Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרתי,

"ברומא תהיה רומאי"

כנראה "שדיונים" לא עוזרים,אז בלגן יעזור!!!!!

אם מספיק אנשים, יעלו לכנסת להפגין,

כמובן שבצורה חוקית,ומתורבתת,

והאטומים האלו יראו איזה מסות של אנשים רוצים ומעונינים

בספורט המוטורי.

אז הם סוף סוף יבינו, אולי!!!

קובי כהן.

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נקרא תהיה רומאי ?

זה בקושי פולני.

השיטה היחידה היא על סף החוקיות ועל גבול האלימות.

לעשות בלגן ולהפריע למהלך החיים התקין , רצוי של השרים וחה"כ.

אבל , וזה אבל גדול - מכיוון שאני לא מכיר אישית את הנפשות הפועלות כאן - אני לא אלך לשום מהלך של הפגנה שעלולה להדרדר לעימות אלים עם השלטונות.

אני מכיר את עצמי , והגבולות שלי , ויודע איפה לעצור - אני לא יודע מה כל אחד ואחד מהמשתתפים כאן יעשה .

לכן לא אנסה אפילו לארגן כזה דבר.

אבל אם רוצים לדגדג למישהו - זו הדרך היחידה שתעבוד במצב העניינים הנוכחי בארצנו.

שמר.

סקפטי.

פורסם

שוב פעם חוזרים על אותה מנגינה. :|

סלחו לי על הציניות - אבל אף אחד לא ישתין לכיוון של הפגנה.

כבר כתבתי לפני המון זמן כבדיחה צינית הצעה שמיום ליום נראית יותר ויותר רצינית למרבה הצער -

להתפקד לליכוד או לעבודה ולהריץ ח"כ.

אם כך עובדת המערכת המושחתת, אם עובדי חברת חשמל או תעשיה אוירית, או סתם חצי עבריין מקומי יכולים להיות כח במפלגת שלטון - גם אנחנו יכולים.

יש לנו פה 10K משתמשים רשומים, נניח שחצי מהם הם משתמשים פעילים בגיל המותר להתפקדות, נניח שנאסוף עוד כמות דומה מפורומים אחרים, חברים וכו' - די ריאלי להיות כח משמעותי במרכז מפלגה מושחתת.

ואז, כששר התחבורה, שר המשפטים, השר לבטחון פנים ושר הפנים יהיו חייבים לעזוב את הצ'ורבה ולבוא לאכול בורקס וצ'אפחות בג'ימיקאנות - אז נוכל להשפיע.

עצוב, הא? :evil:

פורסם

קובי

קרא כאן

אני מכיר את עצמי , והגבולות שלי , ויודע איפה לעצור - אני לא יודע מה כל אחד ואחד מהמשתתפים כאן יעשה .

אני שוב חוזר.

הפגנה מנומסת לא תזיז לאף אחד את קצה השערה שעל הביצה השמאלית.

אנשים הפגינו חודשים כי היו רעבים ללחם. מי שם עליהם ?

השיטה היחידה שעובדת מול הממסד היא השלטת הרצון שלך עליו , על גבול האלימות (שים לב - לא הפעלת אלימות , אלא להגיע קרוב אליה) . המתנחלים עושים זאת בהצלחה מזה שנים (ואני לא מנסה להיכנס כאן לויכוח פוליטי.רק להביא את העובדה. המתנחלים משליטים את רצונם , וזה עובד להם. טוב או לא ? בואו נשאיר את זה רגע מחוץ לויכוח).

אתה מסוגל לקחת אחריות על ציבור הנהגים שיגיע (אם יגיע, עוד נקודה למחשבה. תעשה הרבה רעש ובסוף יגיעו 23 איש? יצחקו עליך עוד יותר) ? אתה יכול להבטיח שלא תהיה חריגה ? אתה מכיר את כל מי שיגיע ויכול לצפות את התנהגותו ?

יש ארבע אפשרויות :

1. תגיע , תפגין בנימוס - יירקו לך בפרצוף.

2. לא תגיע (הכוונה למסה של אנשים), תעשה מעצמך צחוק .

3. תגיע , ההפגנה תתלהט , תאבד שליטה , תיתפס בציבור כחוליגן.

4. תגיע ,תראה נוכחות , ישימו אליך לב , תשיג את מבוקשך.

אם היית הולך לליין של הימורים , על אפשרות 3 ובמיוחד על 4 , היית מקבל אחלה יחס. נחש לבד למה...:?

פורסם

חברה בימקום לבלבל את המוח!!!

אולי בואו ניצא לעשות בלגן ורעש מול הכנסת,זו הדרך היחידה בינתיים,נקודה!!!!!

פורסם

אני ה-I להרים את הכפפה: אם מארגנים משהו, אני לוקח יום חופש - ובפנים!

תבינו: יש לנו כח אדיר!! חבל לא לנצל אותו.

ד"א, למי שמתלבט אם להגיע מסיבות כלשהן, שיתיחס אל זה כאל מפגש ענקי...

פורסם
חברה בימקום לבלבל את המוח!!!

אולי בואו ניצא לעשות בלגן ורעש מול הכנסת,זו הדרך היחידה בינתיים,נקודה!!!!!

קובי.

דיברת על הפגנת ענק.

אני קצת יותר ריאלי.

הפגנה קומפקטית.

500 איש.

תשיג אותם , אני מתחייב להיות ה-501.

אני מדבר על התחייבות להגיע.

נניח עירבון של 100 שקל (שיוחזרו בתום ההפגנה).

אני באמת לא רוצה לרפות את ידיך , סתם עניין של הרבה אכזבות מהעבר.

דבר איתי כשתגיע לשם (500 איש).

שמר

עדיין סקפטי.

פורסם

אין פה כוח אדיר כמו שאתם חושבים, ברגע שתצטרכו לארגן משהו אף אחד לא יבוא, לכל אחד יש חיים ודברים לעשות ויהיה קשה לארגן אפילו 300 איש שיבואו. וזה בגלל שבפורום לא רואים ומכירים אף אחד אז פה כולם יגידו שיבואו ושתגיע למקום יעשו ממך צחוק כמו ששמר אמר ויבואו במקרה הטוב 50 איש.

הפורום זה בעיקר דיבורים ואנשים יודעים לדבר מצויין אבל ברגע שזה מגיע לזה שהם צריכים לבצע משהו אף אחד לא יעשה כלום, "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול".

קובי אם באמת רוצה לארגן משהו אז אל תתחיל מפה, זה המקום הגרוע ביותר להתחיל ממנו כי זה פורום ויהיה לך קשה לארגן אנשים להגיע, לפי דעתי תתחיל בכך שתדבר עם הנהגים שמתחרים בראלי, תגיד לכל אחד להביא כמה אנשים וכבר אירגנת 40-50 איש, תדבר עם כל מועדוני הרכב וכבר יש לך עוד 300-400 איש(הערכה) ואז אחרי שקיבלת את האישור שלהם שהם מוכנים להשתתף בהפגנה הזו תבוא לפה ותנסה לארגן עוד אנשים, אני בטוח שאז יהיה לך גב הרבה יותר חזק מאשר עכשיו שאתה רק אומר שאתה רוצה בלי שום פעולות בשטח ומפה אני בטוח שתוכל להשיג עוד 300-400 איש לאחר שתיהיה מאורגן ומסודר.

אני בטוח שאם תירצה באמת דני לוי יהיה מוכן לעזור לך ויקשר אותך למועדוני הרכב ולכל הנוגעים בדבר, תשלח לו ה"פ ותמשיך משם, תעשה את זה לאט אבל בטוח ואל תוציא הצהרות עד שתיהיה לך את התמיכה של מועדוני הרכב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

מה שבטוח, זה שאסור שיהיה מצב שנהיה כמו הפגנות האופנועים!

כל פעם הם עולים ירושליים בהמוניהם כדי למחות על מחירי ביטוח גבוהיים, וכל פעם רוכב אופנוע נהרג במהלך הנסיעה לירושלים! זה הפך לאבסורד!

אם נארגן נסיעה כזו, ויגיעו כמה אנשים שחושבים שהחוק לספורט המוטורי נולד כדי לאפשר לאנשים לעשות רייסים ברחובות (ויש כאלו!!!) או שהוא יאפשר להם לשפר מכוניות, להכניס להם מנועי סילון וספיסרים של חצי מטר לכל גלגל (גם כאלו יש!!!) אז הם יקלקלו הכל! תארו לכם שבדרך להפגנה איזה מפגר דורס אם וילדה על מעבר החציה בירושלים, או גורם לתאונה אחרת כלשהי? או מגיע לכנסת ועושה צלחות...

בקיצור, היה למשהו רעיון פעם, לארגן מפגש ברמ"ג באיזה יום בערב לראות מי מגיע לערוך דיון ולראות מי החומר האנושי המדובר. משם להמשיך הלאה

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מה שבטוח, .........

אם נארגן נסיעה כזו, ויגיעו כמה אנשים שחושבים שהחוק לספורט המוטורי נולד כדי לאפשר לאנשים לעשות רייסים ברחובות (ויש כאלו!!!) או שהוא יאפשר להם לשפר מכוניות, להכניס להם מנועי סילון וספיסרים של חצי מטר לכל גלגל (גם כאלו יש!!!) אז הם יקלקלו הכל! תארו לכם שבדרך להפגנה איזה מפגר דורס אם וילדה על מעבר החציה בירושלים, או גורם לתאונה אחרת כלשהי? או מגיע לכנסת ועושה צלחות...

בקיצור, היה למשהו רעיון פעם, לארגן מפגש ברמ"ג באיזה יום בערב לראות מי מגיע לערוך דיון ולראות מי החומר האנושי המדובר. משם להמשיך הלאה

בברכה נדב

אהלן נדב!

כל מילה בסלע! מובן מאליו שיהיה(ו) דיון(ים) בנושא עוד לפני ההפגנות - ושהנק' שהעלת תובהר באופן חד משמעי.

פורסם

אתם מודעים לזה שצריך רשיון להפגנה כזו?

אתם חייבים אישור מהמשטרה להפגנה

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...