Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

בשבוע שעבר עשיתי טיפול 30000 לרכב במוסך מורשה טלנוע באשדוד, ציינתי שישנם חריקות קטנות שהחלו להופיע בתחילת נסיעה לפעמים. לאחר שסיימו את הבדיקה והטיפול אמרו שצריך לקבוע תור כדי להחליף את הקלאץ' (כמובן הרכב חדש ובאחריות).

האם זה הגיוני שרכב חדש בן שנה צריך לעבור החלפת קלאץ'? מישהו יודע כתוצאה ממה זה קורה? האם זה בעיה שיכולה לחזור?

וסתם תיאוריית קונספירציה שיש לי, האם יכול להיות שהמוסך רוצה סתם להרוויח כסף והמציא את הבעיה? האם מומלץ ללכת לעוד מוסך מורשה אחר שיעשו בדיקה לרכב?

אני כמובן מאוד מאוכזב מכל הסיפור הזה ואשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות האלה חברים ולכוון אותי מה הדבר הנכון לעשות.

תודה מראש!

פורסם

כעיקרון אצלך צריך להיות מצמד משופר כבר,אבל כניראה שעדיין יש בעיות,הרכב באחריות ואם זאת ההבחנה תחליף.אתה לא משלם על זה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נפלת על הגיר הידוע לשימצה. המילה בזיון היא מחמאה לעומת מה שקורה באמת עם הגירים האלה בעלי המצמדים הכפולים. אתה עדיין באחריות אז תקן זאת ותזכור שיבוא היום ולא תהיה באחריות ואז באמת זה עלול להיות כואב בכיס החלפה שכזו אז קח זאת בחשבון.

• תוכן חדש...