי (ושזה יישאר בינינו)אמא שלי היתה מעדיפה שאני יקנה רכב ''רגיל'':wink: .

פורסם

לא תמיד נכון. אצלי המשפחה ממש לא קשורה לתחום ומאוד אנטי, אבל עדיין הגעתי לתחום בעיקר בגלל שאני אוהב דברים מיוחדים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל- תודה .

מכוניות נשמה כשמן כן הן "נשמה".

וכפי שכתבתי:

רבותיי אם לא שמתם לב, תעשיית הרכב נוברת ומפשפשת

במכוניות הנפלאות של העבר,ומלבישות עליהן את בגדי המלך החדשים,

ואם אתם מכירים את הסיפור הזה, אתם ודאי יודעים שהמלך הוא עירום.

אילן פ. turbo

תודה על כך שאתם מפרגנים לת'רד שלי :wink:

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ותודה-רן

אני יכול להגיד מה הביא אותי לתחום, ואצלי הדבר האחרון זה דרך המשפחה.

לי אין אבא, אף פעם לא היה לי אבא, לא היה מי שיראה לי ויסביר לי, אבל נולדתי מפגר.

כל הציורים שלי מהגן זה של מכוניות, ביקשו לצייר בית - לידו תחנה מכונית.

שיחה קצרה עם אמא שלי תבהיר במה מדובר, כשהלנסר הגיעה לארץ הייתי בן ארבע, הייתי נעמד ליד הרכב ומתלהב מפנסי האיתות שלו שהיו נראים לי מיוחדים, אני זוכר את זה.

בכיתה א' כבר ידעתי לזהות כמעט כל רכב ובכיתה ג' כבר היה לי מנוי לירחון אוטו ואז גם התחיל להיצבר ידע מעבר לשמות של דגמים.

תריץ חיפוש על אסקורט בפורום ותראה הודעות שלי מלפני שלוש שנים.

כמה ילדים בני 17 יאמרו אסקורט דור ראשון כשתשאל אותם - מה היית רוצה עכשיו?

זכורות לי נסיעות רבות במכוניות שהיום הן קלאסיות אבל אינני אוהב את התחום בגלל נוסטלגיה כי אין כזאת עדיין. אני אוהב את התקופה, מעריץ והלוואי שהייתי הולך לישון ומתעורר מחר ב1968.

haters will hate

• תוכן חדש...