Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאני מתאמן (שליטה ברכב ועוד שטויות) על משטח אספלט (בלי בורות), במקום מבודד על-מנת

לא לגרום נזק לרכב או לנפש.

עכשיו השאלה שלי היא, במידה והמשטח ללא בורות, ומה שקורה לרכב זה סה"כ איבודי שליטה והחלקות

של הרכב על הצד... אך לפעמים הרכב נזרק הצידה במהירויות לא הכי נמוכות -50 בערך-....

האם אני יכול לגרום נזק לבולמים או לציריות..? או לשאר חלקים מהרכב..?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובה הממצה היא - כן!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לצמיגים בעיקר.

ואתה מסתכן בזה שהצמיג יכול לעוף לך מהגאנט ואז הנזק הרבה יותר גדול.

ואם אתה מתכנן לעשות את זה אז לפחות שיהיה לך רכב ספורטיבי - מול העיניים שלי התהפך רנו קנגו בגלל שהוא חשב שיש לו STI ועשה "החלקות" בחנייה עד שסיים על הגג.

מכוניות רגילות לא נועדו לכאלו דברים, בטח שלא מכוניות עם זווית גלגול של משאית.

פורסם

ואתה מסתכן בזה שהצמיג יכול לעוף לך מהגאנט ואז הנזק הרבה יותר גדול.

אם הלחץ בצמיגים תקין, זה לא אמור לקרות.

פורסם

אם לדוגמא נעבור ממשטח אספלט למשטח חול עם פחות חיכוך,

האם הסיכוי לנזק בבולמים ובציריות יפחת??

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

העברת משקל קיצונית מצד לצד יכולה להפוך את הרכב. בעיקר כשרוב הילדים במכוניות האלה לא בדיוק נוהגים על מכוניות ספרטיביות, או לחילופין בעלי מושג מה זה "העברת משקל".

אגב, גם מגרש גדול יכול בעזרת עוד 10-20 קמשים להפוך למאוד קטן. מניסיון :oops:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

you're talking about gymkhana type of driving if I understand correctly

.Moti

לא - הוא מתכוון ל"צלחות" במגרשים נטושים במקום באמצע הכביש...

אתה יודע מוטי, להרים האנדברייק וכאלה...מה שילדים עושים אחרי שהם מוציאים רישיון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, למרות הנימה "הבוגרת" והמתנשאת שלך, אתה למעשה צודק.

אבל לפחות אני לא עושה את זה באמצע הכביש אלא במקומות שוממים שם לא אגרום נזק לאפאחד...

ותתפלא, אננו גם מביאים קונוסים איתנו מידי פעם.

נ.ב.

גרשון אני מת עליך רק בגלל שגם אתה רחובותי...

(ולא אני לא יכול להגיד לו את זה בבית כי אני לא יודע היכן הוא גר..)

פורסם
לא - הוא מתכוון ל"צלחות" במגרשים נטושים במקום באמצע הכביש...

אתה יודע מוטי, להרים האנדברייק וכאלה...מה שילדים עושים אחרי שהם מוציאים רישיון.

LOL... You never saw me driving in the autocross practice days... I'll repeat my previous answer and say that with the exception of burning tires there's no damage to be done.. I wouldn't recommend trying to spin the car with the hand brake too many times, you may flat spot the tires that way... that'll be a pretty big waste of money

.Repeating that one again - Do NOT forget to pump your tires 3-4 psi higher pressure than normal

.Moti

פורסם

מוטי, אתה בחור לעניין!!

לכשתבקר בארץ אתה מוזמן ל"אתר הניסויים" שלי....

פורסם

LOL... You never saw me driving in the autocross practice days... I'll repeat my previous answer and say that with the exception of burning tires there's no damage to be done.. I wouldn't recommend trying to spin the car with the hand brake too many times, you may flat spot the tires that way... that'll be a pretty big waste of money

.Repeating that one again - Do NOT forget to pump your tires 3-4 psi higher pressure than normal

.Moti

בזבוז כסף רציני, על זוג צמיגים?

אולי במיאטה שלך (בעצם בטוח...)

אני מנחש שבסוזוקי בלנו/פיאט אונו/יונדאי אקסידנט של הבחור הנ"ל זה לא אסון גדול אם הוא יחליף את זוג הצמיגים האחוריים (שכבר חגגו יומולדת 6 ו-8 בהתאמה, אחד של חברת SAVA הידועה והשני של איזה יצרן-על אחר באותה רמה) בזוג חדש נורמלי :-P

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בזבוז כסף רציני, על זוג צמיגים?

אולי במיאטה שלך (בעצם בטוח...)

אני מנחש שבסוזוקי בלנו/פיאט אונו/יונדאי אקסידנט של הבחור הנ"ל זה לא אסון גדול אם הוא יחליף את זוג הצמיגים האחוריים (שכבר חגגו יומולדת 6 ו-8 בהתאמה, אחד של חברת SAVA הידועה והשני של איזה יצרן-על אחר באותה רמה) בזוג חדש נורמלי :razz:

Well, I don't remember this being a discussion about the kind of tires that the naughty guy has on his car... if they are POS than he should replace them regardless

.I was assuming normal tires in fair condition, then it will make into a serious waste of money to ruin them

:smile: I haven't paid for tires in a while actually, got a few free sets from sponsors

.Moti

פורסם
העברת משקל קיצונית מצד לצד יכולה להפוך את הרכב. בעיקר כשרוב הילדים במכוניות האלה לא בדיוק נוהגים על מכוניות ספרטיביות, או לחילופין בעלי מושג מה זה "העברת משקל".

אגב, גם מגרש גדול יכול בעזרת עוד 10-20 קמשים להפוך למאוד קטן. מניסיון :oops:

ממש לא נכון,כל עוד המשטח חלק וללא בורות , רכב יאבד אחיזה בצמיגים הרבה לפני שהוא יתהפך .

כמו שמוטי אמר, הנזק העיקרי יהיה לצמיגים.

• תוכן חדש...