Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח אם היינו מחליפים את מקום המפגש בימי שישי מכמה סיבות

1. צפיפות.

2. בית הקפה אינו מוכן לשרת את היושבים הנמצאים בשולחונות הקרובים לחניה.

3. ישנם מקומות טובים יותר, שסידורי החניה קלים יותר, הנמצאים במרחבים פתוחים ולא צפופים.

אשמח לשמוע הצעות על מקומות אחרים שאתם חושבים שמתאימים למפגשים בימי שישי.

אל נשכח שבתי קפה ישמחו מאוד שנערוך את המפגש אצלם או לידם מאחר ואנו מביאים פרסום למקום וכמובן גם לקוחות רבים.

פורסם

1. ברגע שתמצא מקום שעונה על הדרישות של חניה סגורה + בית קפה באזור ת"א אני בטוחה שנשמח לדעת

2. השולחנות הקרובים לחניה לא שייכים לבית הקפה ומשום כך אין שום סיבה שישרתו אותם

3. כמו שאמרתי בסעיף 1 - אם מצאת מקום שתף. אם לא, להתלונן ולצפות שאנשים אחרים יעשו את העבודה זה כיף ונוח.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני לא מתלונן אני רק העלתי סוגיה שאני חושב שכדאי שנדון בה ונמצא לה פתרון ממשי

רק לידיעה אני כן מחפש מקומות שנוכל להעביר את מקום המפגש ובסך הכל ברצוני לקבל תגובות ורעיונים מחבריי בפורום.

פורסם

בשכונת אזורי-חן (מרחק זעום מרמת-אביב ג' ומהאוניברסיטה בכלל...) ישנו מתחם. בעצם, כמה מתחמים.

בצמוד למתחמים המדוברים, ישנו מרכז-מסחרי דיי ער.

לא ידוע לי האם הוא פעיל בימי שישי בצהריים או לאו.

אני כותב זאת כהצעה בלבד, מאחר ואיני חבר מועדון-החמש עדיין. :idea:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ועד המועדון ער לבעייתיות שבמיקום הנוכחי של מפגש שישי, וומנסה למצוא חלופות.

הועד ישמח לקבל הצעות למקומות תחליפיים, העונים לצרכים הבאים:

• אזור המרכז.
  • חניה סגורה ומרווחת, חינם, וללא כניסה לרכבים רגילים של קהל שאינו קשור לארוע.
  • בית קפה סביר שהישיבה בו היא במרחק צפייה מהמכוניות.

חברי המועדון מוזמנים להעביר הצעות ספציפיות למשרד המועדון, בטלפון או בדוא"ל.

בברכה,

קובי

חבר ועד המועדון החמש ודובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הייתי שמח אם היינו מחליפים את מקום המפגש בימי שישי מכמה סיבות

1. צפיפות.

2. בית הקפה אינו מוכן לשרת את היושבים הנמצאים בשולחונות הקרובים לחניה.

3. ישנם מקומות טובים יותר, שסידורי החניה קלים יותר, הנמצאים במרחבים פתוחים ולא צפופים.

אשמח לשמוע הצעות על מקומות אחרים שאתם חושבים שמתאימים למפגשים בימי שישי.

אל נשכח שבתי קפה ישמחו מאוד שנערוך את המפגש אצלם או לידם מאחר ואנו מביאים פרסום למקום וכמובן גם לקוחות רבים.

כמו שכתבו קדמי בעיה ידועה ואם יש המלצות אז למשרד המועדון...

ולא נשכח שמאז שיש חבר ועד + מיתנדבים בכניסה אז החניון פחות צפוף, מהסיבה שנכנסים רק רכבי אספנות, או אנשים עם מיגבלות רפואיות (וגם כמה עם מיגבליות שכליות...).

בשכונת אזורי-חן (מרחק זעום מרמת-אביב ג' ומהאוניברסיטה בכלל...) ישנו מתחם. בעצם, כמה מתחמים.

בצמוד למתחמים המדוברים, ישנו מרכז-מסחרי דיי ער.

לא ידוע לי האם הוא פעיל בימי שישי בצהריים או לאו.

אני כותב זאת כהצעה בלבד, מאחר ואיני חבר מועדון-החמש עדיין. :idea:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

אתה לא חושב שהגיע הזמן???

גם תהיה חבר במועדון החמש, גם תהיה חבר במועדון סוסיתא, גם תקבל את האבטומוביל, כניסה חינם למפגש של מועדון החמש, ותוכל ליפעול כחבר.

נו זה לא מספיק???

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

• אזור המרכז. בעייתי משהו לחברי הקצוות.
  • חניה סגורה ומרווחת, חינם, וללא כניסה לרכבים רגילים של קהל שאינו קשור לארוע. אם קיים מקום כזה אנא הודעו גם לראש העיר חשוב לו בשביל הקדנציה השניה.
  • בית קפה סביר שהישיבה בו היא במרחק צפייה מהמכוניות. אם היה קיים כזה כבר היו עולים על הקונסספט מזמן.
  • שינוי תפיסה, אולי הגיע הזמן. גני התערוכה, פראק הירקון, מישהו בטח מכיר יותר טוב ממני.

בברכה,

קובי

*מישהו יודע את הקורדינטות של משרדי המועדון לצורך ירי ארטילרי?....טרם קיבלתי את מס' החבר שלי....:x

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
*מישהו יודע את הקורדינטות של משרדי המועדון לצורך ירי ארטילרי?....טרם קיבלתי את מס' החבר שלי....:x
רן

ס ב ל נ ו ת, סמדר שלנו כורעת תחת העול, אני בדרך למשרד המועדון ומבטיחה אישית מספר עוד היום, וגם צ'ופר, אביא את החבילה איתי למפגשישי Deal???

אירית

פורסם

הערות בכחול להערות האדומות שלך:

• אזור המרכז. בעייתי משהו לחברי הקצוות. נכון, אבל הרוב קובע, והרוב ממוקם במרכז. ירושלים תהיה בעייתית ליותר אנשים.
  • חניה סגורה ומרווחת, חינם, וללא כניסה לרכבים רגילים של קהל שאינו קשור לארוע. אם קיים מקום כזה אנא הודעו גם לראש העיר חשוב לו בשביל הקדנציה השניה. אם זה סוג של הומור, אזי לא הצלחתי להבין אותו. אם זו ציניות - היא סתם לא במקום. אם אני מנסה לתת התייחסות רצינית בשם הועד, אני אשמח להדדיות ברמת התגובה.
  • בית קפה סביר שהישיבה בו היא במרחק צפייה מהמכוניות. אם היה קיים כזה כבר היו עולים על הקונסספט מזמן. דווקא כן קיים, ועלו על הקונספט, אבל צריך לשלב אותו עם הסעיף הקודם.
  • שינוי תפיסה, אולי הגיע הזמן. גני התערוכה, פראק הירקון, מישהו בטח מכיר יותר טוב ממני. "מישהו" יצא לחופשה בלתי מוגבלת. נשארנו רק אתה, אני, וכל שאר החברים במועדון. אם יש לך רעיון - תציע (ראה את סעיף 3 של תגובתה של יוליה).

בברכה,

קובי

*מישהו יודע את הקורדינטות של משרדי המועדון לצורך ירי ארטילרי?....טרם קיבלתי את מס' החבר שלי....icon_mad.gif
ולסיום - הקואורדינטות של משרד המועדון הן - 03-7318818.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

• אזור המרכז. בעייתי משהו לחברי הקצוות. נכון, אבל הרוב קובע, והרוב ממוקם במרכז. ירושלים תהיה בעייתית ליותר אנשים. לטרון בית שמש מרכז ביג חולון ראשון.....
  • חניה סגורה ומרווחת, חינם, וללא כניסה לרכבים רגילים של קהל שאינו קשור לארוע. אם קיים מקום כזה אנא הודעו גם לראש העיר חשוב לו בשביל הקדנציה השניה. אם זה סוג של הומור, אזי לא הצלחתי להבין אותו. אם זו ציניות - היא סתם לא במקום. אם אני מנסה לתת התייחסות רצינית בשם הועד, אני אשמח להדדיות ברמת התגובה. אכן זיהית נכון הומור ציני ללא כוונה לפגוע באיש.
  • בית קפה סביר שהישיבה בו היא במרחק צפייה מהמכוניות. אם היה קיים כזה כבר היו עולים על הקונסספט מזמן. דווקא כן קיים, ועלו על הקונספט, אבל צריך לשלב אותו עם הסעיף הקודם. אשמח לפרטים.
  • שינוי תפיסה, אולי הגיע הזמן. גני התערוכה, פראק הירקון, מישהו בטח מכיר יותר טוב ממני. "מישהו" יצא לחופשה בלתי מוגבלת. נשארנו רק אתה, אני, וכל שאר החברים במועדון. אם יש לך רעיון - תציע (ראה את סעיף 3 של תגובתה של יוליה).מישהו אני! לא מכיר את תל אביב צ'טער....
  • (ראה את סעיף 3 של תגובתה של יוליה). אני לא יכול להיתחרות ביוליה......

בברכה,

קובי

שלך שחור, שלי אדום, שלך כחול, שלי ורוד,.... ממש מצעד הגאווה, כמה חם אצלכם?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

• אזור המרכז.- מרכז דימונה
  • חניה סגורה ומרווחת, חינם, וללא כניסה לרכבים רגילים של קהל שאינו קשור לארוע. - הכל סגור בדימונה , חניות ,חנויות.
  • ואף אחד לא רוצה להחנות את רכבו בדימונה,- כך שיש מקום לכולם.
  • בית קפה סביר שהישיבה בו היא במרחק צפייה מהמכוניות. - בית קפה, מועדון , כולם ייצפו על מכוניתך .

בברכה,

קובי

ירון מאיר

פורסם

חברה ,

הגיע הזמן שיהיה לנו מקום משלנו שיכול להקרא אולי "קפה החמש"

ז.א.

לקחת מקום עם שטח שבו יהיו גם משרדי המועדון וגם בית קפה-פאב שישמש כמקום מפגש לכל חובבי הרכב הקלאסי בארץ ,פתוח לכולם כל יום וכל השנה.

אני בטוח שיוזמה כזאת תצליח בגדול וגם תניב הכנסות למועדון החמש.

• תוכן חדש...