Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכללת רופין זה ממש קרוב לבית שלי... במהרה בימינו!!

רק בקשה - לסרוק באיכות קצת יותר טובה בבקשה, פשוט אי אפשר לקרוא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הבעיה לקנות עיתון ידיעות אחרונות :shock:

sronis, לא תידלקת היום :shock: (את האוטו כמובן ,לא שתיית וודקה :wink: ).

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
מה הבעיה לקנות עיתון ידיעות אחרונות
:smile: !Not all of us have every store close by

!Thanx for the article

The track diagram looks nice, technical with a few different type of curves but I can't identify any elevation changes which can make a track a lot more fun and challenging to drive than just a flat piece of rubber, also, a few of the turns look like they have a pretty limited run off area which will force the usage of some barriers (like tire walls and such)... I would try to avoid the usage of those if possible, there are enough other ways of balling up your car on a racetrack, no need to add any more

,Just my humble opinion

.Moti

פורסם

אני חייב לומר (ולא בציניות), שאני קורא את הכתבה ומתרגש... אולי מסלול סגור מאורגן ובטיחותי יפסיק את רדיפת המשטרה אחרי חובבי המוטוריקה, אולי אולי אולי.

ויבואן רכב שמוכן להשקיע, זה ממש ממש מרחיק לכת!!!!!!!!!!!!

אפשר רק לקוות

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני חייב לומר (ולא בציניות), שאני קורא את הכתבה ומתרגש... אולי מסלול סגור מאורגן ובטיחותי יפסיק את רדיפת המשטרה אחרי חובבי המוטוריקה, אולי אולי אולי.

ויבואן רכב שמוכן להשקיע, זה ממש ממש מרחיק לכת!!!!!!!!!!!!

אפשר רק לקוות

מי שרוצה להכין רכב ראלי.... שיקום!

ה 106 עוד מחכה לך... :wink:

אלון

פורסם
מכללת רופין זה ממש קרוב לבית שלי... במהרה בימינו!!

רק בקשה - לסרוק באיכות קצת יותר טובה בבקשה, פשוט אי אפשר לקרוא...

רוני

רוני, במקום תמונה בעיתון - פשוט סע לשם - כנס למכללת רופין מהכניסה המזרחית, סע מסביב עד להתפצלות - כך שמאלה - וישר עד ודרך השער לשטח המסלול.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

כל כך הרבה מלחמות סביב לספורט המוטורי... תחמניות... לוביסטים...שמוביסטים... ראשי עמותות... מנהלים.... נציגי ממשלה...

פתאום משום מקום - בריל עוקף בסיבוב....

אוי - כמה שאני מבסוט!!!!

:-D

רק שלא ישימו לו רגליים....

בהצלחה איציק - באמת מכל הלב... - יש מצב לעלות על המסלול לפני...

מאיפה מתגנבים לשטח...

:wink:

אלון

פורסם

מחר שבת , מי בא ל "רופין" :?::wink:

205cti (אלון) צודק :mm_yeah:

*עכשיו לרוני ( sronis), יהיה "מגרש ביתי" כמו ל מוטי :wink:

ולאיציק בריל אומר יישר כוח - הוא לוקח את המשפט של הרצל ברצינות...

"אם תרצו אין זו אגדה".

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

בתור סטודנט במכללת רופין - שווה!

אני רואה יום יום (כשאני מגיע ללימודים... זה לא בדיוק יום יום... אבל הרעיון מובן :-)) את העבודה ואת השטח...

ויש מה לראות :-)

ואגב רופין, הסתובבה שם בשבועות האחרונים EVO אדומה ויפה... עד שיום אחד, הנהג החביב החליט שהוא לוקח סיבוב חזק... ישר לתוך גדר הבטחון... לא נעים...

מאז לא נראו עקבותיו ;-)

בכל אופן - במראה בימינו!

:-)

פורסם

שמח לשמוע שמתחילים להזיז עניינים בארצנו הקטנטונת [אתמול, ממש במקרה, שהיתי במקום, התעניינות בלימודים, איזה צירוף מקרים :-o ]

לאחר שקראתי את הכתבה, אני קצת בספק אם הם יוכלו לממש את כל מה שהם רשמו שם, אבל אני בהחלט אופטימי, זו היוזמה הראשונה [רצינית] לבניית מסלול מירוצים בארצנו, ישר כח!

בהצלחה!!!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
בתור סטודנט במכללת רופין - שווה!

אני רואה יום יום (כשאני מגיע ללימודים... זה לא בדיוק יום יום... אבל הרעיון מובן :-)) את העבודה ואת השטח...

ויש מה לראות :-)

ואגב רופין, הסתובבה שם בשבועות האחרונים EVO אדומה ויפה... עד שיום אחד, הנהג החביב החליט שהוא לוקח סיבוב חזק... ישר לתוך גדר הבטחון... לא נעים...

מאז לא נראו עקבותיו ;-)

בכל אופן - במראה בימינו!

אני לומד בתיכון ברופין. וראיתי לפני כמה ימים את האוו הזאת!

לא הבנתי. התחילו לבנות כבר את הפארק הזה?? איפה זה בדיוק כי אני גר דקה מרופין.

אור

• תוכן חדש...