Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני זקוק לעזרה מאנשים שיודעים לעבוד בפוטושופ,מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את הרקע של הלוח השעונים,סרקתי את הסקלות עכשיו כיצד להפוך את הרקע ללבן ואת הספרות לשחורות אני לא יודע,(ניסיתי להפוך צבעים אבל יוצא מכוער והאיכות לא נשמרת) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בכך.

תודה מראש לכל העוזרים!.

11-27-2005 2-09-08 PM_0000.jpg

11-27-2005 2-15-14 PM_0000.jpg

11-27-2005 1-09-54 PM_0000.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
איך זה?

טיסנצ'וס כך גם לי יצא אבל תודה בכל זאת!.

ככה?

גילי

זה מצויין!!! :-P תודה רבה לך!!!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • אחראי פורום
פורסם

עשיתי בדיוק אותו דבר בסמוראי,

דרך איפה עוברת אצלך התאורה - דרך הספרות או מסביב לשעון?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
דרך הספרות

קנה סט של סכיני גרפיקאים ותתחיל לחתוך ;-)

תיזהר על הידיים...

אגב, יותר קל לחתוך את זה אם מדפיסים את זה על נייר יותר עבה (ניירות נימדדים לפי מישקל דף, בקש אחד יותר "עבה")..

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בנתיים

1.jpg

1.png

2.jpg

2.png

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

תודה לכל העוזרים!

הנה התוצאות כאן לכל המעוניינים לראות מה יצא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=777979#post777979

• תוכן חדש...