Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מקרה שקרה לי היום בבקר בדרכי חזרה מהעבודה:

אני נוסע בכביש מס' 4 בין צומת כפר סבא לבין צומת מורשה. פתאום באמצע הדרך אני רואה פורד פיאסטה על השוליים עם הפנים אלי (נגד כיוון התנועה!), מאט קלות ורואה שהרכב עבר תאונה, כנראה היגויי יתר שהפך לחמור וסובב את הרכב לתוך גדר הביטחון הימנית וזו עצרה אותו. מחוץ לרכב עמד בן אדם. עצרתי כ200 מטרים אחרי הפורד המסכנה, הדלקתי 4 ווינקרים והשארתי גם אורות חנייה דלוקים ובאתי בריצה אל הפורד, לייד הרכב עמדה בחורה צעירה חיננית ובוכיה.

אמרתי לה: "תשמעי זה מסוכן לעמוד פה, בקושי רואים אותך"

היא: "למה מסוכן"

אני: "את עלולה חס וחלילה להידרס!"

היא:"עוד רבע שעה בא גרר אני לא אהייה פה הרבה זמן"

אני אמרתי לה: "לפחות שימי משולש"

לקחתי ממנה את מפתחות הרכב פתחתי את הבגאז'

ואז היא אומרת: "הנה באים חברים שלי הם יעזרו לי תודה רבה"

בנתיים סיאט איביזה עוצרת בנתיב הנגדי כמובן ובחור ובחורה יוצאים מהרכב חוצים את הכביש (המהיר) בלילה ומגיעים אל הבחורה המסכנה ומתחילים להתחבק חצי על שטח הנתיב הימני. התחלתי ללכת חזרה לרכב שלי ואז החלטתי שאני חייב לומר להם משהו!

חזרתי ואמרתי: "תשמעו זה נורא מסוכן אתם חייבים להתרחק מהרכב"

הם לא ממש שמו לב אלי, הבחורה המסכנה צעקה שברכב של אח שלה בטח אין משולש והתחילה לבעוט ברכב המסכן, אז אחד החברים שלה הרגיע אותה

"אל תדאגי אל תבכי אני אביא לך משולש זה מה שמדאיג אותך".

אני הלכתי כיוון שלא היה לי כוח לנסות לשכנע אותם כמה מסוכן לעמוד בשוליים וגם כי לא רציתי לסכן את עצמי עוד יותר בגלל טיפשות של אחרים.

החלטתי שלא התנהגתי כיאות ולכן התקשרתי למשטרה. המוקדנית (שוטרת) עונה לי, ואני אומר לה: "יש רכב על כביש מס' 4 בין .... בבקשה תשלחו ניידת, אין להם אפילו משולש"

המוקדנית: " איפה הם עומדים? בשוליים???"

אני: "כן"

מוקדנית:"אז איפה הסכנה בזה??? הם הרי עומדים בשוליים"

אני הייתי נדהם! אני צריך להתחיל להסביר לשוטרת מ!@!#@! שעמידה בשוליים בלילה בלי משולש עם אוטו ישן שה4 ווינקרים שלו בקושי עובדים מסוכנת???!!!

אני: "תשמעי, יש שם שלשה אנשים מסתובבים סביב אוטו בלילה זה מסוכן! עמידה בשול זה הגורם העיקרי לתאונות קטלניות תבדקי בסטטיסטיקה! עכשיו ראיתי ניידת בנתיב הנגדי בבקשה תפני אותה לשם"

מוקדנית: "איזה רכב איזה צבע איזה סוג תודה רבה להתראות".

עכשיו... מה ניתן לעשות???

זה ממש נס אם הם לא נדרסו עד עכשיו... מה אפשר לעשות??? כמעט הוצאתי משולש מהרכב שלי ושמתי שם! אבל כל כך התעצבנתי ופחדתי על חיי שפשוט נסעתי!

אשמח לשמוע את תגובתכם!

מה אתם הייתם עושים ב5 בבקר אחרי 8 שעות עבודת לילה קשה, ובלי קשר בכלל, מה אפשר לעשות אם אנשים שכאלו ושוטרים שכאלו?!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני חושב שאתה מפריע לדארווין לעשות את עבודתו ...
:mm_yeah: !!

יכולת לעצור לפני שעברת אותם, ו"לחפות" על הטפשות שלהם... אבל למי יש זמן...???

dirty old man

need love too

פורסם

אני יודע שאם הייתי רואה אדם אחד בודד, והייתי עם עוד אנשים אצלי באוטו, הייתי עוצר, אם הייתי לבד, הייתי ממשיך בדרכי, מחשש שזה אולי עוד נסיון לשוד רכב...

אם זו בחורה יכוליות שהייתי עוצר בכל מקרה, אבל זה תלוי עד כמה נראה לי חשוד כל העסק...

ונשאל ככה:

מה תגידו על רוכב אופניים באמצע גהה בשעת לילה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זו טיפשות פאסיבית של המשטרה ("לא נעשה כלום").

יצא לי להתקל בנסיבות דומות-עד-זהות (כביש 4, תאונה באמצע הלילה, אוטו על השוליים) בטיפשות אקטיבית של שוטרים - ניידת עמדה והסתירה שלט "תאונה" שמישהו טרח להציב שם.

ועוד חסמה חלק מהנתיב הימני.

מיותר לציין שמאז (ובעצם עוד הרבה לפני), אני משתדל לא לנסוע בימין בלילה בכביש עם שלושה נתיבים (מעדיף את האמצעי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ומה תגיד על רוכב אופניים, מהסוג ששוכבים עליהן.. לא יושבים גבוהה.. נוסע בנתיב(!) הימני (לא בשוליים), של כביש מספר 1 (ת"א-ירושלים) בלילה שבין שישי לשבת בשעה 3:30 בבוקר ?

כשבערך כולם שם נוסעים 120+ :roll:

death wish ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ומה עם:

אוטובוס תקוע או שעשה תאונה חוסם את כל הנתיב הימני(אין שוליים) בעליות לירושלים באמצע סיבוב וניידת

לפניו בלי משולש בלי כלום ב3 בבוקר ,בלמתי ונעצרתי 2 מטר מהאוטובוס,אני יורד בשיא העצבים לשוטר ואומר לו למה לא שמת שלט או משולש אז ברוב חוצפתו הוא עונה לי בסדר בסדר,אתה

מפריע לי עכשיו...

בסה"כ נסעתי 80...עוד 5 קמ"ש יותר ואני נכנס בו ועוד זה יהיה באשמתי...

פורסם
ומה תגיד על רוכב אופניים, מהסוג ששוכבים עליהן.. לא יושבים גבוהה.. נוסע בנתיב(!) הימני (לא בשוליים), של כביש מספר 1 (ת"א-ירושלים) בלילה שבין שישי לשבת בשעה 3:30 בבוקר ?

כשבערך כולם שם נוסעים 120+ :roll:

death wish ?

אתה רציני??? מתי???

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אתה רציני??? מתי???

לפני שבועיים בערך..

בלילה שבין שישי לשבת בשבוע שאחרי הסילבסטר.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...