Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכת ההילוכים וקיק דאון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה ידנית 94 ורציתי לברר האם לתתקיק דאון ולמשוך את ההילוכים גומר את המנוע והאם זה הורס משו אשמח אם תעזרו לי ....

106XSI

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע מיועד לעבוד בטורים(סל"ד) מסוימים ויש לו ספיירים כלפי מעלה ,אם תתתחרע וכל הזמןרק תתן קיקים הסל"ד הממוצע שלך יהיה גבוה (מעל 4500)וזה כמובן לא בריא .

אם מדי פעם תתן איזה קיק ותדאג לא להגיע לקו האדום (אם הרכב מסוגל בכלל),לא יקרה כלום למנוע ולשאר המכלולים .

חוץ מזה תדע שברגע שאתה נותן קיק דאון האחיזה שלך קטנה משמעותית לכמה רגעים שים לב שקיקים נתונים בכביש פתוח ופנוי ולא כמו שאוהבים בארץ ביצאה לעקיפת משאית כשבשמאלי מגיע עוד רכב.....

סעו בזהירות ותהנו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

?I'm a little puzzled here, how do you get a kick down with a manual transmission

חוץ מזה תדע שברגע שאתה נותן קיק דאון האחיזה שלך קטנה משמעותית לכמה רגעים

לבקשתך, תרגום -

הוא נוהג בטויוטה קורולה, לא בדודג' וייפר

:?

שים לב שקיקים נתונים בכביש פתוח ופנוי ולא כמו שאוהבים בארץ ביצאה לעקיפת משאית כשבשמאלי מגיע עוד רכב.....

לא מומלץ לצאת לעקיפה כשיש רכב שמגיע בנתיב השמאלי, אבל מומלץ מאד לסיים עקיפה שיצאת אליה בזמן הקצר ביותר, משמע תאוצה בזמן עקיפה מומלצת בהחלט.

מוטי.

פורסם

מוטי ידידי המלומד אני די גרוע באנגלית ובדרך כלל זה גורם לי להתעלם מההודעות שלך אך הפעם הגבת לי ...

מישהו יכול לתרגם לי .... תודה מראש

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש לי טויוטה קורולה ידנית 94 ורציתי לברר האם לתתקיק דאון ולמשוך את ההילוכים גומר את המנוע והאם זה הורס משו אשמח אם תעזרו לי ....

כל נסיעה באוטו גורמת לבלאי.

לתת קיק-דאון (וכך להגיע לסל"ד גבוה) אכן גורם בלאי.

כל עוד לא עושים את זה כאשר המנוע קר (כלומר: ב-10 דקות הראשונות אחרי התנעה קרה נוהגים רגוע) - הבלאי לא גדול.

עקיפות כמובן לא מתחילים אם יש רכב מתקרב ממול.

אבל כשעוקפים בכביש דו סטרי (כאשר פנוי ומותר!!), הדוושה צריכה להיות צמודה לרצפה במשך כל העקיפה - המטרה היא לצמצם למינימום את זמן השהייה בנתיב הנגדי.

ואין שום רע בהגעה לקו האדום במד הסל"ד מדי פעם - כל עוד לא עושים את זה על מנוע קר, ולא נוסעים על הקו האדום כל היום...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

?I'm a little puzzled here, how do you get a kick down with a manual transmission

מוטי.

זה לא קיק דאון , זה קינג-דאון.

מקווה שהעניין ברור יותר...:-P

פורסם

אם כבר אז קינג טאון :wink: .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

איך ניתן לתת קיק דאון ברכב ידני???:loco:

אם כבר אז למשוך הילוך

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא אין כול רע למשוך הילוך עד הסוף אבל כמו שאמרו כולם לא שהמנוע קר כי אז אין מספיק שימון בחלקים הנעים ולפעמים זה אפילו בריא למשוך עד הסוף (היצטברות פיח בתאים)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

משיכת הילוכים לסל"ד גבןה משפיעה על הרכב בערך כמו שריצה משפיעה על הגוף .

אם תעשה את זה כל הזמן, זה כנראה ידפוק לך את הברכיים דיי מהר, פעם ב... זה אפילו בריא

פורסם

מה זאת אומרת איך נותנים קיק דאון בידני , קלאץ' מורידים הילוך , פול גאז ומרימים קלאץ' .

תלוי באורך ההילוכים לפעמים הורדת הילוך יכול להעלות את הטורים ישר לתוך הקו האדום ושם לא כדאי לתת פול גז מה גם שזה לא יעזור האוטו פשוט יבלם .

אם מתחילים קיק כשהמנוע בטורים נמוכים מאוד , 2500 2300 , אפשר להקפיץ למשהו כמו 4500 5000 שוב תלוי באורך ההילוכים וליפול הישר לתוך רצועת הכוח .

ים long time no

• תוכן חדש...