Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מרוב הלחץ של הלימודים חיפשתי איכשהו להירגע ומצאתי,אז לקחתי את הלוח השעונים של האוטו שלי והתחלתי לשנות לו את הצורה אז הנה התוצאות לפניכם.

כל מי שמעוניין ממה זה התחיל אז כנסו לפה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94861 וכל מי שירצה עוד פרטים אז רק תשאלו ואני אענה לכם.

הנה כמה תמונות של לפני ואחרי:

מצטער על האיכות כי צילמתי מהסלולרי ועוד בתנאי לילה.

DSCN1086.jpg

DSCN1092.jpg

28112005(009).jpg

28112005(011).jpg

28112005(008).jpg

28112005(007).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נראה כאילו האור לא עובר לצד השני של ההדפסה.

דבר שני, לא מפריע מחוג לבן על רקע לבן? אולי הפרוייקט הבא יהיה מחוג אדום? :)

עבודה יפה חוצמזה, ממש התלהבתי (יכול להיות כי יש לי סופר לאנסר :) )

פורסם

זה נראה ממש יפה, אבל לא קשה לך לראות את המחטים הלבנות של השעונים על הרקע הלבן?

אולי שווה לך לצבוע אותם?

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק התכוונתי לכתוב לך לתוסיף לוגו של מיצובישי...

יצא אחלה! כולם מעתיקים ממני ?! :-D

סתם,בכיף...

מה לגבי התאורה באמת?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

או קיי חברה למען האמת הפרויקט עוד לא גמור! השלב הבא זה לצבוע את הצד השני של המחוג באדום כמו שנאמר כאן,וכמובן להחליף את המנורות למנורות בצבע סגול(אלו אותם מנורות סגולות ששמים באורות החנייה),למען האמת האור עובר מצויין דרך הספרות ויש מספיק תאורה פשוט כשצילמתי התאורה לא הייתה דלוקה וגם חלק מהתמונות צולמו בבית כשהכל עדיין לא היה מורכב.הדבר הכי חשוב היה זה לקלוע בול את ההדפסה של הספרות החדשות,כלומר שיהיו בול על הספרות הישנות וכך האור עובר טוב והכל מואר.

לבנתיים אני אסתפק בזה עד שיהיה לי שוב פעם זמן,כי להישאר ללא לוח המחוגים לזמן מה לא יכלתי כי אני צריך את האוטו ליומיום אז הרכבתי הכל בחזרה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...