Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם פירלי לא יכול על אלוהים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל גשם אבא מזהיר אותי מחדש תיזהר עם הרכב, תיזהר חלק בלה בלה בלה....

החלטי לנסות פעם אחת נהיגה "ספורטיבית" בגשם...

הגעתי לפניה (די רחבה, אני לא אהבל), על מהירות של 40 מהירות די סבירה לפניה שכזו,

עם גז קבוע (גז קבוע לכל אורך הפניה)...

את הפניה עצמה ביצעתי עם הטיית הגה במכה, ולא פניה הדרגתית ורחבה,

כלומר ניסיון "לזרוק תחת" רק עם משחק בהגה...

אני לא יודע איך לתאר את זה, אבל האוטו פשוט המשיך ישר...

הוא לא תיכנן אפילו לפנות, ממש המשיך בדרכו ועשה רעש של "בררררר"- הצמיגים שנעו על הצד....

אחרי כמה מטרים (הרבה) האוטו רק תפס אחיזה בכביש..

אה כן, והצמיגים די חדשים באוטו שלי...

בכל אופן אנשים, תיזהרו בגשם!!!

בברכת נהיגה ספורטיבית (לא בגשם!),

בן השובב.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמח שאת השיעור הזה למדת בלי להכיר עמודים מדרכות ושאר ירקות.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בכל אופן אנשים, תיזהרו בגשם!!!
ואחרי כל הסיפור הנ"ל, ככה בחרת לסיים את הסיפור? תיזהרו בגשם?

למה לא כתבת "תיזהרו מימני כי אני עושה שטויות על הכביש ובא לי לאלמן את אישתך"???

והכותרת הנכונה היא:" גם פירלי לא יכולים על הפיגור שלי"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תירגע. אחרי הכל זה רק 40 קמ"ש, ואני בטוח שהוא עשה את זה בסיבוב ריק עם ראות מעולה במקום שהוא מכיר.

גם אתה עשית ועושה שטויות בכבישים ציבוריים. השאלה היא איך עושים את השטויות האלו.

לגבי המקרה,

אם תקח את אותו הסיבוב על 40 קמ"ש עם גז קבוע (בלי משחקי משקל) ותשבור את ההגה במכה אחת - התחת של הרכב לא יזרק גם על כביש יבש.

קודם כל בגלל שב 40 קמ"ש לרכב אמור להיות מספיק אחיזה בשביל להמשיך לפנות. אבל גם אם המהירות היא 60 או 80 קמ"ש - אם שומרים על גז קבוע וסתם ככה שוברים את ההגה אז התחת לא ייזרק.

Back to the original - NC again.

פורסם

אהבתי ומחזק :roll:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תירגע. אחרי הכל זה רק 40 קמ"ש, ואני בטוח שהוא עשה את זה בסיבוב ריק עם ראות מעולה במקום שהוא מכיר.

TB

קרא את ההודעה הראשונה שוב..

זה נראה לך כאילו יש לפותח השרשור מושג מה הוא עושה?

ה"ראות המעולה" הזאת תעזור לנהג צעיר שלא מכיר את התנהגות הרכב על כביש חלק?

GOT סחוג?

פורסם
אני לא יודע איך לתאר את זה, אבל האוטו פשוט המשיך ישר...

מה שחווית זה פשוט תת היגוי. על החלק הקדמי של הרכב לא היה עומס משקל בגלל הגז הקבוע, הפניית ההגה החדה גרמה לעומס מיידי על הצמיגים הקדמיים והם פשוט לא עמדו בזה בגלל הכביש הרטוב. חוויה כזאת היא קצת מבהילה על 40 קמ"ש, אבל ב-100 קמ"ש המצב נעשה מפחיד מאוד (ואז גם קל מאוד לעבור ממצב של תת היגוי קיצוני למצב של היגוי יתר קיצוני - שהוא אפילו יותר מסוכן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שובבון , במקום לבחון את הצמיגים שלך כדי לך לקחת קורס בנהיגה מתקדמת כדי להבין מושג או שתיים שהיו משנים את כל התפיסה הנוכחית שלך על נהיגה ספורטיבית , נהיגה בכלל והכי חשוב על נהיגה בטוחה ונתנת לשליטה.

לפי מה שאתה כותב אין לך ולו את המושג הקלוש ביותר למה קורה במצבי חרום באוטו או איך להסתדר איתם כשהם כבר קורים.

בחום , ה800 ש"ח פלוס מינוס הכי חכמים שתשקיע בחיים שלך!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי המקרה,

אם תקח את אותו הסיבוב על 40 קמ"ש עם גז קבוע (בלי משחקי משקל) ותשבור את ההגה במכה אחת - התחת של הרכב לא יזרק גם על כביש יבש.

קודם כל בגלל שב 40 קמ"ש לרכב אמור להיות מספיק אחיזה בשביל להמשיך לפנות. אבל גם אם המהירות היא 60 או 80 קמ"ש - אם שומרים על גז קבוע וסתם ככה שוברים את ההגה אז התחת לא ייזרק.

מצטער, נותרתי ללא מילים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן מקרה קשה של טימטום.

למען האמת אני אודה שהתאונה הראשונה שלי (ואני מקווה שגם היחידה, טפו טפו טפו) קרתה בעקבות תת היגוי בסיבוב בגשם רטוב. אבל בלי שום פרובוקציה מכוונת שלי, פשוט נהיגה מהירה מידי (ומטופשת).

בכביש רטוב אסור לאתגר את הרכב. צריך להגיד תודה בכלל שהוא נוסע לאיפה שמכוונים אותו. נהיגות "ספורטיביות" תעשה בפעמים אחרות.

(ואחרי שלמדת מאנשים שיודעים)

פורסם

בכביש רטוב אסור לאתגר את הרכב. צריך להגיד תודה בכלל שהוא נוסע לאיפה שמכוונים אותו.

(ואחרי שלמדת מאנשים שיודעים)

מסכים מילה במילה... גם אני שברתי מיתלה קידמי של פוקוסותי האהובה בגלל תת היגוי בכביש רטוב, כתוצאה מנסיעה מהירה מדי.

כשרטוב...להאיט...וכשניראה לך שהאטתה מספיק...תאיט עוד קצת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זוכר את השרשור הזה שאתה פתחת? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55588

אז זה היה במגרש פתוח בלי בורות "כדי לא לגרום נזק לרכוש ולנפש", אני מבין שלמדת כ"כ הרבה באימונים הפרטיים שלך שהחלטת להראות לעולם את התימרונים שרק אתה וקולין מקריי מצליחים לבצע...

בקיצור שובבון, אתה הרבה יותר מדי שובב וגם על הדרך הנכונה להפגיש את האוטו עם איזה עמוד או מדרכה (במקרה הטוב) או מכונית אחרת (במקרה רע) שלא לומר הולך רגל (שלא נדע)... אתה לא איזה נהג ראלי או משהו ותפסיק לעשות שטויות בכביש, הרי מכל ה"אימונים" שלך לא למדת אפילו מה גורם לאוטו שלך לכשכש בזנב (!) ולא, זו לא הפנייה חדה של ההגה במהירות קבועה,ואם לנסח את זה עוד בצורה חצי דיפלומטית הרי שאין לך ממש מושג מה אתה עושה ומה זה גורם לרכב לבצע.

בשם כל הסובבים אותך, אנא המנע מלנסות שטויות כאלה בכביש, יש הבדל גדול מאוד מלבצע דברים בשטח פתוח, אחרת זו סתם שאלה של זמן עד שנראה אותך פותח שרשור "נכנסתי בעמוד.." או משהו.

מוטי, שאין לו שום בעייה עם אנשים שרוצים להשתעשע עם האוטו בשטח פתוח אבל יש לו בעייה גדולה מאד עם אנשים שעושים שטויות בכביש.

פורסם
מה שחווית זה פשוט תת היגוי. על החלק הקדמי של הרכב לא היה עומס משקל בגלל הגז הקבוע, הפניית ההגה החדה גרמה לעומס מיידי על הצמיגים הקדמיים והם פשוט לא עמדו בזה בגלל הכביש הרטוב. חוויה כזאת היא קצת מבהילה על 40 קמ"ש, אבל ב-100 קמ"ש המצב נעשה מפחיד מאוד (ואז גם קל מאוד לעבור ממצב של תת היגוי קיצוני למצב של היגוי יתר קיצוני - שהוא אפילו יותר מסוכן).

רוני

איך בדיוק אפשר להגיע ממצב של תת היגוי להיגוי יתר? לפי מה שהוא תיאר יש לו מכונית בעלת הנעה קדמית לכן יש סיכוי קטן מאוד להגיע להיגוי יתר, וגם אם מגיעים להיגוי יתר זה עדיף מכיוון שהוא יותר נשלט מתת היגוי.

ולפותח התרד רק שתדע שה-ABS הציל אותך מאיזה עמוד.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
איך בדיוק אפשר להגיע ממצב של תת היגוי להיגוי יתר? לפי מה שהוא תיאר יש לו מכונית בעלת הנעה קדמית לכן יש סיכוי קטן מאוד להגיע להיגוי יתר, וגם אם מגיעים להיגוי יתר זה עדיף מכיוון שהוא יותר נשלט מתת היגוי.

ולפותח התרד רק שתדע שה-ABS הציל אותך מאיזה עמוד.

נכון שאין לך מושג\ ניסיון על מה אתה מדבר ?

כי המעבר מתת היגוי חריף להיגוי יתר הוא פשוט, אפילו טרוויאלי.

לחיצה קטנה על הבלם או עזיבת גז פתאומית תעביר הרבה משקל קדימה , מכאן הדרך להיגוי יתר קצרה מאוד . והיגוי יתר כזה לא נשלט בקלות , תאמין לי שמי שלא מנוסה לא יידע שצריך ללחוץ קצת על דוושת הגז במטרה לתקן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...