Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולםם

מצטערר על הג'יפה אבל אחי הקטן הקיא לי באוטו:evil:

וניקיתי הכול עם סבון והכול ובכאל זאת יש רייח ..

הג'יפה נעסתה במושב הקידמי!

מישהו יודע אולי או מכיר איזה בושם או ריכן שיעלים את הרייח?

פורסם

יש חומרים מיוחדים להסרת ריחות של טבק/שתן וכו' מריפודים, וממשטחי בד... תנסה בסופר-פארם/סופרים או מקומות דומים...

בעקרון, עד כמה שאני יודע, קשה מאוד להיפטר מריח של קיא באוטו...

אני מקווה לטובתך, שיש לך כיסויים על המושבים... במידה וכן - אולי תיאלץ להחליף את הזה שהקיאו עליו...

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל אל תיתן לשום שארית מזה להיייבש על המושב כי זה מעכל אותו...

תוכל להיעזר בספריי להפגת ריחות מנעלייים , בנוסך לכל שהוא ינטרל את הריח הוא ימנע חיצון של שאריות ספוגות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ספרי שטיחים של יעקובי, מגיע באריזה אדומה.

ריח מעולה, והחשוב ביותר, הנ"ל מנקה הכל !!

הדבר המדהים שהספרי ממיס את הליכלוך, ומציף אותו למעלה, שיפשוף על פי הצורך והמושב נקי ומריח.

בהצלחה.

פורסם

במילה אחת= ניקוי קיטור תפנה לאזור דרום תל אביב יש שם חנויות לניקוי

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סוף סוף אני יכול לעזור למישהו מנסיוני..

נשפך לי באוטו לא פחות ולא יותר על המושב הקדמי ימני.....סיר דגים מבושלים בסגנון מרוקאי...אין יותר מסריח מזה..[אבל אין יותר טעים...ממממ ...עם חלה טריה]

אחרי יומיים....אי אפשר להכנס לאוטו.

אחרי שפוצצתי את האוטו בריחות וקצף וכל החומרים....כלום לא עזר אחרי יומיים בשמש הג'יפה חזרה.

הפתרון: פרוק המושב והוצאתו מהאוטו ,

הפיכתו,

השקיית המושב עם צינור מים,

סבון כביסה נוזלי מהכוון ההפוך,

להשקות עד שהסבון עובר,

לייבש בסבלנות בשמש.

קשה ,מעצבן,אבל אין זכר לאיחס

שיהיה...

פורסם

אם הספריי של STP לא עוזר לך אז אתה יכול לקחת מברשת ולשים חומר כביסה על הכסא ולשפשף, בדרך כלל זה עובד אני ככה הסרתי כתם גם של קיא והריח נעלם כאילו לא היה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
סוף סוף אני יכול לעזור למישהו מנסיוני..

נשפך לי באוטו לא פחות ולא יותר על המושב הקדמי ימני.....סיר דגים מבושלים בסגנון מרוקאי...אין יותר מסריח מזה..[אבל אין יותר טעים...ממממ ...עם חלה טריה]

אחרי יומיים....אי אפשר להכנס לאוטו.

אחרי שפוצצתי את האוטו בריחות וקצף וכל החומרים....כלום לא עזר אחרי יומיים בשמש הג'יפה חזרה.

הפתרון: פרוק המושב והוצאתו מהאוטו ,

הפיכתו,

השקיית המושב עם צינור מים,

סבון כביסה נוזלי מהכוון ההפוך,

להשקות עד שהסבון עובר,

לייבש בסבלנות בשמש.

קשה ,מעצבן,אבל אין זכר לאיחס

אותו רעיון כמו קיטור רק בלי לפרק מושב ובלי רטיבות.

תפנה בתל אביב בדרום ליד רחוב לילנבלום יש שם ניקוי שטיחים - ניקו לאבא שלי את הרכב בקיטור ( מקרה דגים מהשוק שסרח)

בכל מקרה לא רק שירד הריח על הדרך ניקו את כל הרכב - כל הכתמים ירדו - גם בגג באיזור הSUN ROOF מומלץ מאוד.

שם אני ינסה למצוא עבר זמן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

התופעה של הדגים המרוקאיים מוכרת לי מקרוב...

פשוט אומרים לסבתא לארוז את הסירים עם 3 שקיות - ולא משנה כמה היא תמחה. (ומי שיודע מהי מחאה במרוקאית... זה יותר בכיוון של לחפור בשכל בשילוב צעקות...)

• תוכן חדש...