Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה קרה במאי השנה, השוטר נתן לי דוח ביד. לפני כמה ימים קיבלתי התראה בדואר.

מישהו נתקל במקרב דומה? האם הגיוני לשלם סכום כזה על עבירה פשוטה כזאת? מהן ההשלכות אם לא אשלם ולא אחזור לנורבגיה לעולם?

תודה לעוזרים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מה היה הסכום בדו"ח שקיבלת במקום?

יכול להיות שזה בגלל שחברת ההשכרה שילמה וטיפלה ועכשיו אתה מקבל את הסכום עם עמלה שלהם?

so far so good so what

פורסם

זה היה הסכום ההתחלתי, חברת ההשכרה לא הייתה מעורבת בכלל...

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
האם הגיוני לשלם סכום כזה על עבירה פשוטה כזאת? מהן ההשלכות אם לא אשלם ולא אחזור לנורבגיה לעולם?

תודה לעוזרים.

מניח שזה החוק שם .

לא כולם זולים כמו בארץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עוד נגיעה קלה והיית זוכה ל-18 ימי ארוח על חשבון הממלכה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לבצע את העבירה אין לך בעיה, רק לשלם את המחיר...

אכן, הישראלי המכוער.

הלוואי שאתה תקבל דוח מהירות על סך 4000 שקל ואז נראה כמה אתה יפה.

פורסם

ליזיי - הערתך אינה במקום.

כאשר יוצאים מתחומי הארץ צריך לנהוג (תרתי משמע) כמנהג המקום. אם הבחור היה טורח ללמוד על יעד נסיעתו בזמן הא היה יודע שאי הסבילות לחריגה במהירות בנורווגיה קיצונית אפילו בקנה מידה צפון אירופי, ובהתאם לכך מקפיד על המהירות המותרת. כאשר חיפשתי את הנושא בגוגל מצאתי פוסט של אופנוען שעזב את נורווגיה אחרי יומיים וחיפש לו יעד אחר כיון שלא היה מסוגל לסבול את הגבלת המהירות הקיצונית (המהירות בכבישים מהירים מוגבלת ל-90 קמ"ש, ו-100 בקטעים בודדים) וגם את האכיפה הנוקשה ביותר חוקי התנועה.

לאור יחסך לחוקי התנועה אני מבין את הפוסט, אבל כנראה שאתה זקוק לסדרת חינוך, אולי במדינה קצת פחות קיצונית, נניח גרמניה או הולנד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ליזיי - הערתך אינה במקום.

כאשר יוצאים מתחומי הארץ צריך לנהוג (תרתי משמע) כמנהג המקום. אם הבחור היה טורח ללמוד על יעד נסיעתו בזמן הא היה יודע שאי הסבילות לחריגה במהירות בנורווגיה קיצונית אפילו בקנה מידה צפון אירופי, ובהתאם לכך מקפיד על המהירות המותרת. כאשר חיפשתי את הנושא בגוגל מצאתי פוסט של אופנוען שעזב את נורווגיה אחרי יומיים וחיפש לו יעד אחר כיון שלא היה מסוגל לסבול את הגבלת המהירות הקיצונית (המהירות בכבישים מהירים מוגבלת ל-90 קמ"ש, ו-100 בקטעים בודדים) וגם את האכיפה הנוקשה ביותר חוקי התנועה.

לאור יחסך לחוקי התנועה אני מבין את הפוסט, אבל כנראה שאתה זקוק לסדרת חינוך, אולי במדינה קצת פחות קיצונית, נניח גרמניה או הולנד.

אתה צודק אבל ראבק הצביעות פה חוגגת.

פורסם

אכן הצביעות וההתחסדות פה חוגגת..

ישנם חברים שישאלו שאלה דומה ויקבלו תמיכה וחיבוק וישנם כאלה שיחטפו הערות והטפות מוסר.

עדיין לא הבנתי את ״המפתח״ הנכון איך לשאול שאלה ולקבל תשובה ולא סדרת חינוך.

ולעניינך,

למזלך נורבגיה אינה באיחוד האירופי, ולכן לדעתי אתה יכול לקחת את הסיכון ולא לשלם את הדו״ח (ולא לחזור לנורבגיה), ולהמתין להתפתחוית.

בטח לא לשלם את הדו״ח בסכום ההזוי כל עוד לא יגיעו אליך סנקציות נוספות.

היה לי מקרה דומה ביוון לפני כשלוש שנים (לפני פשיטת הרגל של מדינות ה PIIGS) בו קיבלנו כמה חברים דו״ח של 400 יורו (כל אחד!!) על נסיעה על טרקטורון ללא קסדה (אף מקומי לא חובש קסדה אבל התיירים חוטפים דו״חות.. )

השוטר זיהה אותנו לפי רשיון נהיגה ישראלי ורשם את מספר תעודת הזהות (ללא עיון בדרכון מכיוון שלא היה עליינו) ולחברת ההשכרה לא היו פרטי האשראי שלנו.

כמובן שלא שילמנו את הדו״ח ההזוי (אילו היה מדובר בסכום סביר של 100 יורו הייתי כנראה כן בוחר לשלם).

מאז הייתי באירופה במדינות האיחוד כ 5-7 פעמים (אך לא ביוון) ולא היתה שום בעיה או תזכורת על הדו״ח.

אני מניח שהיום לאחר המשבר אולי הם יותר מסודרים וכן משתפים מידע בין מדינות האיחוד.

אחד החברים שהיה איתי לקח סיכון ונסע אתמול ליוון ולבנתיים (בכניסה למדינה) לא היו תזכורות לנושא החוב.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מעניין, אנשים פה מחליטים שהקנס הזוי. אין ספק שהם חכמים יותר מהמחוקק בארצות שבהן נקבע הקנס. אכן טעות חמורה טעו באותן מדינות שלא פנו להתייעץ עם שני עברייני התנועה. לעבור על החוק באותן ארצות זה לא הזוי -רק לשלם את הקנס זה הזוי.

פורסם

לשיטתך כל הפורום המשפטי מיותר, ואין בכלל צורך בעורכי דין לתעבורה.

אז מה בדיוק אתה עושה פה?? אתה בטח לא עוזר.

פורסם

יש בפורום ת׳רד שלם שמהותו, איך לא לשלם את אגרת הטלוויזיה לרשות השידור.

לא ראיתי תגובה אחת שאומרת ״שלם את האגרה כמו גבר, כי כך קבע המחוקק״.

כשזה מגיע לדו״ח, יש כאן קביעה שלא ברור מה טיבה, של האם הוא בא לבכות או בא להתייעץ. ועצות בסגנון של ״שלם את הדו״ח כמו גבר״.

במה קשורה גבריות בתשלום דו״ח של 4,000 שקל!?

בשורה התחתונה בן אדם ביקש עזרה. האם יש ביידנו מידע שיכול לעזור לו?

לי היה מידע שלדעתי יכול להועיל ושיתפתי אותו.

שאר העצות שהוא קיבל היו בסגנון של חוכמה בדיעבד.

• תוכן חדש...